Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμενα μου βγηκε δουλεια αυριο εκτακτως να παμε απο το ναυπηγείο με το πατερα να παραγγειλουμε καινουργια βαρκα.οποτε θα παρω οπλο μαζι κ οτι κατσει.αν κ ακουω βροχες για απογευμα.ειμαι αναμεσα χιλιομοδι η απο τη μερια του mike.θα δειξει
Χιλιομοδι μην πας!Καλυτερα στα μερη του mike,αν και εκει πλεον τα πουλια συμπεριφερονται περιεργα.

καταπληκτικό τελείωμα για μένα!!
Φυσικά έφτασα στον κυνηγότοπο μετά τις 10 γιατί οι μεγάλοι κυνηγοί κυνηγούν τις μεγάλες ώρες!!
Είδα 2 και τα πήρα με την πρώτη και τα 2!!! 100% επιτυχία σε βολές δεν θυμάμαι ξανά. 100% αποτυχίες θυμάμαι πολλές!! 🙃🙃
φυσίγγι gorilla eco 31gr!!! του χρόνου καλά νάμαστε με αυτά θα ξεκινήσω!!

Attachments

• 426720569_1467551300848541_8866230610141456345_n.jpg
    426720569_1467551300848541_8866230610141456345_n.jpg
    264,5 KB · Προβολές: 85
καταπληκτικό τελείωμα για μένα!!
Φυσικά έφτασα στον κυνηγότοπο μετά τις 10 γιατί οι μεγάλοι κυνηγοί κυνηγούν τις μεγάλες ώρες!!
Είδα 2 και τα πήρα με την πρώτη και τα 2!!! 100% επιτυχία σε βολές δεν θυμάμαι ξανά. 100% αποτυχίες θυμάμαι πολλές!! 🙃🙃
φυσίγγι gorilla eco 31gr!!! του χρόνου καλά νάμαστε με αυτά θα ξεκινήσω!!
να ειμαστε καλα για του χρονου

Επρεπε να εχω παρει εσπρεσιερα μαζι να φτιαχνω καφεδες ολος ο Πυργος εδω πανω ειναι σημερα, τελευταίο κυνηγι για εμενα αυτο

View attachment 86403
Κάνε με και κάνα ταγκ μν είσαι μοναχοφαεις!!❤️

Σήμερα μου έβγαλε ωραία μέρα κ ήταν ότι πρεπει για να γίνει το τελευταίο περπατητο της σεζόν μιας που αυριο λέει βροχές από ότι άκουσα...
Υπήρχαν κάποιες συγκεντρώσεις πουλιων σε συγκεκριμένα σημεία...
Αλλά οι περισσοτερες πυκνούρες ήταν άδειες η φιλοξενούσαν 2-3 πουλια...
Με αρκετό περπατημα κ ψάξιμο κάτι κατάφερα...
Πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της..πέτρας που μάζευα μέσα απο τα μονοπάτια κ που φρόντιζα να εχω γεμάτη την αριστερή τσέπη του γιλέκου...

Απο φυσιγγια έριξα grand prix phoenix Ζωχιός 32γρ ν9 και lambro tordo 30 ν9..
(Με προσοχή σε κάθε γεμισιά κ οχι ανακατεμένα για να ξέρουμε τι μας γίνεται στο τέλος....😂)
Τα οποία κ έτυχε να έρθουν "ισοπαλία" όσο αφορά τα χτυπημένα θηράματα (με μια τσίχλα χαμένη)...

Last edited:
Εχτές πολλά τα πουλιά και σε κοπαδακια 4-6 ,σήμερα λίγα πράγματα.από δύο ο κάθε ένας μας, καφεδάκι αστεία πειράγματα (4 άτομα!)αύριο πάλι και αντάμωση με το νέο έτος,και εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας για την νέα σεζόν.View attachment 86405
Τι πουλί ειναι αυτο συνάδελφε;;;;

Τελικά εκεί τι παίχτηκε; πολυκοσμια, βροχή, πουλια δεν είχε;
Κάηκε το μέρος... νομίζω ότι τελευταία καλή μέρα ήταν η Κυριακή!!!
Χτες πολύ κόσμο, σήμερα της πουτ@ν@ς!!!! Λίγα πουλιά ψηλωμένα κάποιοι κάτι λίγα κάνανε.Ο φίλος μου διήμερο πρωινό, απογευματινό χτες και πρωινό σήμερα μονοψήφιο νούμερο....

Status
Not open for further replies.
Back