Να σου στείλω μία κασέλα lambro????Μπήκε ο κασελακης μέσα του;
Να σου στείλω μία κασέλα lambro????Μπήκε ο κασελακης μέσα του;
Όχι ευχαριστώ, καλύτερα να μη πηγαίνω!Να σου στείλω μία κασέλα lambro????
Ο καιρος εχει γυρισματα οχι πισωγυρίσματα....Μόδα δεν θέλουμε???
Έχει ο καιρός γυρίσματα....
Α καλά εκεί έχεις μείνει....
Αλλάζουν τα δεδομένα...![]()
Λάθος ??? Sorry. ....Καλό είναι και το Μαρία ότι μπορεί ο καθέναςΑκούω και στο Μαρία
Κανονικά και η διεύρυνση αυλού έπρεπε να απαγορεύεται!Τασαρα,μόδα στα ρούχα και τα παπούτσια!
Με τις οπές δεν παίζουμε λόγω που μένουν κουσουρια!![]()
Και η λείανση της θαλαμης γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα...Κανονικά και η διεύρυνση αυλού έπρεπε να απαγορεύεται!
Έχει το μυαλό της στο κοκό νωρίτερα.Τι διαφορά έχει η δενδρότσιχλα και κλείνει 20 Φλεβάρη και όχι στο τέλος του μήνα όπως όλα τα άλλα τσιχλοκλότσυφα;
View attachment 90663
Την ίδια διαφορά που είχε κ ο κοτσυφας όταν εκλεινε στις 20/02....Τι διαφορά έχει η δενδρότσιχλα και κλείνει 20 Φλεβάρη και όχι στο τέλος του μήνα όπως όλα τα άλλα τσιχλοκλότσυφα;
Θα κάνουν και τις φασσες? Είδος που κυνηγιεται ανελέητα πανευρωπαϊκά , εδώ το έχεις χωρίς όριο και του κόβεις 8 μέρες. Μάλλον το κάνουν λόγω των ντόπιων πληθυσμών. Και για την Δεντροτσιχλα το ίδιο. Ο κοτσυφας έχει έκρηξη πληθυσμου πλέον και οι αριθμοί των ερευνών έγιναν κατανοητοι. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!Την ίδια διαφορά που είχε κ ο κοτσυφας όταν εκλεινε στις 20/02....
Πιστευω πως αργά η γρήγορα θα κάνουν αλλαγή κ σε αυτό........
"Και καλά"μελέτη!!Τι διαφορά έχει η δενδρότσιχλα και κλείνει 20 Φλεβάρη και όχι στο τέλος του μήνα όπως όλα τα άλλα τσιχλοκλότσυφα;
View attachment 90663
ειχα ρωτησει και τοτε εαν την ξεχωρίζουν όταν πετά από τις άλλες και όλοι όσοι απάντησαν είπαν ότι το κανουν άνετα με διαφορους τρόπους."Και καλά"μελέτη!!
Ότι κοίτα να δεις,το μελετήσαμε διεξοδικά και κρίναμε ότι αυτό το 10ημερο επιβάλεται να κοπεί.
Να δείχνουμε κάτι στους"άλλους".
Την καρακάξα από την κουρουνα την ξεχωρίζεις όταν πετανε; Το ίδιο πράγμα είναι και οι δεντροτσιχλες με τις κελαηδότσιχλες. Αν σου τύχει μπασιμο που να περνάνε και τα δύο ειδη από τα 100 μέτρα ξέρεις ότι αυτό που ερχεται είναι κυργιαρες και όχι τσίχλες.ειχα ρωτησει και τοτε εαν την ξεχωρίζουν όταν πετά από τις άλλες και όλοι όσοι απάντησαν είπαν ότι το κανουν άνετα με διαφορους τρόπους.
Εγώ είμαι δόγματος Φλώρου.
Μα δεν έχουν το ίδιο πέταγμα.....Η καρακάξα από την κουρούνα ξεχωρίζουν πολύ εύκολα, δεν μπορείς να μπερδευτείς. Η κελαηδότσιχλα από τη δεντρότσιχλα δεν ξεχωρίζουν τόσο εύκολα στον αέρα και μπορείς άνετα να μπερδευτείς.
Σύμφωνοι, αλλά αν κυνηγάς κελαηδότσιχλες και ανάμεσά τους υπάρξει μεγαλύτερη (δένδρο/γέρακοτσιχλα) μπορεί να μην το αντιληφθείς. Εμένα μου έχει τύχει.Μα δεν έχουν το ίδιο πέταγμα.....
Εμένα πάντως μου ειναι πολύ εύκολο να τις ξεχωρίσω από μακριά, όλα διαφορετικά στις κυριαρινες απ τις κοινές. Πέταγμα ,όγκος,ταχύτητα, φωνήΗ καρακάξα από την κουρούνα ξεχωρίζουν πολύ εύκολα, δεν μπορείς να μπερδευτείς. Η κελαηδότσιχλα από τη δεντρότσιχλα δεν ξεχωρίζουν τόσο εύκολα στον αέρα και μπορείς άνετα να μπερδευτείς.
Ακριβως...Μα δεν έχουν το ίδιο πέταγμα.....