Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρόνια Πολλά παιδιά με υγεία!!!
Σήμερα πήγα ένα περπατητό για μία ώρα. Πουλιά λίγα αλλά οκ βγήκαν μερικά. Αποτέλεσμα 2 κάτω μία αναζητείται ακόμα......
Το super kill 33,5 στην κάννη full choke του baikal κένταγε κεραυνοβολημένες έπεφταν.

Λαθος μου εννοούσα το DYNAMIC 30...
VAG_1770.jpg
Εχω ακουσει γενικα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο

Το ΚΙLL σχετικά μαλακό, με παγωνιά όμως το πρωί ''κρέμαγε'' είχα αρκετά τραυματισμένα και ματωμένα, αργότερα που ζέσταινε η μέρα...καλό αλλά μέχρι εκεί, τίποτα ιδιαίτερο...Βέβαια ήταν η παρτίδα που γέμισε με 686 καψούλι, GM3 μπαρούτη και LBRS συγκεντρωτήρα, τώρα το ξαναγύρισε στην G3000 οπότε θα είναι άλλο φυσίγγι...
Eχει πολυ χαμηλα και την g3000 στο 1,50 και σε συνδιασμο με το 686 στα κρυα δεν εχει θεμα

Εχω ακουσει γενικα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο
Το λίγο που το δοκίμασα μ' αρεσε και μένα...θέλω όμως να το δω σε μεγαλύτερο εύρος κυνηγιών, κυνηγοτόπων και καιρικών συνθηκών για να έχω ολοκληρωμένη άποψη...
Eχει πολυ χαμηλα και την g3000 στο 1,50 και σε συνδιασμο με το 686 στα κρυα δεν εχει θεμα
Δεν ξέρω Ηλία, μόνο αυτά με την GM3 έριξα...με την G3000 δεν το έχω δοκιμασει ακόμα...
Το super kill 33,5
Ξέρει κανένας με τι γεμίζει τα κίτρινα..
VAG_1752.jpg

και τα μαύρα...
VAG_1756.jpg

Λέω να τα δοκιμάσω στη Φασσα, σε Νο 6....

Το λίγο που το δοκίμασα μ' αρεσε και μένα...θέλω όμως να το δω σε μεγαλύτερο εύρος κυνηγιών, κυνηγοτόπων και καιρικών συνθηκών για να έχω ολοκληρωμένη άποψη...

Δεν ξέρω Ηλία, μόνο αυτά με την GM3 έριξα...με την G3000 δεν το έχω δοκιμασει ακόμα...

Ξέρει κανένας με τι γεμίζει τα κίτρινα..
VAG_1752.jpg

και τα μαύρα...
VAG_1756.jpg

Λέω να τα δοκιμάσω στη Φασσα, σε Νο 6....
Τα κιτρινα με g3000, τα μαυρα με aquila. Σε φασα δοκιμασε τα μπλε και θα δεις αποτελεματα πολυ καλα..

1 1/2 ωρα μοναχικο περπατητο.
Με παρεα το οριο θα ηταν ευκολο!
13 στο χερι,3 στα αλεπουδα λογω λαθους υπολογισμου μου.....
Δυτικη Κορινθια.upload gif
Η καλλίγραμμη ''περιποιημένη'' BENELLA χόρεψε ταγκό στα χέρια του δασκάλου....my man.
Μπράβο Γιάννη και στα ταίρια τους!!!.well done.
Έχουν αρχίσει τα κιχλόνια να πιάνουν ξυγκακι στο κωλαράκι ή ακόμα..

Last edited:
Η καλλίγραμμη ''περιποιημένη'' BENELLA χόρεψε ταγκό στα χέρια του δασκάλου....my man.
Μπράβο Γιάννη και στα ταίρια τους!!!.well done.
Έχουν αρχίσεις τα κιχλόνια να πιάνουν ξυγκακι στο κωλαράκι ή ακόμα..
Μου φανηκαν "πιασουμενα"....
Δεν τα μαδησα.Θα τα δωσω ετσι σ'εναν γειτονα.:)

Κερτέρι σήμερα και λίγο περπατητό σε ένα χιονισμένο βουνό. Λόγω της ημέρας πίστευα ότι θα είμαι μόνος μου. Έκανα λάθος. 4-5 συνάδελφοι στους γύρω λόφους. Χάρηκα πολύ που ήταν και άλλοι, δε ξέρω γιατί.
Τσίχλες ούτε για δείγμα. Δυο θαραλέα κοράκια μόνο στη παγωνιά.
Πόσο όμορφο είναι το κυνήγι με χιόνι!

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

1 1/2 ωρα μοναχικο περπατητο.
Με παρεα το οριο θα ηταν ευκολο!
13 στο χερι,3 στα αλεπουδα λογω λαθους υπολογισμου μου.....
Δυτικη Κορινθια.upload gif
Παλη με τον νεροσολινα πηγές .sarcastic.ααααα δεν μασ τα λεσ καλα φιλε.my man.

μετά της χθεσινή τσιπουροβραδια .. το πρωινό ξύπνημα έμοιαζε απίθανο .. τελικά κατα της 8:00 τα καταφέρνω και λέω να παω για ενα περπατητά για κοτσύφια στο ανατολικό ζαγόρι .. ετι να ρίξω καμια τουφέκια μιας που ήθελα να δω το υπο κατασκευή νέο μου κοντάκι .....
ο καλος Θεούλης με γέμισε αναπάντεχα δώρα .. αρκετά κοτσύφια με τους κισσούς γεμάτους πούλια αλλά και τέσσερις μπεκάτσες (χωρίς σκύλο) !!!!!!!

εδω ο Φρανσουα με τα λάφυρα του

бесплатный хостинг картинок
το νεο κοντάκι με βάζει γλυκά στο στόχο ... και αν και θελει κάποιες προγραμματισμένες παρεμβάσεις .. σήμερα ένιωθα σαν τουφεκούσα χρόνια με αυτό !!!
καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε τα υπάρξει .... αυτο το τσίπουρο κανει θαύματα οταν το πίνει ο μάστορας του κοντακιου χαχαχαχα

хостинг фотографий

Τι να σημαίνει άραγε η παρουσία τόσων μπεκατσών που πετάγονται με τα πόδια; Από Τετάρτη είδα στο poseidon κατεβαίνει χιονιάς που θα ρίξει ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα (αναμένω λίγο και σε εμάς παραθαλάσσια), μήπως σχετίζονται;

μετά της χθεσινή τσιπουροβραδια .. το πρωινό ξύπνημα έμοιαζε απίθανο .. τελικά κατα της 8:00 τα καταφέρνω και λέω να παω για ενα περπατητά για κοτσύφια στο ανατολικό ζαγόρι .. ετι να ρίξω καμια τουφέκια μιας που ήθελα να δω το υπο κατασκευή νέο μου κοντάκι .....
ο καλος Θεούλης με γέμισε αναπάντεχα δώρα .. αρκετά κοτσύφια με τους κισσούς γεμάτους πούλια αλλά και τέσσερις μπεκάτσες (χωρίς σκύλο) !!!!!!!

εδω ο Φρανσουα με τα λάφυρα του

το νεο κοντάκι με βάζει γλυκά στο στόχο ... και αν και θελει κάποιες προγραμματισμένες παρεμβάσεις .. σήμερα ένιωθα σαν τουφεκούσα χρόνια με αυτό !!!
καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε τα υπάρξει .... αυτο το τσίπουρο κανει θαύματα οταν το πίνει ο μάστορας του κοντακιου χαχαχαχα

хостинг фотографий

Την παπια δεν αντεξες να περιμενεις να την φτιαξεις... .yelling. Ωραιο ξυλο, σου ταιριαζει...;) Να το χαρεις Χρησταρα κ να σε γεμιζει παντα χαρες... Γουρικο το βλεπω παντως... ;)

Status
Not open for further replies.
Back