Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με σκύλο 3 φορές έχω πάει. Όχι δικό μου. Κάποιου που είχε προσκολληθει για λιγο καιρο στην παρέα. Από τα νεύρα μου τους άφηνα και άλλαζα τόπο. Το σκυλί να προγκαει ανεξέλεγκτα και αμα έπεφτε καμιά για να την φέρει έπρεπε να ακουστεί το αφεντικό του στο διπλανό χωριό . Δεν αντιλέγω όμως ότι ένας καλός σκύλος είναι το απόλυτο "εργαλειο" στην τσίχλα.
Αν δεν είναι σωστά εκπαιδευμένος ένας σκυλος περισσότερο κακό κάνει παρά καλό...

Οχι ετσι....
Το σκυλακι πρεπει να συνεργαζεται...
Αν θα δεις πως δουλευω με το κοκκερακι, θα καταλαβεις.
Πρωτα με κοιταει να δει αν πηρα θεση, και μετα μπουκαρει να τα σηκωσει.
Τις περισσοτερες φορες τωρα που εχει εμπειρια κανει κυκλο και παει απο απεναντι ωστε να τα στειλει πανω μου.
Είναι αυτό που σου λέω. Ο καλός σκύλος είναι απόλαυση. Ο ανεξέλεγκτος άστα να πάνε...

Είναι αυτό που σου λέω. Ο καλός σκύλος είναι απόλαυση. Ο ανεξέλεγκτος άστα να πάνε...
Φετος για πρωτη φορα την πηρα μαζι στα ορτυκια με το Σεττερ.
Δεν ειχε ξαναδει ορτυκι.
Στα πρωτα δυο ορτυκια που φερμαρε το σεττερ δεν καταλαβε τι γινοταν.
Μολις ομως πηρε χαμπαρι τι παιζεται στα επομενα 4 που φερμαρε το σεττερ, δεν τα αφησε να ποδαρωσουν, τα βρηκε, τα σηκωσε και μου τα σερβιρε στο πιατο.

εγω παιδια αν δεν ειχα τη σκυλιτσα τα τελευταια 10 χρονια θα ειχα αφησει στο βουνο τουλαχιστον 1000 τσιχλες και αλλεσ τοσες των μελων της παρεας αλλα και ξενων συναδελφων απ την αλλη εχει ενα δικιο κι ο δημητρης πρεπει το σκυλι να ειναι μελος της ομαδας να ξερει καλα τη δουλεια του

εγω παιδια αν δεν ειχα τη σκυλιτσα τα τελευταια 10 χρονια θα ειχα αφησει στο βουνο τουλαχιστον 1000 τσιχλες...
Εγώ μετά από 6 χρόνια που την έχω, δεν μπορώ να με φανταστώ να πάω μόνος για κυνήγι.
Θα νιώθω ότι μου λείπει το ένα χέρι.

Τί μέγεθος πρέπει να έχει η φωτογραφία που θέλω να ανεβάσω....την έκανα 3,5 mb και πάλι βγάζει ότι είναι μεγάλη για το server
Αυτό έχει συμβεί από προχθές...
Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστευω πως υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα...

Ανέβασε μέσω postimages η από όπου αλλού θες...

Τί μέγεθος πρέπει να έχει η φωτογραφία που θέλω να ανεβάσω....την έκανα 3,5 mb και πάλι βγάζει ότι είναι μεγάλη για το server
Καντην scale 20% 3.5ΜΒ είναι τεράστια για να σε αφησει να την ανεβάσεις εδώ

Σήμερα έξοδος για τσίχλες να ρίξουμε κάνα φυσιγγι..... από τις 12:00 πήγα εγώ και κατά τις 14:15 ήρθε ένας φίλος για παρέα.....20 πουλιά στο χέρι και καμιά 10 σίγουρα χαμένα..... κάναμε το κέφι μας..... πολλά πουλιά χαμένα λόγω της λάθους επιλογής τσοκ...... είχα το 3αρι πάνω από πέρσι..... μόλις έβαλα το 4αρι και ζεσταθηκα λίγο..... πήγε καλύτερα..... ευκαιρία να βγάλω τη benelli από τον οπλοβαστο αρκετά πουλιά αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ήταν πολύ λίγα τα κοτσύφια..... αύριο το πρωί για τσίχλες και μόλις φύγει ο φίλος για δουλειά η τελευταία έξοδος για μπεκατσα......View attachment 86411View attachment 86416
Ωραια η Η4....Για τη μαύρη θα πω: Β&Β..= Benelli Bliax....🤮.yel..yel.
Ωραιο μπουκετάκι τα τσιχλάκια, μπραβο σας!!!

Ένα πολύ όμορφο απογευματινό σήμερα στο όριο με κανένα χαμένο χάρη στο σκυλάκο κ εμένα να έχω τρομερό χέρι... Τα πουλιά πολύ ψηλά, έως απελπιστικά ψηλά ,αλλά ήμουν στη μέρα μου κ ευχαριστήθηκα τουφεκιες... Ελάχιστες πέρασαν...

Υ.γ όσοι βγούμε αύριο ας έχουμε κ μια τσάντα μαζί να μαζέψουμε ότι σκουπίδια βρούμε στο καρτέρι που θα κάτσουμε... Μερικοί είμαστε πολύ γύφτοι... Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει φέτος σε πολλά καρτερια, είναι το λιγότερο ξεφτίλα για όποιον ειναι εκεί κ θα βλέπει...

Φιλε, τον απολαμβανεις τον υπνο σου!!
Εμενα ειναι σαν καρδιογραφημα 😂
Με βασανίζουν οι Ερινύες... 😆
View attachment 86413
Οι ώρες που κοιμάμαι καθημερινά είναι γύρω στις 6....... αλλά όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι....Screenshot_2024-02-28-21-58-06-952_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Με σκύλο 3 φορές έχω πάει. Όχι δικό μου. Κάποιου που είχε προσκολληθει για λιγο καιρο στην παρέα. Από τα νεύρα μου τους άφηνα και άλλαζα τόπο. Το σκυλί να προγκαει ανεξέλεγκτα και αμα έπεφτε καμιά για να την φέρει έπρεπε να ακουστεί το αφεντικό του στο διπλανό χωριό . Δεν αντιλέγω όμως ότι ένας καλός σκύλος είναι το απόλυτο "εργαλειο" στην τσίχλα.
Παλιά έβαζα πρώτα την καύλα μου για τα όπλα και μετά τον σκύλο εδώ και λίγα χρόνια δεν με νοιάζουν καθόλου με τι όπλο θα κυνήγησο είναι δευτερεύον για μένα πρώτα ο σκυλοσ και μετά ολα τα άλλα ..οπωσ μασ έλεγαν και παπουδεσ μασ 1 δραχμή ντουφεκι 10 δραχμεσ σκυλοσ..τότε δεν τους κατάλαβε να λόγο νιατον στα 50γαρ που είμαι έβαλα μυαλο😟

όσοι βγούμε αύριο ας έχουμε κ μια τσάντα μαζί να μαζέψουμε ότι σκουπίδια βρούμε στο καρτέρι που θα κάτσουμε... Μερικοί είμαστε πολύ γύφτοι... Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει φέτος σε πολλά καρτερια, είναι το λιγότερο ξεφτίλα για όποιον ειναι εκεί κ θα βλέπει...
Ακριβώς αυτό, έτσι πρέπει.

Σήμερα και για μένα το τελευταίο κυνήγι
Το χειρότερο τις χρονιάς
Ευτυχώς η χρόνια για την τσίχλα ήταν αρκετα καλή
Το πρωί στους μεξιατες όπως είπανε και τα παιδιά πιο πάνω πολύς κόσμος κάθε κισσός και Κυνηγος τα πουλιά δεν βγαίνανε απο τα δεντρα και όσα βλέπαμε ήταν πολύ ψηλά
Μετά απογευματινό σε μέρος που περιμέναμε να κάνουμε πουλιά στο σύνολο να μας περάσανε 10 πουλιά
550 χιλ 5 πουλιά εγώ τα δυο βρήκα

Status
Not open for further replies.
Back