Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί γίνεται μετά το 16:05;πολύ καλό τουφέκι ο τύπος!
Τί είναι αυτή η έκρηξη; Γιατί τρέχει πανικόβλητος και πετάει κάτω το όπλο;
Τις τσίχλες γιατί δεν πάει να τις πάρει και απλά τι σκοτώνει;
Δεν καταλαβαίνω.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί γίνεται μετά το 16:05;πολύ καλό τουφέκι ο τύπος!
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έμεινε από φυσίγγια και πάει να πάρει άλλα από το αυτοκίνητο. Το έχει βάλει στο fast forward και γίνονται κάποιοι ήχοι, δεν νομίζω ότι έγινε έκρηξη. Επίσης έχει σκύλο και του τις μαζεύει.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί γίνεται μετά το 16:05;
Τί είναι αυτή η έκρηξη; Γιατί τρέχει πανικόβλητος και πετάει κάτω το όπλο;
Τις τσίχλες γιατί δεν πάει να τις πάρει και απλά τι σκοτώνει;
Δεν καταλαβαίνω.![]()
κοιταξε θαλη ειναι οπως τα μαθεισ και τι κυνηγας πιο πολυ ενδεικνυομενες ρατσες το κοκκερ και το επανιελ το δικο μου ασ πουμε ειναι διασταυρωση ποιντερ με επανιελ και ειναι αριστο σε ορτυκι και τσιχλα αυτα την εμαθα μπεκατσα παω με σεττερ φιλων εχω δει ομως και σεττερ και κουτχααρ πολυ καλα αρκει να καταδεχτεις νατα παρεις στη τσιχλα .αλλοι δε θελουν με τιποτα ας πουμε η παρεα μου εχει 5 σεττερ και στη τσιχλα περνουμε μονο τη λαικα και την εχουμε καψει στα απορτΠοιο είναι το κατάλληλο σκυλί για τσίχλα;
Συγνώμη για την ερώτηση, αλλά είμαι άσχετος.
Και εγώ τα πρώτα κυνήγια τσίχλας που έκανα όταν έγινα 18 ήταν με το πόιντερ του φίλου που πηγαίναμε μαζί. Στα ορτύκια μια χαρά ήταν. Στην τσίχλα μας έκανε χαλάστρα.
Κοκερ και σπρίνκερ εννοείς.πιο πολυ ενδεικνυομενες ρατσες το κοκκερ και το επανιελ
Ναι ρεΚοκερ και σπρίνκερ εννοείς.
Ναι μωρέ κρίμα.....είσαι και παραπονιάρκο εσύ μωρεεεε!!!Ε ναι . Ηταν αναμενόμενο. Πιο πολυ πηγα ετσι για να μην το χω παράπονο.
Εγώ θα φανώ κακοσ εύχομαι του χρόνου εκεί που δεν την σεβάστηκαν να μην δουν ούτε πουπουλοΤέλος παλικάρια. Έφυγε μια χρονιά που άνετα μπαίνει στα κιταπια ως πολύ καλή. Δεν την είδαμε απόψε αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Στα πολυ άσχημα της χρονιάς η ασυδοσία και η γυφτια που μαστίζει το συναφι μας. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και πως να μην έχουν δίκιο αυτοί που μας σκυλοβριζουν όπου και αν βρεθούν....
Εύχομαι όλοι να είμαστε καλά του χρόνου και να κάνουμε πάλι αυτό που αγαπάμε. Και να μπαίνουμε εδώ μέσα να λέμε τις μαλακιουλες μας και να περνάει ο χρόνος πιο ευχάριστα.