καλημερα, κατι λιγα κοτσυφια φανηκαν πηρα 5 με 2 ντουμπλεδες και το κυνηγι στα μπασιματα τελειωσε για μενα. Τα πουλια ελαχιστα φετος δυστυχως
συμφωνώ ρε Σπυράκο αλλά δεν θέλω να το παραδεχθώ γμτ μου......Τα πουλια ελαχιστα φετος δυστυχως
Ο καιρος στην Ευρωπη ειναι πολυ ηπιος. Δεν ζοριζεται κανενα πουλι ακομη να κατεβει νοτια για ευρεση τροφης.
αυτά να τ ακούει ο κος με τα χτικιάρικατο αγριοπερίστερο...τέτοιο τούμπανο δεν έχω ματαξαναδεί..
Μάκη μιλάμε για μπόντι μπίλντερ...αυτά να τ ακούει ο κος με τα χτικιάρικα![]()
Μάκη μιλάμε για μπόντι μπίλντερ...
Ο "έτσι" ο Λευκός είναι λίγο τυχερούλης και πετυχαίνει όλα τα ανεμικά..
ολα χανονται και ολα παιρνονται.δεν υπαρχουνε ευκολα πουλια γι αυτο μην αγχωνεσε4ωρο περπατητό το πρωί 5 τσίχλες (κ μια χαμένη) και 2 κοτσυφοί ο απολογισμός.Λίγα τα πουλιά,έχασα 2-3 άχαστα στα 10 μέτρα με 4* κ τα μισά τα πήρα στα 30+ με euromix κ lambro skeet!!! Αυτά!
Σε τι νούμερο σκαγια τα δουλεψες;Από φυσίγγια τα RC 32 ήταν απλά για κλάματα... απλά έπρεπε να τελιώσουν..
Με τα alectoris extra light 28 γρ κανένα απολύτως θέμα...
Βάλε βρε τσιγκουνη και καμμια ακόμα...Εγώ euromix 8-9 .... δεν είχαν καλή διάτρηση ...
Έχεις δίκιο Γιώργο, χάλια διάτρηση, δεν την μαδησε τέλειος, να στη ρίξη και μαγειρεμένηΕγώ euromix 8-9 .... δεν είχαν καλή διάτρηση ...
Ν.8 ΓιάννηΣε τι νούμερο σκαγια τα δουλεψες;
Αμαν ρε Γιωργο ... δεν εμεινε τπτ!!!Εγώ euromix 8-9 .... δεν είχαν καλή διάτρηση ...
Πανο πιστεύω ν9-ν10 με το spreader στο περπατητο θα δούλευαν καλύτερα.Ν.8 Γιάννη