Οι κουκλες μαςΗρωικη 302 με τη τρομπονοειδες καννη...εχω ακριβως την ιδια με πολλλλες χιλιαδες φυσιγγια στο ενεργητικο της.

Οι κουκλες μαςΗρωικη 302 με τη τρομπονοειδες καννη...εχω ακριβως την ιδια με πολλλλες χιλιαδες φυσιγγια στο ενεργητικο της.
Aφηστε και κανένα πουλάκι για να αναπαραχθεί το είδοςΠρωινο 8-10μαζι με venetato.Και τα σκηλακια μας.![]()
.offΟι κουκλες μας![]()
Αστα να πανε Παυλο...φυγαμε τις 10 γιατι επρεπε να παω για δουλεια...δεν ημουν και σε φορμα λογο πονοκεφαλουAφηστε και κανένα πουλάκι για να αναπαραχθεί το είδος![]()
Δεν φτάνει που κάνατε σχεδόν όριο βγάζετε και γλωσσίτσα επειδή βάρεσα λίγα πουλάκια το δεκαήμερο που ήμουν κάτω.Οτι μας αφησε ο Milvus.....
Είστε αχτυπητο διδυμο..Καλησπερα! Ενα τρελο απογευματινο σημερα παρεα με το Μητσο (dimitrisliou).παρα πολλα τα πουλια ειδικα αργα χαμος,στο οριο και οι δυο.ο Μητσος με lambro classic νωρις και αργα με lambro mezzo 32gr 8/9 απολυτα ευχαριστημενος ειδικα με τα mezzo αργα πηρε πολλα πουλια! Τα τσοκ που ειχε 2 και 3 αστρα!
Εγω κλασσικα με pyrkal Ν9 και 3* τσοκ και αργα με 5*..γενικα παιχτηκαν γυρω-γυρω παρα πολλες τουφεκιες.
Οπλα benelli Centro 76cm και browning 525 71cm..
![]()
Τασο εγω βλεπω 2Είστε αχτυπητο διδυμο..
Κοτσυφοπουλα δεν κρατάει το μερος Γιαννη?.asking.
Καλησπερα και εμενα!!!οντως σημερα ηταν πολυ καλα!!το απολαυσαμε!Καλησπερα! Ενα τρελο απογευματινο σημερα παρεα με το Μητσο (dimitrisliou).παρα πολλα τα πουλια ειδικα αργα χαμος,στο οριο και οι δυο.ο Μητσος με lambro classic νωρις και αργα με lambro mezzo 32gr 8/9 απολυτα ευχαριστημενος ειδικα με τα mezzo αργα πηρε πολλα πουλια! Τα τσοκ που ειχε 2 και 3 αστρα!
Εγω κλασσικα με pyrkal Ν9 και 3* τσοκ και αργα με 5*..γενικα παιχτηκαν γυρω-γυρω παρα πολλες τουφεκιες.
Οπλα benelli Centro 76cm και browning 525 71cm..
![]()
Διάολοι, Τάσο, είναι επίσης και οι κυργιαρίνες και οι γερακότσιχλες όταν πέφτουν "ξοψόφτερες" στο έδαφος...! Τρυπώνουν γρήγορα - γρήγορα, πριν καλά - καλά τις αντιληφθείς και μετά δεν ξετρυπώνουν με τίποτα...!Ειδικα τα κοτσυφια ειναι διαολοι ως γνωστον..μολις πατησουν το ποδι τους στην γη ποδαρωνουν σαν περδικες..Και αν ειναι κ το μερος πυκνο τοτε αντε γεια..
Λιγες της βλεπω που εινε οι υποληπες????Πρωινο 8-10μαζι με venetato.Και τα σκηλακια μας.![]()
αλο λιγο.να καθοσουν και θα εισουν μπαφαλο μπιλ της κιχλαςΔεν φτάνει που κάνατε σχεδόν όριο βγάζετε και γλωσσίτσα επειδή βάρεσα λίγα πουλάκια το δεκαήμερο που ήμουν κάτω.![]()