Τρόποι κλεισίματος φυσιγγίων

Σπύρο οταν λες το τριτο σταδιο να παταει στα 58.3, μετραμε απο την μυτη του καλυκα οταν ειναι το λεγόμενο "πυραυλάκι" ή απο το στεφανι που σχηματιζεται εκει που θα γινει το ρελι;
Από την Στεφανή που σχηματίζεται φίλε μου

Σπύρο οταν λες το τριτο σταδιο να παταει στα 58.3, μετραμε απο την μυτη του καλυκα οταν ειναι το λεγόμενο "πυραυλάκι" ή απο το στεφανι που σχηματιζεται εκει που θα γινει το ρελι;
Φυσικα απο το στεφανι που σχηματιζει περιμετρικα το Γ'ΣΤΑΔΙΟ και στο πυραυλακι σου η μυτη πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο επιπεδη!!!
Καλημερα σε όλους. Φίλε Σπύρο νομίζω ότι περίπου λέμε το ίδιο πράγμα. Η άποψη μου είναι ότι και με δύο στάδια και με περισσότερα μπορείς να βγάζεις ασφαλή φυσίγγια είναι θέμα εσωτερικού όπως λες. Δηλαδή εάν εσύ δουλεύεις ένα setup 2 σταδίων με μια Ψ πυρίτιδα 1, 60 Χ 31 με ένα βύσμα 22 χιλ κλεισμένο στα 57,5 με 58 και εγώ και να θέλω δε μπορώ να το κλείσω 1,60Χ31 με περισσότερα στάδια στα 56,50 μόνο χρησιμοποιώντας ένα κοντιτερο βύσμα πχ 19 χιλ. Τότε προφανώς θα ανεβάσω πιέσεις. Θα πρέπει να προσάρμοσω προς τα κάτω και την πυρίτιδα ώστε να τηρήσω τους κανόνες που λέει και ο Γιάννης. Άρα εδώ έχουμε ένα άλλο setup όχι συγκρίσιμο. Με το προηγούμενο. Δεν πρέπει λοιπόν να δαιμονοποιουμε το πολυδιασταδικο κλείσιμο όπως λέει και ο Γιάννης βγάζει καλά και όμορφα φυσίγγια αλλά με όποιο τρόπο επιλέξουμε να κλείνουμε πρέπει να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας.
Φιλε καλη σου μερα,πολυ σωστη ειναι η αποψη σου ,οτι δηλαδη ειτε με χαραγμα-ρελιασμα κλεισουμε ,ειτε παρεμβαλοντας και το Γ'ΣΤΑΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φτιαξουμε αξιοπρεπεστατα φυσιγγια κομενα και ραμενα στις δυνατοτητες του οπλου μας!!!!Μην στρεφεις την προσοχη σου σε καποιο συγκεκριμενο σεταπ γιατι αλλη ογκομετρια θελει ο ενας τροπος και αλλη ο αλλος,λεγοντας ογκομετρια εννοω τον ελευθερο χωρο που εχουμε αφου πρωτα στησουμε το σεταπ μας στον καλυκα.....αλλα επικεντρωσου και κατανοησε ποιοι ειναι αυτοι οι κανονες που πρεπει να τηρεις ευλαβικα,ωστε τα φυσιγγια σου ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο να ειναι ασφαλη!!!!!Σου ευχομαι να εισαι γερος και δυνατος, να χαιρεσε αυτο που κανεις ,παντα με ασφαλεια.Αν διαβασεις με προσοχη αυτα που σου γραφει ο Γιαννης,θα καταλαβεις οτι το σωστο φυσιγγιο δεν απεχει και πολυ απο ενα δυναμιτη..... ενα δυο πραγματα εαν σου ξεφυγουν στο στησιμο,π.χ πιεση υπερβολικη στο βυσμα η καθολου πιεση,σκληροτητα βυσματος,βαθος ρελιου,μπορει να σου βγει δυναμιτης!!!!!Αυτα για την ωρα....οτι απορεια εχεις ρωτα τον Γιαννη ειναι τρομερα εμπειρος και προθυμος να μας ανοιγει τα ματια!!!!

Θελω να σταθω και σε κατι που συνεβει στο νησι,γιαυτο το αναφερω για να ειμαστε ολοι πολυ προσεκτικοι!!!!!Φιλος ιδιογομωτης,που ειναι και καπνιστης,ειχε ακουμπησει στο τασακι το τσιγαρο του και επιασε στα χερια του το βαζο της μπαρουτης για να το ανοιξη....Τωρα πως εγινε το κακο κανεις δεν ξερει,αλλα η καταληξη ηταν στα επειγοντα με εγκαυματα κακης μορφης!!!!Οσοι λοιπον καπνιζετε,μακρυα τα τσιγαρα απο το χωρο που γεμιζουμε....ας κανουμε ενα διαλειμα για το τσιγαρο μας....η ασφαλεια πανω απο ολα!!!!!

Φυσικα απο το στεφανι που σχηματιζει περιμετρικα το Γ'ΣΤΑΔΙΟ και στο πυραυλακι σου η μυτη πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο επιπεδη!!!
Δεκτό και σεβαστό αλλα γιατι η omv το δειχνει ετσι το τρίτο σταδιο; s-l300.png

Δεκτό και σεβαστό αλλα γιατι η omv το δειχνει ετσι το τρίτο σταδιο; View attachment 10648
Αυτο που σου δειχνω ειναι μια απο τις μηχανες που κλεινει η B&P μπορεις να τη βρεις στο διαδυκτιο....οπως επισης και οποιαδηποτε αλλη επαγγελματικη μηχανη κοιταξεις, αυτο το εκτρωμα της OMV δεν θα το δεις πουθενα!!!Οπως επισης η cheddite

Attachments

• 20200216_181141.jpg
    20200216_181141.jpg
    272,2 KB · Προβολές: 57
  • 20200315_140521.jpg
    20200315_140521.jpg
    240,7 KB · Προβολές: 58
  • 20200315_140540.jpg
    20200315_140540.jpg
    125,1 KB · Προβολές: 58
Δεκτό και σεβαστό αλλα γιατι η omv το δειχνει ετσι το τρίτο σταδιο; View attachment 10648
Αυτο που σου δειχνω ειναι μια απο τις μηχανες που κλεινει η B&P μπορεις να τη βρεις στο διαδυκτιο....οπως επισης και οποιαδηποτε αλλη επαγγελματικη μηχανη κοιταξεις, αυτο το εκτρωμα της OMV δεν θα το δεις πουθενα!!!

31 λεπτά πριν
Κλεινοντας με το Γ'ΣΤΑΔΙΟ εκει που σου δειχνω το στροφει χαιδευει μονο το πλαστικο πριν την τελικη εικονα!!!! χωρις καθολου να το ζορισει να το καψει δηλαδη,και να αλλαξει την μοριακη δομη του πλαστικου!!!Εαν το κλεισεις με το στροφειο απο οπως μου το δειχνεις στην OMV ,εχουν συμβει ολα οσα σου αναφερω!!!!Εξαλου αυτη ειναι η υπεροχη και ανωτεροτητα του Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ,ΤΟ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ χωρις να καις καθολου τους καλυκες σου...αλλιως θα εκλεινες με χαραγμα και ρελιασμα μονο,αυτο κανει η OMV λογω λαθους ρυθμισης.

Αρα Σπύρο το τεταρτο στάδιο πριν το ρελιασμα στην ουσία ειναι άχρηστο ή προσφερει κατι κ αυτό;

Καλημερα σε όλους. Φίλε Σπύρο νομίζω ότι περίπου λέμε το ίδιο πράγμα. Η άποψη μου είναι ότι και με δύο στάδια και με περισσότερα μπορείς να βγάζεις ασφαλή φυσίγγια είναι θέμα εσωτερικού όπως λες. Δηλαδή εάν εσύ δουλεύεις ένα setup 2 σταδίων με μια Ψ πυρίτιδα 1, 60 Χ 31 με ένα βύσμα 22 χιλ κλεισμένο στα 57,5 με 58 και εγώ και να θέλω δε μπορώ να το κλείσω 1,60Χ31 με περισσότερα στάδια στα 56,50 μόνο χρησιμοποιώντας ένα κοντιτερο βύσμα πχ 19 χιλ. Τότε προφανώς θα ανεβάσω πιέσεις. Θα πρέπει να προσάρμοσω προς τα κάτω και την πυρίτιδα ώστε να τηρήσω τους κανόνες που λέει και ο Γιάννης. Άρα εδώ έχουμε ένα άλλο setup όχι συγκρίσιμο. Με το προηγούμενο. Δεν πρέπει λοιπόν να δαιμονοποιουμε το πολυδιασταδικο κλείσιμο όπως λέει και ο Γιάννης βγάζει καλά και όμορφα φυσίγγια αλλά με όποιο τρόπο επιλέξουμε να κλείνουμε πρέπει να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας.
Νικον απαντω σ αυτο το ποστ λογο της δαιμονοποιησης που εγραψες. Συμμετεχω απ την αρχη στην ολη συζητηση, για εναν και μονο λογο.....να μην πιστεψει καποιος νεος στην δραστηριοτητα, οτι ΜΟΝΟ εχοντας στην κατοχη του, μια μοδατη 5σταδιακη , μπορει να φτιαχνει ανωτερα φυσιγγια και θα γινει αυτοματα μαγκας ιδιογομωτης. Ξεκαθαριζω ξανα την θεση μου...δεν "δαιμονοποιω" το πεντασταδιακο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ, και δεν θα γινω και ποτε, απο εκεινους που το εχουν ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ. Αλλωστε στην ουσια δεν υπαρχει πεντασταδιακο οπως ειπε και ο Σπυρος., Ενα χρησιμο σταδιο υπαρχει,( και αυτο σε καποιες περιπτωσεις) τοΤΡΙΤΟ σταδιο. Ετσι για την ιστορια το τριτο σταδιο το δουλευα πανω στην original EVO Colvini, πολυ πριν γινει ,μοδα στην Ελλαδα, και εχοντας στειλει πολλα setup σε κανονακια που ποτε δεν αποδειχθηκε καμια απο τις κατα φαντασια θεωριες γυρω απο τις 5σταδιακες. Ομορφα εμφανισιακα φυσιγγακια παραγουν, γρηγορης παραγωγης οχι!!!... γιατι υπαρχει η αξεπεραστη ESSA. Δεν εχει κανεις να αντιπαραβαλει voucher, επισημου βλητικου σταθμου, για να αποδειξει την ανωτεροτητα του 5σταδιακου. Ετσι μενουν ολοι στο να παρακολουθουν την "υστερια των υπερμαχων αυτης", που ολοι, τους πολεμανε απο Ιταλια και απο Ελλαδα.Ευχη μου και αγωνας μου... να ξεκινησουν ολοι την ιδιογομωση!!! με οποια μηχανη κυκλοφορει η ,με οποιον εξυπνο τροπο μπορουν να μοντιφαρουν , με οποια μηχανη διαθετουν απο μπαρμπαδες και πατεραδες, και με οποια παντετα μπορουν να μονταρουν και να δουλεψουν σε ενα πρεσσακι, φθανει να εχουν κατανοησει την λειτουργια μεταξυ των υλικων ...., τις πυριτιδες κ τις ιδιοτητες τους...., και την ιδανικη χρηση των φυσιγγιων που φτιαχνουν, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ . Δεν υπαρχει παρθενογεννηση στα setup ουτε σε μαγικες μηχανες,

Last edited:
Αν γράψεις στους Ιταλούς για απάτητο βύσμα , μεγαλύτερο θάλαμο καύσης και βαθύ ρέλιασμα στα 56.50mm , θα σε πάρουν και σένα στο "ψιλό" , όπως και τον Καββαδία .
Όσο για τις κόντρα δόσεις που δοκιμάστηκαν , αν στήνονταν με διαφορετικό τρόπο από τον παραπάνω , θα έδιναν σαφώς λιγότερα Bar.
Αν μπορείς σε παρακαλώ μην ειρωνεύεσαι και μην μιλάς για ανθρώπους που δεν είναι στο φόρουμ και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

εγω δεν ξερω για τα 5 σταδια και δεν μηλαω , το μοναδικο που ξερω που ρηχνω ιδιογωμοση με 5 σταδια , οτι ολα τα σεταπ που εχω αντιγραψει , με πιστη ευλαβια , τα πουλια επεφταν ξερα χωρης αιμα , και η ανακρουση με τα δυκανα που ρηχνω ηταν κανονικη προς μικρη , απο πολλα αλλα φυσιγγια εμπορικα , που τα καταλαβενα τα εμπορικα στον ομο μου , και στα αυτια μου με περισοτερο κροτο , παρολου που ηταν και τα δικα μου φυσιγγια και του εμποριου 32 γραμμαρια, τα δικα μου ηταν πολυ ποιο ηπια στον ομο μου

Δεν γνωρίζω Ιταλικά, δεν μπορώ να μεταφράσω πιστά κανένα Ιταλικό site, οπότε δε μπορώ να γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει τι κάνουν και αν κάνουν οι Ιταλοί στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πολλά φυσίγγια μπορούν να στηθούν με διαφορετικό τρόπο και να παράγουν περισσότερα ή λιγότερα. Τώρα κάποιος μπορεί να έφτιαξε οριακά φυσίγγια για το λόγο αυτό να τα έστειλε για μέτρηση και αυτά να ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια. Αν έγινε έτσι αυτό δε λέει τίποτα.
Τώρα με κάποια μέλη του φόρουμ ανταλλάσουμε όμορφα και πολιτισμένα κάποιες απόψεις σχετικά με τους τρόπους κλεισιματος των φυσιγγίων. Συγκεκριμένα εγώ πάνω στο κυνήγι έχω δει εκπληκτικά πράγματα από πολυδιαστατικά φυσίγγια που δεν συμβιβαζονται με αυτά που γράφονται εδώ. Βέβαια δε μπορώ να ελέγξω πιέσεις αλλά η αίσθηση μου στο πυροβολισμό είναι ότι είναι ότι τα φυσίγγια αυτά είναι πιο μαλακά σε σχέση με αγοραστά. Εάν έχεις κάτι τεχνικό να συζητήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα και το γνωρίζω και εγώ ευχαρίστως να πω και τι γνώμη μου και να το συζητήσουμε. Από τα γραφόμενα σου όμως μου δίνεις την εντύπωση ότι πιο πολύ σε νοιάζει να πλήξει κάποιους ανθρώπους, που δεν είναι και παρόντες, παρά για την ασφάλεια όποιου θα πάει να κλείσει ένα setup με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα προσωπικά σας, αν υπάρχουν, δε με ενδιαφέρουν ούτε και κάποιον άλλο στο φόρουμ πιστεύω.

Χρόνια τώρα δουλεύω το πεντασταδιακο ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε είχα θέμα με πιέσεις. Αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησα από το εργαστήριο ΛΑΣΚΑΣ και μου έφτιαξε μια Α5 σε cal 20. Τέσσερα χρόνια τώρα αν δεν κάνω λάθος κλείνω και στο εικοσαρι σε πέντε στάδια και δεν αντιμετωπίζω θέματα με πιέσεις και τα λοιπά. Έχω κάνει τις δοκιμές μου μιας και είχα την δυνατότητα ανάμεσα στους δυο τρόπους ας πούμε κλεισίματος και επέλεξα το πολυσταδιακο γιατί από το στήσιμο έως την Τουφεκιά μου έκανε ποιο εύκολη την ζωή
Τώρα ο κάθε ένας έχει της απόψεις και τα πιστεύω του. Επικίνδυνα φυσίγγια βγάζεις με κάθε τρόπο με δυο , τρία , πέντε στάδια. Όπως και το αντίθετο, το θέμα είναι που θες να φτάσεις στην ιδιογωμοση και ποσό αντέχει η τσέπη του.
Δυστυχώς βλέπω στο θέμα αυτό ότι στοχοποιούν κάποιον συγκεκριμένα όταν κάποτε έκαναν τηλεφωνική παρουσιάσει πεντασταδιακης μηχανής που τότε δεν στράβωνε τους κάλυκες και τώρα τους στραβώνει.
Εμενα καμία από της μηχανές που έχω δεν μου στράβωνει κάλυκες ούτε θέμα με τα κέντρα έχω.

Καλημερα ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα!!!!!. Και εγω ειμαι χρηστης του Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ γιατι θεωρω οτι οι δυνατοτητες του ειναι τετοιες,που μπορουμε και εμεις να κατασκευαζουμε φυσιγγια που ειναι πολυ κοντα στα εργοστασιακα προτυπα!!!!Εγω το δουλευω πανω σε μια πρεσσα κατασκευης μου!!αλλα αυτο δεν εχει σημασια,εξαλλου οι Ρωσοι που ειναι και οι εμπνευστες του, το δουλευουν χειροκινητα,και ασφαλως το γνωριζουν οσοι ψαχνονται λιγο στο διαδυκτιο!!Ποια ειναι η διαφορα με αυτους που κλεινουν με δυο σταδια,μαχαιρι και ρελιασμα...οταν κλεινεις με αυτο τον τροπο,ο ελευθερος χωρος σου ειναι 9 εως 10mm στανταρ και κλεινοντας λοιπον ετσι, βλεπεις κατα ποσο πατας η οχι τον συγκεντρωτηρα σου ρελιαζοντας τον καλυκα σου.....εαν πιεσεις πολυ το βυσμα το βλεπεις.σε εναν διαφανο καλυκα και αναλογα πραττεις!!!Ομως κλεινοντας με την χρηση του Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ μπορουμε να κλεισουμε με πολυ μεγαλυτερο ελευθερο χωρο,και με πολυ μεγαλυτερο βαθος ρελλου!!Εκει πρεπει να επικεντρωνετε η προσοχη καποιου νεου και απειρου ιδιογομωτη,γιατι μπορει να κλεισει με λαθος τροπο χωρις να ειναι εμφανης η πιεση πανω στο βυσμα του αλλα τα BAR να ξεφυγουν στο ΘΕΟ!!!!Ειναι σαν να δωσεις μια FERRARI να την οδηγησει ενας απειρος οδηγος...σιγουρα θα τσακιστει!!!! δεν φταιει γιαυτο βεβαια η FERRARI αλλα ο οδηγος που την οδηγησε!!!Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,οσο και αν καποιοι προσπαθουν να τα παρουσιασουν σαν πτηση στο διαστημα!!!Η χρηση του Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ αρκει αυτος που το χειριζετε,ξερει τι κανει και γιατι το κανει,γιατι η FERRARI ειναι πολυ καλυτερη απο το ZASTAVA αλλα και πολυ πιο επικυνδυνη!!!!Μεγαλη προσοχη στους κανονες ασφαλειας....προσεχουμε για να εχουμε!!!!!! Αυτα προς το παρων...φιλικοτατα Σπυρος..

Χρόνια τώρα δουλεύω το πεντασταδιακο ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε είχα θέμα με πιέσεις. Αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησα από το εργαστήριο ΛΑΣΚΑΣ και μου έφτιαξε μια Α5 σε cal 20. Τέσσερα χρόνια τώρα αν δεν κάνω λάθος κλείνω και στο εικοσαρι σε πέντε στάδια και δεν αντιμετωπίζω θέματα με πιέσεις και τα λοιπά. Έχω κάνει τις δοκιμές μου μιας και είχα την δυνατότητα ανάμεσα στους δυο τρόπους ας πούμε κλεισίματος και επέλεξα το πολυσταδιακο γιατί από το στήσιμο έως την Τουφεκιά μου έκανε ποιο εύκολη την ζωή
Τώρα ο κάθε ένας έχει της απόψεις και τα πιστεύω του. Επικίνδυνα φυσίγγια βγάζεις με κάθε τρόπο με δυο , τρία , πέντε στάδια. Όπως και το αντίθετο, το θέμα είναι που θες να φτάσεις στην ιδιογωμοση και ποσό αντέχει η τσέπη του.
Δυστυχώς βλέπω στο θέμα αυτό ότι στοχοποιούν κάποιον συγκεκριμένα όταν κάποτε έκαναν τηλεφωνική παρουσιάσει πεντασταδιακης μηχανής που τότε δεν στράβωνε τους κάλυκες και τώρα τους στραβώνει.
Εμενα καμία από της μηχανές που έχω δεν μου στράβωνει κάλυκες ούτε θέμα με τα κέντρα έχω.
Φιλε Ανδρος ,καλημερα ,συμφωνω απολυτως μαζι σου,και εγω τωρα πλεον δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με τη χρηση του Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ γιατι εμαθα τα πλεονεκτηματα του αλλα και τις παγιδες που κρυβει!!!Ξερω πλεον τι κανω και που βαδιζω!!Οπως και εσυ ετσι και εγω εχω κανεις τις δοκιμες μου,και εχω καταληξει σε πολλα απο τα σεταπ μου στην χρηση του Γ'σταδιου. Οι μηχανες που εισαι κατοχος και για μενα ειναι πολυ καλες,σταθεροτατες,απροβληματιστες!!!εφοσον ο χειριστης ειναι γνωστης,φανταζομαι δεν θα εχεις καμια αντιρρηση επαυτου!!Τα προσωπικα του καθενος δεν ειναι δικη μας δουλεια ,και κακως τα σχολιαζουμε κατα την γνωμη μου....ας μιλαμε καλυτερα για ασφαλη ιδιογομωση,που αυτο αλλωστε μας ενωνει !!!!!!ολα τα αλλα περιτευουν!!!Αυτη ειναι η αποψη μου....στην λεω φιλικα και με πολυ καλη διαθεση,,,,σε χαιρετω Σπυρος.

Κυριε Σπυρο πες μας την σωστη χρηση του 3 σταδιου , εαν ειναι ευκολο , και την μη σωστη
Καλημερα Νικο,σκετο Σπυρο σε παρακαλω νομιζω οτι ετσι ειμαστε ολοι πιο κοντα σαυτο που μας ενωνει!!!Αν θελεις διαβασε προσεκτικα την αναρτηση μου στις <Συμβουλες και συνταγες ιδιογομωσης>στη σελιδα 670 το link με νουμερο 13385!!!Σου ευχομαι καλα και ασφαλη γεμισματα!!

Φιλε Ανδρος ,καλημερα ,συμφωνω απολυτως μαζι σου,και εγω τωρα πλεον δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με τη χρηση του Γ'ΣΤΑΔΙΟΥ γιατι εμαθα τα πλεονεκτηματα του αλλα και τις παγιδες που κρυβει!!!Ξερω πλεον τι κανω και που βαδιζω!!Οπως και εσυ ετσι και εγω εχω κανεις τις δοκιμες μου,και εχω καταληξει σε πολλα απο τα σεταπ μου στην χρηση του Γ'σταδιου. Οι μηχανες που εισαι κατοχος και για μενα ειναι πολυ καλες,σταθεροτατες,απροβληματιστες!!!εφοσον ο χειριστης ειναι γνωστης,φανταζομαι δεν θα εχεις καμια αντιρρηση επαυτου!!Τα προσωπικα του καθενος δεν ειναι δικη μας δουλεια ,και κακως τα σχολιαζουμε κατα την γνωμη μου....ας μιλαμε καλυτερα για ασφαλη ιδιογομωση,που αυτο αλλωστε μας ενωνει !!!!!!ολα τα αλλα περιτευουν!!!Αυτη ειναι η αποψη μου....στην λεω φιλικα και με πολυ καλη διαθεση,,,,σε χαιρετω Σπυρος.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ αυτό ακριβως

Back