Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καθε χρονο παιδια εχουμε τα ιδια. Τετοια εποχη, με τοσες ζεστες τι περιμενετε, να ζοριστουν τα πουλια και να κατεβουν στα πεδινα; Ψηλα θα μεινουν που δεν πιεζονται

Καθε χρονο παιδια εχουμε τα ιδια. Τετοια εποχη, με τοσες ζεστες τι περιμενετε, να ζοριστουν τα πουλια και να κατεβουν στα πεδινα; Ψηλα θα μεινουν που δεν πιεζονται
σωστά κάθε χρόνο τέτοια εποχή και μέχρι τις γιορτές η τσίχλα στο καρτέρι είναι όνειρο απατηλό
τα πουλιά στα ψηλά τρώνε κούμαρο,μύρτο και βατόμουρο
χαζά είναι να κατέβουν να φάνε πικροελιά άγουρη ακόμα;;;; ;)

σωστά κάθε χρόνο τέτοια εποχή και μέχρι τις γιορτές η τσίχλα στο καρτέρι είναι όνειρο απατηλό
τα πουλιά στα ψηλά τρώνε κούμαρο,μύρτο και βατόμουρο
χαζά είναι να κατέβουν να φάνε πικροελιά άγουρη ακόμα;;;; ;)
Πρόσθεσε και σχοινοκαρπο όπου υπάρχει...και ψιλο σαλιγκάρι.

Καλησπερα φιλοι,αυριο κανονισα εξορμηση με τον φιλο woodman για τσιχλοκατασταση....
Βεβαια,οπως λεει και ο ιδιος,πανω απ'ολα η παρεα και να περναμε καλα,
οποτε μετα το κυνηγι μαλλον θα κανουμε σταση σε παραδοσιακο χωριο για καφεδακι και τσιπουρο!

Εγώ πάντως αν είχα ένα SUV δεν θα ασχολούμουν με τις κοινές τσιχλούρες αλλά με τις κυριαρίνες. Λογικά με τόσες κυριαρίνες που είδα στον Έβρο πριν από 10 μέρες, τα έλατα θα πρέπει βογκάνε από δαύτες.

Πες τα ρε Μάκη. Μονοτουφεκιές και οι δυο. Ποτέ δεν μου έπεσαι ζωντανό πουλί με αυτό το φυσίγγι. Παίρνει 10 στα 10. :)
πέρα από την πλάκα αυτό το φυσίγγι σε κανονικές αποστάσεις συγχωρεί και λάθη στην γρήγορη επώμιση
πολλές φορές έχω καταλάβει ότι δεν είμαι σωστά αλλά το πουλί πέφτει .well done.

Σημερα η μερα αφιερωθηκε στο Παρνασο οπως καθε χρονο 1 με 10 νοεμβρη πιστες στο ραντεβου τους αλλα δεν περιμενα τετοιο μπασιμο που θυμιζε παλαια χρονια και αυτο μεχρι τις 09.00 μετα μεχρι τις 12 εδειξε οτι εχει κρατησει αρκετα εως πολλα πουλια ντοπια. Μεχρι τις 15.00 με υπομονη παλι σε κρατουσε σε ενδιαφερον και οι μετρημενοι στα δακτυλα κυνηγοι το ευχαριστηθηκαν.Για μιση ωρα πρωι πρωι ειδα περιπου 30 μικρες τσιχλες και αλλα τοσα κοτσυφια σπανιο για την περιοχη.Η εκτιμηση μου για τις τσαρταρες που ειδα ειναι 200 με 250 πουλια τελος ειδα να πετανε και 4 βασιλισσες το ξημερωμα και τις καμαρωνα.:)

Σημερα η μερα αφιερωθηκε στο Παρνασο οπως καθε χρονο 1 με 10 νοεμβρη πιστες στο ραντεβου τους αλλα δεν περιμενα τετοιο μπασιμο που θυμιζε παλαια χρονια και αυτο μεχρι τις 09.00 μετα μεχρι τις 12 εδειξε οτι εχει κρατησει αρκετα εως πολλα πουλια ντοπια. Μεχρι τις 15.00 με υπομονη παλι σε κρατουσε σε ενδιαφερον και οι μετρημενοι στα δακτυλα κυνηγοι το ευχαριστηθηκαν.Για μιση ωρα πρωι πρωι ειδα περιπου 30 μικρες τσιχλες και αλλα τοσα κοτσυφια σπανιο για την περιοχη.Η εκτιμηση μου για τις τσαρταρες που ειδα ειναι 200 με 250 πουλια τελος ειδα να πετανε και 4 βασιλισσες το ξημερωμα και τις καμαρωνα.:)

Γειά σου και χαρά σου Τσετσένε αυτονομιστή.... πάντα έγκυρος στην πληροφόρηση που μεταφέρεις

Μπράβο Λεωνίδα, αυτά είναι πουλιά. Μετά το παπί και το τρυγόνι, την κυριαρίνα την έχω μεγάλο μεράκι ... .well done.

Πολύ αισιόδοξες οι πληροφορίες για τις δενδρότσιχλες.
Πέρσι η χρονιά ήταν πολύ καλή μετά από πολλά χρόνια.Ελπίζω και η φετινή να είναι το ίδιο καλή.

Status
Not open for further replies.
Back