Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20170218_105640.jpg
Πρωινο 8-10μαζι με venetato.Και τα σκηλακια μας.
Aφηστε και κανένα πουλάκι για να αναπαραχθεί το είδος.sarcastic.

Επιστροφή από Κορινθία, μας έφαγε η ζέστη που μαζί με τη συσσωρευμένη κούραση της βδομάδας μου κρέμασε τα χέρια από νωρίς. Αποτέλεσμα δεξί ζυγωματικό ματωμένο και κουφέτα από το γάμο του καραγκιόζη. Αν και το πρωινό καρτέρι έδειξε ότι θα έχει πουλιά, τελικά στο περπατητό δεν υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τρία άτομα σύνολο 21 πουλιά και πάλι καλά λίγα χαμένα.

Καλησπερα! Ενα τρελο απογευματινο σημερα παρεα με το Μητσο (dimitrisliou).παρα πολλα τα πουλια ειδικα αργα χαμος,στο οριο και οι δυο.ο Μητσος με lambro classic νωρις και αργα με lambro mezzo 32gr 8/9 απολυτα ευχαριστημενος ειδικα με τα mezzo αργα πηρε πολλα πουλια! Τα τσοκ που ειχε 2 και 3 αστρα!
Εγω κλασσικα με pyrkal Ν9 και 3* τσοκ και αργα με 5*..γενικα παιχτηκαν γυρω-γυρω παρα πολλες τουφεκιες.
Οπλα benelli Centro 76cm και browning 525 71cm..

86wDDuq.jpg

Καλησπερα! Ενα τρελο απογευματινο σημερα παρεα με το Μητσο (dimitrisliou).παρα πολλα τα πουλια ειδικα αργα χαμος,στο οριο και οι δυο.ο Μητσος με lambro classic νωρις και αργα με lambro mezzo 32gr 8/9 απολυτα ευχαριστημενος ειδικα με τα mezzo αργα πηρε πολλα πουλια! Τα τσοκ που ειχε 2 και 3 αστρα!
Εγω κλασσικα με pyrkal Ν9 και 3* τσοκ και αργα με 5*..γενικα παιχτηκαν γυρω-γυρω παρα πολλες τουφεκιες.

86wDDuq.jpg
Είστε αχτυπητο διδυμο...well done.
Κοτσυφοπουλα δεν κρατάει το μερος Γιαννη?.asking.

86wDDuq.jpg
Καλησπερα και εμενα!!!οντως σημερα ηταν πολυ καλα!!το απολαυσαμε!
Μα πιο πολυ χαρηκα το 525!!3,440 κιλα με 71cm φανταστικο swing και πολυ καλο handling!!πολυ στιβαρο οπλο με καλυτερα στοιχεια απο αλλα ακριβοτερα οπλα!!!

Ειδικα τα κοτσυφια ειναι διαολοι ως γνωστον..μολις πατησουν το ποδι τους στην γη ποδαρωνουν σαν περδικες..Και αν ειναι κ το μερος πυκνο τοτε αντε γεια..
Διάολοι, Τάσο, είναι επίσης και οι κυργιαρίνες και οι γερακότσιχλες όταν πέφτουν "ξοψόφτερες" στο έδαφος...! Τρυπώνουν γρήγορα - γρήγορα, πριν καλά - καλά τις αντιληφθείς και μετά δεν ξετρυπώνουν με τίποτα...!

Ολοήμερο και μοναχικό κυνήγι στα έλατα το Σαββάτο (18/2) για την αφεντιά μου και το όριο ήρθε σχετικά εύκολα, αφού τα πουλιά ήταν πάρα πολλά...!
12 κυργιάρες (turdus viscivorus), 12 γερακότσιχλες (turdus pilaris) και μία κοκκινούλα, η οποία μπροστά στις κυργιάρες έμοιαζε με "νεοσσό"...!

Καλημερα στην παρεα ,γνωριζω εξ αρχης οτι αυτο που θα γραψω δεν θα γινει αποδεκτο απο την πλειοψηφια του Forumαλλα για αποκατασταση και μονο της αληθειας Γερακοτσιχλα η τσατσαρα η διπλοτσιχλα η Ελατοτσιχλα η Τυrdus viscovorus η στα αγγλικα Μistle thrush ειναι το μεγαλυτερο ειδος που συνανταμε στην χωρα μας.Κεδροτσιχλα η turdus pilaris στα λατινικα και Fieldfare στα αγγλικα.Οποις εχει κυνηγησει και τα δυο ειδη γνωριζει οτο ο αγαπιμενη τροφη της Γερακοτσιχλας ειναι ο ιξος παρασιτικο αειθαλες δεντρο κυριως των ελατων.και αγαπημενη τροφη της κεδροτσιχλας ειναι ο καρπος του κεδρου και στην συνεχεια οταν εχουμε χιονοκαλυψη στα βουνα πεφτουν με μανια σε περιβολια με μηλα.

Status
Not open for further replies.
Back