Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι άλλο ρε?
ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΑΑΑ!!Ριχτου Μπαν !
Μη σε ξαναδω να γράφεις για πουλάκια που κατεβαίνουν και είναι κόκκινα,πιτσιλωτα και κάνουν Τσιν Τσιν α σε πάρει και α σε σηκώσει!!
Θα ξαναμιλήσεις μετά την 28η !!

Επειδή δε με αφήνει να γράψω άλλο μύνημα,το γράφω εδώ

Εσύ και το Νουρ 1... Δύο τόνοι μαστουρας στοκαρισμα!!!

Last edited:
Όσοι είναι από Αττική έχω ερώτηση.
Μου είπε φίλος από την περιοχή των Σπάτων, ότι στον κάμπο φτιάχνουν πίστα καρτ. Έχει κανείς εικόνα σε ποιο κομμάτι ακριβώς; Είναι εντός του επιτρεπόμενου ή στα απαγορευμένα; Προσπάθησε να μου εξηγήσει αλλά δεν μπορούσε ακριβώς καθώς δεν ασχολείται με το κυνήγι.

Κοίτα σε μια ακτίνα ένα χιλιόμετρο γύρω γύρω από το αεροδρόμιο απαγορεύεται από 1 Νοεμβρίου ( μας χάλασαν τα παπιά) άμα είναι μέσα στα αυτά τα όρια είναι μέσα στο απαγορευμένο.
Μακάρι να είναι εκεί και να μην είναι πιο μακριά εντός του επιτρεπόμενου. Μπορεί να μην έχει πολλά πουλιά αλλά είναι μια εύκολη λύση για τους Αθηναίους.

Κοίτα σε μια ακτίνα ένα χιλιόμετρο γύρω γύρω από το αεροδρόμιο απαγορεύεται από 1 Νοεμβρίου ( μας χάλασαν τα παπιά) άμα είναι μέσα στα αυτά τα όρια είναι μέσα στο απαγορευμένο.
Μακάρι να είναι εκεί και να μην είναι πιο μακριά εντός του επιτρεπόμενου. Μπορεί να μην έχει πολλά πουλιά αλλά είναι μια εύκολη λύση για τους Αθηναίους.
Είναι στα 2 χιλιόμετρα, δυτικά του αεροδρομίου, και ένα χιλιόμετρο νότια του προπονητικού της ΑΕΚ.

σπατα.jpg

Status
Not open for further replies.
Back