Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πολύ καλό τουφέκι ο τύπος!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί γίνεται μετά το 16:05;
Τί είναι αυτή η έκρηξη; Γιατί τρέχει πανικόβλητος και πετάει κάτω το όπλο;
Τις τσίχλες γιατί δεν πάει να τις πάρει και απλά τι σκοτώνει;
Δεν καταλαβαίνω. :rolleyes:

IMG_20240229_161916.jpg Είπα να έρθω τελευταία μέρα να κρατήσω το τουφέκι στο μέρος που κάνω έναρξη και που φέτος ήταν τόσο καλή (έχω κάνα μήνα που σταμάτησα να πηγαίνω) αλλά μου φαίνεται πως πάνω στο αμάξι θα παραμείνει,ούτε Τσιν ,ούτε Τσουν. Μόνο κάτι δεκαοχτουρες που έχουν πολύ θράσος αλλά ας οψεται που απαγορεύεται . Και του χρόνου με το καλό μάγκες !! Με λιγότερα προβλήματα, σκοτουρες και δυσκολίες,μόνο υγεία να έχουμε !

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί γίνεται μετά το 16:05;
Τί είναι αυτή η έκρηξη; Γιατί τρέχει πανικόβλητος και πετάει κάτω το όπλο;
Τις τσίχλες γιατί δεν πάει να τις πάρει και απλά τι σκοτώνει;
Δεν καταλαβαίνω. :rolleyes:
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έμεινε από φυσίγγια και πάει να πάρει άλλα από το αυτοκίνητο. Το έχει βάλει στο fast forward και γίνονται κάποιοι ήχοι, δεν νομίζω ότι έγινε έκρηξη. Επίσης έχει σκύλο και του τις μαζεύει.

μια μικρή διαπίστωση με όσα έβλεπα τον τελευταίο μηνα..σε μια ομολογουμένως πολύ καλη χρόνια για την τσιχλα.....σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα......με την γενοκτονία που διαδραματιζόταν... σε αυτή την άμοιρη την τσίχλα γιατί αυτή τα πληρώνει όλα στο τέλος.....θα παρακαλάμε να δούμε την τσίχλα του χρόνου .....

Ποιο είναι το κατάλληλο σκυλί για τσίχλα;
Συγνώμη για την ερώτηση, αλλά είμαι άσχετος.

Και εγώ τα πρώτα κυνήγια τσίχλας που έκανα όταν έγινα 18 ήταν με το πόιντερ του φίλου που πηγαίναμε μαζί. Στα ορτύκια μια χαρά ήταν. Στην τσίχλα μας έκανε χαλάστρα.
κοιταξε θαλη ειναι οπως τα μαθεισ και τι κυνηγας πιο πολυ ενδεικνυομενες ρατσες το κοκκερ και το επανιελ το δικο μου ασ πουμε ειναι διασταυρωση ποιντερ με επανιελ και ειναι αριστο σε ορτυκι και τσιχλα αυτα την εμαθα μπεκατσα παω με σεττερ φιλων εχω δει ομως και σεττερ και κουτχααρ πολυ καλα αρκει να καταδεχτεις νατα παρεις στη τσιχλα .αλλοι δε θελουν με τιποτα ας πουμε η παρεα μου εχει 5 σεττερ και στη τσιχλα περνουμε μονο τη λαικα και την εχουμε καψει στα απορτ

Τέλος παλικάρια. Έφυγε μια χρονιά που άνετα μπαίνει στα κιταπια ως πολύ καλή. Δεν την είδαμε απόψε αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Στα πολυ άσχημα της χρονιάς η ασυδοσία και η γυφτια που μαστίζει το συναφι μας. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και πως να μην έχουν δίκιο αυτοί που μας σκυλοβριζουν όπου και αν βρεθούν....
Εύχομαι όλοι να είμαστε καλά του χρόνου και να κάνουμε πάλι αυτό που αγαπάμε. Και να μπαίνουμε εδώ μέσα να λέμε τις μαλακιουλες μας και να περνάει ο χρόνος πιο ευχάριστα.

δυο απογευματινα καρτερακια πεταξανε 5 6 τσιχλονια,,μωλις βραδυασε σχεδων περνουσανε καμια 25αρια πουλια σαν f16,,,τα γουσταμας τα βγαλαμε φετως με το παραπανωωω πωλη καλη χρονιααααα της ευχαριστω πωλη για της τουφεκιες που φαγανεεεεε .terror. .sarcastic. καλοτους ταξιδι και με το καλο τον οκτωβρηηηη και παλι;).terror.

Τέλος παλικάρια. Έφυγε μια χρονιά που άνετα μπαίνει στα κιταπια ως πολύ καλή. Δεν την είδαμε απόψε αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Στα πολυ άσχημα της χρονιάς η ασυδοσία και η γυφτια που μαστίζει το συναφι μας. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και πως να μην έχουν δίκιο αυτοί που μας σκυλοβριζουν όπου και αν βρεθούν....
Εύχομαι όλοι να είμαστε καλά του χρόνου και να κάνουμε πάλι αυτό που αγαπάμε. Και να μπαίνουμε εδώ μέσα να λέμε τις μαλακιουλες μας και να περνάει ο χρόνος πιο ευχάριστα.
Εγώ θα φανώ κακοσ εύχομαι του χρόνου εκεί που δεν την σεβάστηκαν να μην δουν ούτε πουπουλο 🥲

Status
Not open for further replies.
Back