Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαρκάρω καλά - καλά τα σημεία που πέφτουν τα πουλιά και τα αποθηκεύω στην μνήμη μου! Μόλις τελειώσω το κυνήγι, μαζεύω το όπλο και με έναν φακό κεφαλής και μια σακούλα αρχίζω την περισυλλογή των πεσμένων πουλιών! Σας πληροφορώ ότι η ανεύρεση είναι απολύτως επιτυχημένη!
Εφοσον μπορεις και αποτυπωνεις στο μυαλο σου που ακριβως εχει πεσει το καθε πουλι τοτε γινεται δουλεια..
Πρεπει ομως να εισαι σιγουρος οτι πεφτουν ξερά για να το κανεις διαφορετικα θα υπαρχουν χαμενα..

Καλησπέρα, μετά το μεσημεριανό τσίκνισμα, .bbq. αντί να την πέσω για κάναν .sleepy., με έτρωγε ο πισινός μου για βόλτα ( είναι που μετράμε αντίστροφα τις τελευταίες μέρες της φετινής σεζόν μάλλον).
Το έργο το φανταζόμουν, γιατί με το που καλοσύνεψε χαθήκαν τα πουλιά, αλλά δεν πτοήθηκα! Τελικά έκανα τη βόλτα μου, έριξα και τρία σμπάρα, και ευχαριστημένος γύρισα σπίτι για έναν απογευματινό .cofee..
Και του χρόνου να είμαστε καλά!
gif upload

Μόλις επέστρεψα στο αμάξι από μπεκατσοκυνηγι παρατήρησα πως κατεβαίνανε τα κοτσύφια από τις πλαγιές με τις κουμαριες στους κισσους πιο χαμηλά. Βιδωσα στο 20αρι 3-2 τσοκ μιας και ερχόταν με φορά από ψηλά. Μισή ωρίτσα έκατσα και πήρα 3 στο χέρι και ένα χαμένο με ωραίες ψηλωμενες τουφεκιές. Φαρμάκι το 20αρι zabala απο τουφεκιές και φυσηγγια imperial και nai speed. Αν καθόμουν κι'αλλο θα είχα πάρει και αλλά πουλάκια αλλά από τη ψύχρα ήμουν χώμα.

xvfANU1.jpg
φιλε γουσταρω πολυ που κυνηγας με μικρα διαμετριματα εγω φετος κυνηγησα μπεκατσα με cal32 επισης και.τσιχλα απλα απιστευτη εσθηση.well done..shake..shake..shake..well done.

Rem.1100 &αυτ.5 μπραουνιγκ βλέπω η κανω λάθος παντοσ αν ειναι αυτα δικιολογουνται τα νουμερα .shake.;)
Ειναι η 11-87 light gontour. Της αφιερωνω λιγα κηνηγια πριν το τελος στην κηχλα και στα παπια.Τιμης ενεκεν.Την BENELLI δεν την αλαζω με τηποτα. Αλλα και η Remi.εχει τουφεκια φαρμακι..pop.

Ηλία μου άλλοι αλλάζουν πουκάμισα, εγώ.......όπλα .sarcastic.
Αρωστεια που έχω.. ......big smile.
* Μου λέει ο κουμπάρος μου: καημό το'χω να βγάλεις μια σεζόν με ένα ή το πολλή δύο όπλα.........sarcastic.
Sorryyyýyyyyy.off topic.
Κερκυραιε εισαι ασυμφωρος !!!...καλυτερα πιασε καμια γκομενα ποιο φτηνα θα σου ερθει....yelling.

Σημερα σε απογευματινο περπατητο με τον πατερα μου ειχαμε συνεχεια απωλειες,αλλα τραυματισμενα και αλλα να πεφτουν ξερα και να μη τα βρισκουμε....ολο στο ψαξιμο ημασταν.:mad:Αποτελεσμα απο τα 7 που χτυπησα(5 κοτσυφια και 2 τσιχλες)τελικα κατεληξα στο σπιτι με 3 κοτσυφια,περιπου τα ιδια κι ο πατερας μου....μα λες και τα καταπινε η γη ρε παιδι μου...και ναταν ντυμενα θα λεγα πας το δι@@λο,αλλα μες τη λακα να χανονται.....τα φυσιγγια max 32 τα ριχνω φετος συνεχεια αρα εγω φταιω...δε με θελε σημερα....ειναι κατι μερες στραβες που μου ρχεται....ωωωωχ....αστο καλυτερα..kkk.free jpeg images

λες και τα καταπινε η γη ρε παιδι μου...και ναταν ντυμενα θα λεγα πας το δι@@λο,αλλα μες τη λακα να χανονται.....
Ειδικα τα κοτσυφια ειναι διαολοι ως γνωστον..μολις πατησουν το ποδι τους στην γη ποδαρωνουν σαν περδικες..Και αν ειναι κ το μερος πυκνο τοτε αντε γεια..

Σημερα ειχαμε μεγαλο μπασιμο εμπεναν απο το προι πολλααααα πουλια αλλα δεν μπωρουσα να παω λογο δουλείασ το απόγευμα που πηγα σε ενα κοντινο μου μεροσ βαρεσα 7 με 8 ντουφεκεσ αν ειχα σκυλο θα βαραγα περισσότερα απο του χρονου να ειμαστε καλα.(φετοσ που εχει πολλα πουλια παρα πολυ τσιχλοκυνηγι αναθεματησαν την ωρα που δεν εχουν πάρει σκυλο ).

Χθες ήμουν στο χωριό για να φυτέψουμε την πατάτα οπότε πετέχτηκα για ένα απογευματινό. Αποτέλεσμα 7 πουλάκια στο χέρι, ένα χαμένο και δυο που πήγαν γυμνά στην κούρνια. Δυστυχώς 2 κυνηγοί δίπλα μου έκαναν τόσο φασαρία που δεν με άφηναν να ηρεμίσω με αποτέλεσμα να μην είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο. Κάθε τρεις και λίγο ο τύπος μου φώναζε "βάρα, βάρα!" πριν μπει το πουλί στο μέρος μου. Οι τριάρες του δε πήγαιναν σύννεφο. Πως να μην καούν τα καρτέρια μετά;;; Είχα πάρει μαζί μου 20 φυσίγγια και κατα τις 5κ40 που ξέμεινα άρχισαν να να μπαίνουν τα κοτσύφια στρωμένα στο καρτέρι μου. Δεν με ήθελε τελικά..

upload image online free

Χθες ήμουν στο χωριό για να φυτέψουμε την πατάτα οπότε πετέχτηκα για ένα απογευματινό. Αποτέλεσμα 7 πουλάκια στο χέρι, ένα χαμένο και δυο που πήγαν γυμνά στην κούρνια. Δυστυχώς 2 κυνηγοί δίπλα μου έκαναν τόσο φασαρία που δεν με άφηναν να ηρεμίσω με αποτέλεσμα να μην είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο. Κάθε τρεις και λίγο ο τύπος μου φώναζε "βάρα, βάρα!" πριν μπει το πουλί στο μέρος μου. Οι τριάρες του δε πήγαιναν σύννεφο. Πως να μην καούν τα καρτέρια μετά;;; Είχα πάρει μαζί μου 20 φυσίγγια και κατα τις 5κ40 που ξέμεινα άρχισαν να να μπαίνουν τα κοτσύφια στρωμένα στο καρτέρι μου. Δεν με ήθελε τελικά..

upload image online free
Φυτευετε πατατα τετοια εποχη; αλλος θεος εκει κατω! Εψω φιλαρακι αν δεν παει Μαης ξεχνα το. Και συγκομιδή Σεπτέμβρη.

σημερα ηθελα να ξεσπαθωσω και πηγα σ ενα περασμα στο οποιο ξερω οτι τα πουλια περνανε σταθερα πανω απ τα 40 μετρα στο υψος οτι καιρο και να κανει και γι αυτο εκει παω μονο με τη γρια και τη φουλ κανη απανω. ηλια ακους??? μην ψαχνεις γι αλλη κανη και παιξε με τα φυσιγγια. αυτο που ειδα σημερα εκει δεν το εχω ξαναδει. πρεπει να περασανε πανω απο 150 πουλια. εριξα 4 και ξεπουπουλιασα 3.να σημειωσω οτι τα πουλια περνουσαν μεχρι τις 18.25.και αυριο εκει με βλεπω. δοκιμαζονται ενδελεχως τα τορντο μπλε σε 9 νουμερο

Status
Not open for further replies.
Back