Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο Αργος λιγότερα πουλιά σήμερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα... Για πρωινό καρτέρι, μαύρες κλπ ούτε συζήτηση. Με πολύ περπάτημα πήρα 20 στο γιλέκο και έχασα και 5-6 που έπεσαν σε μέρη που τα σκυλια δεν τις βρήκαν. Είχα τρομερή ευστοχία με τα nsi classica light 30gr!
και εγώ Αργολίδα διάλεξα σήμερα και όντως είχε λιγότερα απο τα λίγα της περασμένης βδομάδας.

Στο Αργος λιγότερα πουλιά σήμερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα... Για πρωινό καρτέρι, μαύρες κλπ ούτε συζήτηση. Με πολύ περπάτημα πήρα 20 στο γιλέκο και έχασα και 5-6 που έπεσαν σε μέρη που τα σκυλια δεν τις βρήκαν. Είχα τρομερή ευστοχία με τα nsi classica light 30gr!
Εξαιρετικά ειδικά για φέτος! .shake hands.
Όντως τα nsi classca light 30 gr είναι θαυμάσια, λίγο σκληρούλια (τα "ακούς" σαν 32άρια), αλλά εξαιρετική τουφεκιά.

Παιδια ψήνεται κανένας να πάμε παρέα για περπατητο αύριο από Αθήνα; Διαρκώς κάτι τυχαίνει στην παρέα μου και δεν μπορεί με αποτέλεσμα να έχω βγει 3-4 φορές όλες και όλες φέτος. Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει. Βάζω αυτοκίνητο βενζίνη και διόδια.
Κανένας;

Εύγε καλή μπάζα για την εποχή

Κανένας;
Φιλαράκι μάλλον απογοητεύτηκε ο κόσμος μετά τα σημερινά και σε συνδυασμό με τον ακατάλληλο καιρό, δεν υπάρχει γενικά διάθεση για αύριο. Έχω σκεφτεί κ εγώ πολλές φορές να γράψω το ίδιο με σένα. Θα μπορούσε να υπάρχει κ ένα θέμα "συγκυνηγός" , θα διευκολυνε αρκετό κόσμο θεωρώ.

Φιλαράκι μάλλον απογοητεύτηκε ο κόσμος μετά τα σημερινά και σε συνδυασμό με τον ακατάλληλο καιρό, δεν υπάρχει γενικά διάθεση για αύριο. Έχω σκεφτεί κ εγώ πολλές φορές να γράψω το ίδιο με σένα. Θα μπορούσε να υπάρχει κ ένα θέμα "συγκυνηγός" , θα διευκολυνε αρκετό κόσμο θεωρώ.
Πολύ καλή ιδέα το θέμα "συγκυνηγός". Αυτή θα έπρεπε να είναι η υπεραξία του forum.

Ευχαριστώ παιδιά.
Η ιδέα του συγκυνηγος είναι πολύ καλή. Θα ανοίξω ένα τετοιο θέμα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος η κατάσταση είναι χειρότερη από τις προηγούμενες χρονιές αλλά περπατητο που πηγαίνω εγώ μιας και δεν γνωρίζω καλά καρτερια για να αξίζει να πάω και επίσης τα βαριέμαι κάτι γίνεται και ρίχνω κάποιες τουφεκιές. Θηράματα δε παίρνω πολλά άλλα δεν με ενδιαφέρει τοσο αυτο. Πιο πολύ η παρέα και η βόλτα με ενδιαφέρει για αυτό και ψαχνω να βρω συγκυνηγο όταν οι δικοί μου δεν μπορούν που συνήθως δεν μπορούν και συμπαρασυρομαι και εγώ στην μιζέρια της απραξίας μέσα στην πόλη.

@leo Αν δεν πάω για κυνήγι που προς τα εκεί το κόβω θα μπορούσες να κάνουμε αυτό το μάθημα που είχαμε πει κάποτε αύριο; Συγνώμη που σου το λέω τελευταία στιγμή αλλά τώρα το σκέφτηκα και εγώ.
Αύριο δυστυχώς είμαι εντελώς κλεισμένος. Να το προγραμματίσουμε έγκαιρα για το επόμενο ΣΚ αν δεν μπορείς καθημερινές.

Αύριο δυστυχώς είμαι εντελώς κλεισμένος. Να το προγραμματίσουμε έγκαιρα για το επόμενο ΣΚ αν δεν μπορείς καθημερινές.
Καθημερινές δουλεύω θα πρέπει να πάρω άδεια αλλά αυτη την περίοδο δύσκολο. Για το άλλο Σαββατοκύριακο μου έχουν πει ότι θα μπορούν οι συγκυνηγοι μου να πάμε κυνήγι όπως φυσικά μου λένε πάντα και τελευταία στιγμή κάτι στραβωνει και το ακυρώνουν. Οπότε επειδή μένουν λίγα σαββατοκύριακα ακόμη θα προτιμήσω να πάω κυνήγι εφόσον μπορέσουν και αυτοί και δεν μου το ακυρώσουν. Οπότε αν δεν μπορείς αύριο και θέλεις να το προγραμματίσουμε από πιο νωρίς με σιγουριά και εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε το πρώτο σκ του Μαρτίου.

Καθημερινές δουλεύω θα πρέπει να πάρω άδεια αλλά αυτη την περίοδο δύσκολο. Για το άλλο Σαββατοκύριακο μου έχουν πει ότι θα μπορούν οι συγκυνηγοι μου να πάμε κυνήγι όπως φυσικά μου λένε πάντα και τελευταία στιγμή κάτι στραβωνει και το ακυρώνουν. Οπότε επειδή μένουν λίγα σαββατοκύριακα ακόμη θα προτιμήσω να πάω κυνήγι εφόσον μπορέσουν και αυτοί και δεν μου το ακυρώσουν. Οπότε αν δεν μπορείς αύριο και θέλεις να το προγραμματίσουμε από πιο νωρίς με σιγουριά και εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε το πρώτο σκ του Μαρτίου.
Όποτε θες και σε βολεύει. Εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε.

Καλημέρα στην παρέα !! Σάπισα στον ύπνο και σήμερα , έχω κάνει επιδερμίδα φέτος !!!
Περιμένοντας τον delivera για τον καφέ, με βλέπει η μάνα μου στην αυλή και μου λέει : « πάλι δεν πηγες για κυνήγι σήμερα ?
Έχω γλυτώσει φέτος, πάνε εκείνες οι σακούλες που μου έφερνες με πουλιά και μάδαγα ώρες ατελείωτες !! «
Θυμάμαι κάτι ωραία περπατητά , όταν δεν μάδαγαν και καποιοι της παρέας , της έφερνα 60-70 πουλιά για μάδημα και πάθαινε εγκεφαλικό !! .big smile.
την μανα και τα ματια σου , η μανα ειναι μονο μια , ετσι και η δικια μου , μου μαδαγε ολα τα πουλια , την εχασα προσφατα και η στεναχωρια μου ειναι μεγαλη

Status
Not open for further replies.
Back