Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σημερα ηθελα να ξεσπαθωσω και πηγα σ ενα περασμα στο οποιο ξερω οτι τα πουλια περνανε σταθερα πανω απ τα 40 μετρα στο υψος οτι καιρο και να κανει και γι αυτο εκει παω μονο με τη γρια και τη φουλ κανη απανω. ηλια ακους??? μην ψαχνεις γι αλλη κανη και παιξε με τα φυσιγγια. αυτο που ειδα σημερα εκει δεν το εχω ξαναδει. πρεπει να περασανε πανω απο 150 πουλια. εριξα 4 και ξεπουπουλιασα 3.να σημειωσω οτι τα πουλια περνουσαν μεχρι τις 18.25.και αυριο εκει με βλεπω. δοκιμαζονται ενδελεχως τα τορντο μπλε σε 9 νουμερο
Κατεβα σε νουμερο 8-7 για να γλιτοσεις τα ξεπουπουλιασματα.hunter.1.hunter.1.hunter.1

θα δοκιμαστει και το 8.παντως το μπλε ειναι πολυ πιο μαλακο απ το πορτοκαλι και παρολη τη χαμηλη θερμοκρασια 4 βαθμοι και την υγρασια γιατι ημουνα διπλα σε ποταμι η d20 μια χαρα τα πηγε
εγω δουλεβω το 30γρ το κιτρινο σε 8ν απυστευτο πολυ δυνατο

Ευριπιδη, εκατσες πριν το αμπελακι ή μετα;
πριν ρε στο ποταμο. αφου το αμπελακι το φραξανε. εκει ειναι καλα γιατι περνανε χαμηλα αλλα ξερεις οτι σε φραγμενα δεν μπαινω. αν ηταν ανοιχτο το αμπελακι σημερα θα ειχα κανει οριο πολυ γρηγορα

εγω δουλεβω το 30γρ το κιτρινο σε 8ν απυστευτο πολυ δυνατο
δεν εχεις πολυ διατρηση με το κιτρινο λογω ταχυτητας? πολυ καλο αλλα τα πουλοα εμενα μου πεφτανε μακρια απο κει που τρωγανε τη τουφεκια.με το πορτοκαλι και το μπλε δεν το εχω αυτο. με το μπλε δεν εχουνε και τοσο αιμα που αφηνει το πορτοκαλι. το 6,60 με χαλαει λιγο αλλα....

δεν εχεις πολυ διατρηση με το κιτρινο λογω ταχυτητας? πολυ καλο αλλα τα πουλοα εμενα μου πεφτανε μακρια απο κει που τρωγανε τη τουφεκια.με το πορτοκαλι και το μπλε δεν το εχω αυτο. με το μπλε δεν εχουνε και τοσο αιμα που αφηνει το πορτοκαλι. το 6,60 με χαλαει λιγο αλλα....
Εγω με το μπλε τα ειχα αυτα αλα με το.κιτρινο κεραυνος βεβεα ολα εινε θεμα.οπλου οτι παει καλιτερα αυτο περνεις!!

σημερα ηθελα να ξεσπαθωσω και πηγα σ ενα περασμα στο οποιο ξερω οτι τα πουλια περνανε σταθερα πανω απ τα 40 μετρα στο υψος οτι καιρο και να κανει και γι αυτο εκει παω μονο με τη γρια και τη φουλ κανη απανω. ηλια ακους??? μην ψαχνεις γι αλλη κανη και παιξε με τα φυσιγγια. αυτο που ειδα σημερα εκει δεν το εχω ξαναδει. πρεπει να περασανε πανω απο 150 πουλια. εριξα 4 και ξεπουπουλιασα 3.να σημειωσω οτι τα πουλια περνουσαν μεχρι τις 18.25.και αυριο εκει με βλεπω. δοκιμαζονται ενδελεχως τα τορντο μπλε σε 9 νουμερο
Ακουω ευρυπιδη!αρχισα να την δουλευω με σπορτινγκ και τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα!το γουσταρω παρα πολυ αυτο το οπλο....ειμαι και δεμενος συναισθηματικα μαζι του!.off topic.

Φυτευετε πατατα τετοια εποχη; αλλος θεος εκει κατω! Εψω φιλαρακι αν δεν παει Μαης ξεχνα το. Και συγκομιδή Σεπτέμβρη.
Ναι συνήθως τέτοια εποχή ξεκινάμε. Έχουμε γενικά ζεστό κλίμα και βοηθάνε οι ζεστές μέρες που κάνει.

Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός στο να πάρω το μπλέ αλλά με τράβηξε η τιμή του (6,00€). Έμεινα και γω αρκετά ευχαριστημένος αλλά κατα ένα περίεργο τρόπο τα πουλιά μου είχα όλα αίμα και μάλιστα έβγαζαν αρκετό απο τα μάτια χωρίς να έχουν τρύματα στο κεφάλι. Πήρα άλλα 2 κουτάκια και ελπίζω να βρω κι άλλα πριν εξαντληθούν.

Νότια Λακωνία συνέχεια.
Τρίτη. Σε ένα από τα καλύτερα απογευματινά καρτέρια της περιοχής. Βοριάς 7 μποφόρ που δυσκόλευε και τα πουλιά να ανέβουν στρωτά και τη σκόπευση. Από τις 16 00 που πήγα μέχρι και τις 18 15 που γύρισα στο αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν πουλιά, σε κάθε ύψος. Διαλέγοντας ντουφεκιές, γιατί λόγω αέρα τα πουλιά έπεφταν μακρυά και δεν τα εύρισκες, έρριξα για πρώτη φορά φέτος σχεδόν 2 κουτιά φυσίγγια (47), με πολύ καλά αποτελέσματα. Τσίχλες σε ποσοστό 90%, αν και μπορεί να ήταν λίγο διαφορετικά, γιατί τα κοτσύφια ανέβαιναν έρποντας.
Τετάρτη. Απογευματινό κοντά στο χωριό, που είχα πάει και τη Δευτέρα. Σχεδόν καλοκαίρι, καθόλου αέρας. Λιγότερα πουλιά κοντά μου, σε σχέση με τη προηγούμενη φορά, αφού λόγω καιρού φαίνεται τα περισσότερα έμειναν μέσα στις πορτοκαλιές στο κάμπο. Αρκετά βέβαια ανέβαιναν 100-150 μέτρα μακρυά μου και τα ντουφεκούσαν άλλοι. Όμως όλα ερχόντουσαν στρωτά, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα (μονοντουφεκιές) στα 30 φυσίγγια που έρριξα και κανένα χαμένο.
Τα διάφορα φυσίγγια που χρησιμοποίησα όλες τις ημέρες, δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Μάλλιστα κάποιες ντουφεκιές ήταν εντυπωσιακές.
Πέντε κυνήγια τώρα και δυο το Νοέμβριο στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα, μου κάλυψαν το 90% της κυνηγετικής μου ευχαρίστησης στη φετεινή χρονιά. Το 10% στις πολλές εξορμήσεις μου πέριξ της Αττικής. Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα στο χωρίο ήταν ότι κυνηγούσα μόνος μου και μου έλλειπαν όλα όσα δίνει μια καλή κυνηγοπαρέα.
Επιστροφή στο Πειραιά λόγω υποχρεώσεων και ήδη σκέφτομαι την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου να ξανακατέβω.

Τριωρο περπατητο κ το αποτέλεσμα μια τσιχλα κ ένας κοτσυφας ριχνοντας πέντε σμπαρα..Πιστευω νωρίς θα παραδώσω τα οπλα φετος..
Τασο βαλτε τον παπα του χωριου να σασ ξεματιαση ολλοι η ελλαδα γεμάτη τσιχλοκοτσιφα εσεισ μονο δεν έχετε .pop..pop..sarcastic.

20170218_105640.jpg
Πρωινο 8-10μαζι με venetato.Και τα σκηλακια μας.

Καλημερα Παλικαρια ;)
Επιστροφη απο Δερβενοχωρια με πολυ υγρασια και ζεστη o_O
Απο πουλια αρκετα θα ελεγα αλλα μονο στο περπατητο ;)
Απολογισμος 9 τσιχλες 2 κοτσυφια .hunter.1.hunter.1
image hosting gif
Ηρωικη 302 με τη τρομπονοειδες καννη...εχω ακριβως την ιδια με πολλλλες χιλιαδες φυσιγγια στο ενεργητικο της.

Status
Not open for further replies.
Back