Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
4 πουλάκια στο χέρι, απογευματινό στην Κάντζα Αττικής, σε καρτέρι που με πήγε φίλος. 6:00 - 6 :10 φάνηκε ότι φάνηκε, κι αυτές καμικάζι αυτοκτονίας. Δεν θα πω ότι με ξεβρακωσαν άλλες τόσες αλλά ότι είμαι ευχαριστημένος που πήρα κι αυτές που πήρα. Τουλάχιστον είδαμε 10 πουλάκια.

4 πουλάκια στο χέρι, απογευματινό στην Κάντζα Αττικής, σε καρτέρι που με πήγε φίλος. 6:00 - 6 :10 φάνηκε ότι φάνηκε, κι αυτές καμικάζι αυτοκτονίας. Δεν θα πω ότι με ξεβρακωσαν άλλες τόσες αλλά ότι είμαι ευχαριστημένος που πήρα κι αυτές που πήρα. Τουλάχιστον είδαμε 10 πουλάκια.
Για τόσο κοντά μη το συζητας

Απογευματινό Τρίτη 28/1: είδα 3 στον ευρύτερο ορίζοντα, έριξα σε μία για να πω ότι τουφέκισα
Απογευματινό Τετάρτη 29/1: δεν είδα καμία
Απογευματινό Παρασκευή 31/1: είδα 1 μακριά
Πες μου γιατρέ μου, πόσο άσχημη είναι η κατάστασή μου; .think.

Είπε αφιλότιμη και μου θύμησε το μεγάλο στρατό Διονυσίου .Προτιμότερο να διαβάσω γι'αυτόν αν και ξέρω αρκετά παρά το άρθρο για την επανεμφάνιση της αφιλότιμης (α να χαθεί δε ντρέπετε ,την ψάχνουν τόσοι και τόσοι και κάνει τη δύσκολη).Η αφιλότιμη.

Καλημέρα στην παρέα !! Σάπισα στον ύπνο και σήμερα , έχω κάνει επιδερμίδα φέτος !!!
Περιμένοντας τον delivera για τον καφέ, με βλέπει η μάνα μου στην αυλή και μου λέει : « πάλι δεν πηγες για κυνήγι σήμερα ?
Έχω γλυτώσει φέτος, πάνε εκείνες οι σακούλες που μου έφερνες με πουλιά και μάδαγα ώρες ατελείωτες !! «
Θυμάμαι κάτι ωραία περπατητά , όταν δεν μάδαγαν και καποιοι της παρέας , της έφερνα 60-70 πουλιά για μάδημα και πάθαινε εγκεφαλικό !! .big smile.

Λίγα μαύρα στου κισσόυς σήμερα αρκετό κρύο (6 βαθμούς) και 100% υγρασία. 5 κατάφερα ... εξερετικο το az20 δυνατό φυσηγγι με βλέπω να φορτωνο με αυτο
Δεν είναι τυχαίο συνάδελφε ότι το αζ 20 είναι για 10ετιες πρώτο φυσιγκι σε πώλησης στην Ευρώπη μακράν με σ 7 ,αν και κάποια χρόνια οι ιταλοί την έκαναν την αλλαγή μπαρούτι κρυφά όλοι τους καποιες παρτίδες τις σκαρτευουν

Σήμερα είπα θα κοιμηθώ. Όντως ξύπνησα γύρω στις 10. Κάθισα λίγο στο κρεβάτι και αποφάσισα να πεταχτώ μέχρι τα εξωτικά Μεσόγεια για ένα χαλαρό περπάτημα. Είδα 4-5 τσίχλες-ουκάδες που έφευγα από τα 40-50 μέτρα (φαντάζομαι ντουφεκίδι που έχουν φάει) και έριξα σε 2 από 1 ντουφεκιά για την τιμή των όπλων. Σε μία πουρναριά αφού πετάω μία πέτρα βλέπω κίνηση και εμφανίζεται μία αλεπού στα 25-30 μέτρα. Της ρίχνω 2 ντουφεκιές με τα ψιλά που είχα για τσίχλες και παρ’ ότι άρπαξε, έφυγε παρακάτω. Τέλος πριν φτάσω στο αυτοκίνητο από μια ελιά πετάγονται 2 καρακάξες και παίρνω τη μία που βγήκε βολικά.
Αυτά τα ολίγα. Καλά ήταν για βόλτα γιατί κυνηγετικά η κατάσταση στην καλύτερη περίπτωση να χαρακτηριστεί τραγική.

Status
Not open for further replies.
Back