Φιλε, τον απολαμβανεις τον υπνο σου!!... τελευταία έξοδος για μπεκατσα......View attachment 86411
Εμενα ειναι σαν καρδιογραφημα

Με βασανίζουν οι Ερινύες...

Φιλε, τον απολαμβανεις τον υπνο σου!!... τελευταία έξοδος για μπεκατσα......View attachment 86411
Αν δεν είναι σωστά εκπαιδευμένος ένας σκυλος περισσότερο κακό κάνει παρά καλό...Με σκύλο 3 φορές έχω πάει. Όχι δικό μου. Κάποιου που είχε προσκολληθει για λιγο καιρο στην παρέα. Από τα νεύρα μου τους άφηνα και άλλαζα τόπο. Το σκυλί να προγκαει ανεξέλεγκτα και αμα έπεφτε καμιά για να την φέρει έπρεπε να ακουστεί το αφεντικό του στο διπλανό χωριό . Δεν αντιλέγω όμως ότι ένας καλός σκύλος είναι το απόλυτο "εργαλειο" στην τσίχλα.
Είναι αυτό που σου λέω. Ο καλός σκύλος είναι απόλαυση. Ο ανεξέλεγκτος άστα να πάνε...Οχι ετσι....
Το σκυλακι πρεπει να συνεργαζεται...
Αν θα δεις πως δουλευω με το κοκκερακι, θα καταλαβεις.
Πρωτα με κοιταει να δει αν πηρα θεση, και μετα μπουκαρει να τα σηκωσει.
Τις περισσοτερες φορες τωρα που εχει εμπειρια κανει κυκλο και παει απο απεναντι ωστε να τα στειλει πανω μου.
Φετος για πρωτη φορα την πηρα μαζι στα ορτυκια με το Σεττερ.Είναι αυτό που σου λέω. Ο καλός σκύλος είναι απόλαυση. Ο ανεξέλεγκτος άστα να πάνε...
Εγώ μετά από 6 χρόνια που την έχω, δεν μπορώ να με φανταστώ να πάω μόνος για κυνήγι.εγω παιδια αν δεν ειχα τη σκυλιτσα τα τελευταια 10 χρονια θα ειχα αφησει στο βουνο τουλαχιστον 1000 τσιχλες...
Αυτό έχει συμβεί από προχθές...Τί μέγεθος πρέπει να έχει η φωτογραφία που θέλω να ανεβάσω....την έκανα 3,5 mb και πάλι βγάζει ότι είναι μεγάλη για το server
Καντην scale 20% 3.5ΜΒ είναι τεράστια για να σε αφησει να την ανεβάσεις εδώΤί μέγεθος πρέπει να έχει η φωτογραφία που θέλω να ανεβάσω....την έκανα 3,5 mb και πάλι βγάζει ότι είναι μεγάλη για το server
Κανε την screenshot....Τί μέγεθος πρέπει να έχει η φωτογραφία που θέλω να ανεβάσω....την έκανα 3,5 mb και πάλι βγάζει ότι είναι μεγάλη για το server
Ευχαριστώ πολύ Κώστα.....την έβαλα έτσι.... στο ήδη υπάρχον ποστΚανε την screenshot....![]()
Ωραια η Η4....Για τη μαύρη θα πω: Β&Β..= Benelli Bliax....Σήμερα έξοδος για τσίχλες να ρίξουμε κάνα φυσιγγι..... από τις 12:00 πήγα εγώ και κατά τις 14:15 ήρθε ένας φίλος για παρέα.....20 πουλιά στο χέρι και καμιά 10 σίγουρα χαμένα..... κάναμε το κέφι μας..... πολλά πουλιά χαμένα λόγω της λάθους επιλογής τσοκ...... είχα το 3αρι πάνω από πέρσι..... μόλις έβαλα το 4αρι και ζεσταθηκα λίγο..... πήγε καλύτερα..... ευκαιρία να βγάλω τη benelli από τον οπλοβαστο αρκετά πουλιά αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ήταν πολύ λίγα τα κοτσύφια..... αύριο το πρωί για τσίχλες και μόλις φύγει ο φίλος για δουλειά η τελευταία έξοδος για μπεκατσα......View attachment 86411View attachment 86416
Οι ώρες που κοιμάμαι καθημερινά είναι γύρω στις 6....... αλλά όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι....Φιλε, τον απολαμβανεις τον υπνο σου!!
Εμενα ειναι σαν καρδιογραφημα
Με βασανίζουν οι Ερινύες...![]()
View attachment 86413
Παλιά έβαζα πρώτα την καύλα μου για τα όπλα και μετά τον σκύλο εδώ και λίγα χρόνια δεν με νοιάζουν καθόλου με τι όπλο θα κυνήγησο είναι δευτερεύον για μένα πρώτα ο σκυλοσ και μετά ολα τα άλλα ..οπωσ μασ έλεγαν και παπουδεσ μασ 1 δραχμή ντουφεκι 10 δραχμεσ σκυλοσ..τότε δεν τους κατάλαβε να λόγο νιατον στα 50γαρ που είμαι έβαλα μυαλοΜε σκύλο 3 φορές έχω πάει. Όχι δικό μου. Κάποιου που είχε προσκολληθει για λιγο καιρο στην παρέα. Από τα νεύρα μου τους άφηνα και άλλαζα τόπο. Το σκυλί να προγκαει ανεξέλεγκτα και αμα έπεφτε καμιά για να την φέρει έπρεπε να ακουστεί το αφεντικό του στο διπλανό χωριό . Δεν αντιλέγω όμως ότι ένας καλός σκύλος είναι το απόλυτο "εργαλειο" στην τσίχλα.
Ακριβώς αυτό, έτσι πρέπει.όσοι βγούμε αύριο ας έχουμε κ μια τσάντα μαζί να μαζέψουμε ότι σκουπίδια βρούμε στο καρτέρι που θα κάτσουμε... Μερικοί είμαστε πολύ γύφτοι... Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει φέτος σε πολλά καρτερια, είναι το λιγότερο ξεφτίλα για όποιον ειναι εκεί κ θα βλέπει...
Ωραια η Η4....Για τη μαύρη θα πω: Β&Β..= Benelli Bliax....
Ωραιο μπουκετάκι τα τσιχλάκια, μπραβο σας!!!