Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την μανα και τα ματια σου , η μανα ειναι μονο μια , ετσι και η δικια μου , μου μαδαγε ολα τα πουλια , την εχασα προσφατα και η στεναχωρια μου ειναι μεγαλη
Δεν είναι μόνο μια,είναι και ο άνθρωπος που πρακτικά όταν φύγει από την ζωή σε αφήνει ορφανό (μιλάμε πάντα για τις σωστές μανάδες ) , συλλυπητήρια.

Τι ξέρεις και εσύ? Ο Καραμαουνας λέει γεμίσαμε τσίχλες.
Δεν ξέρω σε πια περιοχή μένει ο άνθρωπος αλλά από παιδιά που περνάνε απέναντι για γουρούνια και μπεκάτσες μου λένε ότι εχει τσίχλες όχι πολλά πουλιά αλλά βαράς σε απογευματινά 7/8 πουλια

Δεν ξέρω σε πια περιοχή μένει ο άνθρωπος αλλά από παιδιά που περνάνε απέναντι για γουρούνια και μπεκάτσες μου λένε ότι εχει τσίχλες όχι πολλά πουλιά αλλά βαράς σε απογευματινά 7/8 πουλια
Μάλλον στον πλανήτη happy! Είμαι Ήπειρο για δουλειά σε συνδυασμό με αναψυχή, κοντά στα Γιάννενα και 2 μέρες τώρα, όποιον κυνηγό έχω πετύχει είναι όλοι απογοητευμένοι... Το φετινό με τις τσίχλες, κατά μαρτυρία τους δεν το έχουν ξαναβιώσει!

Δεν είναι μόνο μια,είναι και ο άνθρωπος που πρακτικά όταν φύγει από την ζωή σε αφήνει ορφανό (μιλάμε πάντα για τις σωστές μανάδες ) , συλλυπητήρια.
σωστα σε ευχαριστω Γιαννη , εμεις οι πατεραδες κοιταμε λιγο και την παρτη μας και την βολεψει μας , και τον @ουτσο μας που θα τον τριποσουμε

Status
Not open for further replies.
Back