Εδώ άνοιξη 20 βαθμουσ περισσότερες μπεκάτσες από τσίχλες!!!!
Χιλιομοδι μην πας!Καλυτερα στα μερη του mike,αν και εκει πλεον τα πουλια συμπεριφερονται περιεργα.Εμενα μου βγηκε δουλεια αυριο εκτακτως να παμε απο το ναυπηγείο με το πατερα να παραγγειλουμε καινουργια βαρκα.οποτε θα παρω οπλο μαζι κ οτι κατσει.αν κ ακουω βροχες για απογευμα.ειμαι αναμεσα χιλιομοδι η απο τη μερια του mike.θα δειξει
να ειμαστε καλα για του χρονουκαταπληκτικό τελείωμα για μένα!!
Φυσικά έφτασα στον κυνηγότοπο μετά τις 10 γιατί οι μεγάλοι κυνηγοί κυνηγούν τις μεγάλες ώρες!!
Είδα 2 και τα πήρα με την πρώτη και τα 2!!! 100% επιτυχία σε βολές δεν θυμάμαι ξανά. 100% αποτυχίες θυμάμαι πολλές!!
φυσίγγι gorilla eco 31gr!!! του χρόνου καλά νάμαστε με αυτά θα ξεκινήσω!!
Αλεκο Ήταν ο Μιχάλης στους μεξιατεςΟ διπλάσιος κόσμος σήμερα!!!
Πουλιά γιοκ....
Τα σκουπίδια που έχει μαζέψει ο τόπος μου έλεγε ο φίλος μόνο με μπουλντόζα μαζεύονται...![]()
Κάνε με και κάνα ταγκ μν είσαι μοναχοφαεις!!Επρεπε να εχω παρει εσπρεσιερα μαζι να φτιαχνω καφεδες ολος ο Πυργος εδω πανω ειναι σημερα, τελευταίο κυνηγι για εμενα αυτο
View attachment 86403
Αντε πάλι!!! Απαράδεκτος!!!
Μεξιατες όχιΚαλησπέρα σε όλους. Λέω να ξεκινήσω για τελευταίο απογευματινό καρτέρι. Να πάω Τιθορέα ή Μεξιάτες;
Από χτες το πρωί αλλά κρίμα δεν το ευχαριστήθηκε....Αλεκο Ήταν ο Μιχάλης στους μεξιατες
Καλά κατάλαβα μιλούσε με τον καραμαουναΑπό χτες το πρωί αλλά κρίμα δεν το ευχαριστήθηκε....
Ευχαριστώ πολύΜεξιατες όχι
Ομορφάάάντρα μου!!!Τώρα και τον σουγιά δώρο
Και έξτρα σως να γλιστρά καλύτερα
Τελικά εκεί τι παίχτηκε; πολυκοσμια, βροχή, πουλια δεν είχε;Μεξιατες όχι
Τι πουλί ειναι αυτο συνάδελφε;;;;Εχτές πολλά τα πουλιά και σε κοπαδακια 4-6 ,σήμερα λίγα πράγματα.από δύο ο κάθε ένας μας, καφεδάκι αστεία πειράγματα (4 άτομα!)αύριο πάλι και αντάμωση με το νέο έτος,και εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας για την νέα σεζόν.View attachment 86405
Κάηκε το μέρος... νομίζω ότι τελευταία καλή μέρα ήταν η Κυριακή!!!Τελικά εκεί τι παίχτηκε; πολυκοσμια, βροχή, πουλια δεν είχε;