5.50 από τον Κένταυρο6,00 Ε Νίκο το βρίσκω στα Γιάννενα...Όσο και το LAMBRO TORDO 30 το κίτρινο...
5.50 από τον Κένταυρο6,00 Ε Νίκο το βρίσκω στα Γιάννενα...Όσο και το LAMBRO TORDO 30 το κίτρινο...
Εχω ακουσει γενικα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενοΛαθος μου εννοούσα το DYNAMIC 30...![]()
Eχει πολυ χαμηλα και την g3000 στο 1,50 και σε συνδιασμο με το 686 στα κρυα δεν εχει θεμαΤο ΚΙLL σχετικά μαλακό, με παγωνιά όμως το πρωί ''κρέμαγε'' είχα αρκετά τραυματισμένα και ματωμένα, αργότερα που ζέσταινε η μέρα...καλό αλλά μέχρι εκεί, τίποτα ιδιαίτερο...Βέβαια ήταν η παρτίδα που γέμισε με 686 καψούλι, GM3 μπαρούτη και LBRS συγκεντρωτήρα, τώρα το ξαναγύρισε στην G3000 οπότε θα είναι άλλο φυσίγγι...
Το λίγο που το δοκίμασα μ' αρεσε και μένα...θέλω όμως να το δω σε μεγαλύτερο εύρος κυνηγιών, κυνηγοτόπων και καιρικών συνθηκών για να έχω ολοκληρωμένη άποψη...Εχω ακουσει γενικα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο
Δεν ξέρω Ηλία, μόνο αυτά με την GM3 έριξα...με την G3000 δεν το έχω δοκιμασει ακόμα...Eχει πολυ χαμηλα και την g3000 στο 1,50 και σε συνδιασμο με το 686 στα κρυα δεν εχει θεμα
Ξέρει κανένας με τι γεμίζει τα κίτρινα..Το super kill 33,5
Τα κιτρινα με g3000, τα μαυρα με aquila. Σε φασα δοκιμασε τα μπλε και θα δεις αποτελεματα πολυ καλα..Το λίγο που το δοκίμασα μ' αρεσε και μένα...θέλω όμως να το δω σε μεγαλύτερο εύρος κυνηγιών, κυνηγοτόπων και καιρικών συνθηκών για να έχω ολοκληρωμένη άποψη...
Δεν ξέρω Ηλία, μόνο αυτά με την GM3 έριξα...με την G3000 δεν το έχω δοκιμασει ακόμα...
Ξέρει κανένας με τι γεμίζει τα κίτρινα..
![]()
και τα μαύρα...
![]()
Λέω να τα δοκιμάσω στη Φασσα, σε Νο 6....
Η καλλίγραμμη ''περιποιημένη'' BENELLA χόρεψε ταγκό στα χέρια του δασκάλου...1 1/2 ωρα μοναχικο περπατητο.
Με παρεα το οριο θα ηταν ευκολο!
13 στο χερι,3 στα αλεπουδα λογω λαθους υπολογισμου μου.....
Δυτικη Κορινθια.upload gif
Σ' ευχαριστώ Πέτρο!Τα κιτρινα με g3000, τα μαυρα με aquila. Σε φασα δοκιμασε τα μπλε και θα δεις αποτελεματα πολυ καλα..
Μου φανηκαν "πιασουμενα"....Η καλλίγραμμη ''περιποιημένη'' BENELLA χόρεψε ταγκό στα χέρια του δασκάλου...
Μπράβο Γιάννη και στα ταίρια τους!!!
Έχουν αρχίσεις τα κιχλόνια να πιάνουν ξυγκακι στο κωλαράκι ή ακόμα..
Παλη με τον νεροσολινα πηγές1 1/2 ωρα μοναχικο περπατητο.
Με παρεα το οριο θα ηταν ευκολο!
13 στο χερι,3 στα αλεπουδα λογω λαθους υπολογισμου μου.....
Δυτικη Κορινθια.upload gif
Ναι αυτο εννοω.Για δικανο το μαυρο σιγουραΣ' ευχαριστώ Πέτρο!
Τα μπλέ στα 35 γρ. εννοείς...
Για ελαφρύ δίκαννο τα θέλω γιαυτό ψάχνω στα 32-33 γρ.
Παλη με τον νεροσολινα πηγέςααααα δεν μασ τα λεσ καλα φιλε
![]()
μετά της χθεσινή τσιπουροβραδια .. το πρωινό ξύπνημα έμοιαζε απίθανο .. τελικά κατα της 8:00 τα καταφέρνω και λέω να παω για ενα περπατητά για κοτσύφια στο ανατολικό ζαγόρι .. ετι να ρίξω καμια τουφέκια μιας που ήθελα να δω το υπο κατασκευή νέο μου κοντάκι .....
ο καλος Θεούλης με γέμισε αναπάντεχα δώρα .. αρκετά κοτσύφια με τους κισσούς γεμάτους πούλια αλλά και τέσσερις μπεκάτσες (χωρίς σκύλο) !!!!!!!
εδω ο Φρανσουα με τα λάφυρα του
бесплатный хостинг картинок
το νεο κοντάκι με βάζει γλυκά στο στόχο ... και αν και θελει κάποιες προγραμματισμένες παρεμβάσεις .. σήμερα ένιωθα σαν τουφεκούσα χρόνια με αυτό !!!
καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε τα υπάρξει .... αυτο το τσίπουρο κανει θαύματα οταν το πίνει ο μάστορας του κοντακιου χαχαχαχα
бесплатный хостинг картинок
хостинг фотографий