Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού ο Βασίλης στην Αλεξανδρούπολη δεν ακούει τσιν τσιν δύσκολα τα πράγματα στον Ανατολικό αεροδιαδρομο. Το ίδιο και ο Δημήτρης στα Τζουμέρκα κάτι έπρεπε να έχει δει να μπαίνει στα κεντροδυτικα.

Αφού ο Βασίλης στην Αλεξανδρούπολη δεν ακούει τσιν τσιν δύσκολα τα πράγματα στον Ανατολικό αεροδιαδρομο. Το ίδιο και ο Δημήτρης στα Τζουμέρκα κάτι έπρεπε να έχει δει να μπαίνει στα κεντροδυτικα.

Ετσι ειναι Γιαννη. Μιλησα χθες το βραδυ με τους κολλητους μου στο κυνηγι στην Κερκυρα που εκεινη την ωρα κανανε πυροφανι στη θαλασσα με τελειες καιρικες συνθηκες. Δεν υπαρχει καλυτερο μερος να ακους τσιχλες να παιρνουν και ομως δεν ακουγοταν τσιν.

• Like
Reactions: jnp
ένα δυνατό μπάσιμο το πρωί περίπου για 1 ώρα που μαζέψαμε και τα περισσότερα πουλιά και μετά πάπαλα μέχρι που φύγαμε

12187829_10153341134846799_2475284926312731941_n.jpg

12065832_10153341134791799_660573584813756764_n.jpg

Ετσι ειναι Γιαννη. Μιλησα χθες το βραδυ με τους κολλητους μου στο κυνηγι στην Κερκυρα που εκεινη την ωρα κανανε πυροφανι στη θαλασσα με τελειες καιρικες συνθηκες. Δεν υπαρχει καλυτερο μερος να ακους τσιχλες να παιρνουν και ομως δεν ακουγοταν τσιν.
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Παυλου, 2 μέρες που ειμαι εξω για μπεκατσα και απο μαρτυριες κάποιων γνωστών που επιμένουν ακομα περιμένοντας κάποιο μπασιμο, τίποτα απο μπασιμο αλλα και στα περπατητα που εκανα τωρα 2 μερες τα πουλιά που πεταγονται απο μένα και τη σκυλίτσα ειναι ελάχιστα, σε κάποια μέρη ειναι εξαφανισμένα. Τα λιγα κιχλοκοτσυφα που εχει το νησί ειναι σε συγκεκριμένα μεροι και μονο με περπάτημα και άτομα μπορεί να κάνεις κατι.

Αφού ο Βασίλης στην Αλεξανδρούπολη δεν ακούει τσιν τσιν δύσκολα τα πράγματα στον Ανατολικό αεροδιαδρομο...

Ίσως αυτό δεν είναι και τόσο έγκυρο αφού εδώ ο καιρός πλέον δεν είναι για .sex hard. με ανοιχτά παράθυρα... .ha ha ha. .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back