Γερακότσιχλα!!!Τι πουλί ειναι αυτο συνάδελφε;;;;
Μην μου πειραζεις τον Καφετζόπουλο...Τι πουλί ειναι αυτο συνάδελφε;;;;
@mixaliskav θέλουν και tag τα μουτσουνια σου! Για σένα δεν ηταν το τελευταίο κυνηγι!Αντε πάλι!!! Απαράδεκτος!!!
Ευχαριστώ τασοΧιλιομοδι μην πας!Καλυτερα στα μερη του mike,αν και εκει πλεον τα πουλια συμπεριφερονται περιεργα.
Εδώ άνοιξη 20 βαθμουσ περισσότερες μπεκάτσες από τσίχλες!!!!
ΔεκαοχτουραΤι πουλί ειναι αυτο συνάδελφε;;;;
Καλό το καρτέρι Ηλία αλλά σαν το περπατητο δεν έχειΜπράβο λεβεντεσ ολοι για τα περπάτημα σασ !!! Σαν το καρτέρι δεν έχει όμως![]()
Μπράβο λεβεντεσ ολοι για τα περπάτημα σασ !!! Σαν το καρτέρι δεν έχει όμως![]()
Δεν έχει σημασία τι μέθοδο θα επιλέξει ο καθένας για να την κυνηγήσει..Καλό το καρτέρι Ηλία αλλά σαν το περπατητο δεν έχει![]()
Κάναμε ωραία κυνήγια φετοσ με πολύ ωραίες ντουφεκεσ και υπηκα κλαμπανια περισσότερο από αυτά η χαρά που έβλεπα στα μάτια του σκύλου μου φέρνοντας πουλιά είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση για μένα που λατρεύω τα σκυλιάΔεν έχει σημασία τι μέθοδο θα επιλέξει ο καθένας για να την κυνηγήσει..
Εξάλλου είναι ένα θήραμα που σε κάθε περίπτωση ξέρει να προσφέρει ωραίες τουφεκιές..
Σε καταλαβαίνω χωρίς να μπορώ να σε καταλάβω....Κάναμε ωραία κυνήγια φετοσ με πολύ ωραίες ντουφεκεσ και υπηκα κλαμπανια περισσότερο από αυτά η χαρά που έβλεπα στα μάτια του σκύλου μου φέρνοντας πουλιά είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση για μένα που λατρεύω τα σκυλιά
Με σκύλο 3 φορές έχω πάει. Όχι δικό μου. Κάποιου που είχε προσκολληθει για λιγο καιρο στην παρέα. Από τα νεύρα μου τους άφηνα και άλλαζα τόπο. Το σκυλί να προγκαει ανεξέλεγκτα και αμα έπεφτε καμιά για να την φέρει έπρεπε να ακουστεί το αφεντικό του στο διπλανό χωριό . Δεν αντιλέγω όμως ότι ένας καλός σκύλος είναι το απόλυτο "εργαλειο" στην τσίχλα.Καλο το περπατητο, αλλα σαν το περπατητο με σκυλακι, δεν εχει.
Να πηγαινει να τα σηκωνει πανω σου και μετα ας πεσουν οπου θελουν, θα τα βρει.
Οχι ετσι....Με σκύλο 3 φορές έχω πάει. Όχι δικό μου. Κάποιου που είχε προσκολληθει για λιγο καιρο στην παρέα. Από τα νεύρα μου τους άφηνα και άλλαζα τόπο. Το σκυλί να προγκαει ανεξέλεγκτα και αμα έπεφτε καμιά για να την φέρει έπρεπε να ακουστεί το αφεντικό του στο διπλανό χωριό . Δεν αντιλέγω όμως ότι ένας καλός σκύλος είναι το απόλυτο "εργαλειο" στην τσίχλα.