Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα το πρόγραμμα είχε αγιασμό με τα πιτσιρικια για την νέα σχολική χρονιά, ωστόσο οι πληροφορίες μου λένε για τρελό τουφεκιδι στα παράλια.....
Ο Χρήστος @xρηστος vinci που είναι βρε παιδια;;;; .big smile.

Ελα μου ντε?
Χρηστοοοο εσενα περιμενουμε να μας πεις τα νεωτερα!

Το απόγευμα τώρα η συνέχεια,είδα και πάρα πολλούς συκαφαγαδες σημερα...
όσο γεμίζει το φεγγάρι και συνεχίζονται οι βοριάδες τα περάσματα θα αυξάνουν
το θέμα είναι ότι από Τετάρτη πάμε για πέρδικα λαγό

Εδώ είμαι μάγκες έπρεπε να πάω τα παιδιά σχολείο αλλά για 1,5 ωρίτσα πήγα.
Πρέβεζα συνεχίστηκε το πέρασμα και σήμερα αλλά πιο λίγα, είχαμε ξεκλαρωμα και μετά έμπαιναν και κοπαδακια...
.
Για μιάμιση ωρίτσα μια χαρά!
Ωραία πουλιά.

Εδώ είμαι μάγκες έπρεπε να πάω τα παιδιά σχολείο αλλά για 1,5 ωρίτσα πήγα.
Πρέβεζα συνεχίστηκε το πέρασμα και σήμερα αλλά πιο λίγα, είχαμε ξεκλαρωμα και μετά έμπαιναν και κοπαδακια...
.
Είχες προγραμμα!!

Χαίρετε παίδες.
Από το πρωί πίνοντας καφέ πριν φύγω για δουλειά,την ψηλειάστηκα...εφόσον είδα 2 πιασμένα στα σύρματα κ άλλα 2 στο δρόμο μου που πετούσαν, πίστεικα για το τι έχασα σήμερα γαμώ τη δουλειά μου γαμώ... .hair. .hair.
(Το περίμενα βλέποντας τα πουλιά του χθες).
Εμείς οι δουλευταράδες ποντάρουμε και τα μεσημέρια για κανένα τεμπέλικο που ψάχνει για ίσκιο.....big smile.
Οι δυνάμοις προηγούντε όμως...

20210913_145624.jpg

Χαίρετε παίδες.
Από το πρωί πίνοντας καφέ πριν φύγω για δουλειά,την ψηλειάστηκα...εφόσον είδα 2 πιασμένα στα σύρματα κ άλλα 2 στο δρόμο μου που πετούσαν, πίστεικα για το τι έχασα σήμερα γαμώ τη δουλειά μου γαμώ... .hair. .hair.
Εμείς οι δουλευταράδες ποντάρουμε και τα μεσημέρια για κανένα τεμπέλικο που ψάχνει για ίσκιο.....big smile.

View attachment 32393
Φαε λεβεντη μου μην μου παθεις τίποτα... .yel.
Κάνε λίγο δίαιτα ρεεεεε... .yelling.

Αφου ειχατε μπάσιμο σημερα ασε λίγο να πέσει ο ήλιος κ τραβα για περπατητο, ειναι αδυνατον να μην βρεις πουλια...

ΥΓ Σήμερα είχε αρκετα συκολογια...τρυγονια ελάχιστα...

Τι έγινε παλικαρακια μου???? Είδαμε τα εξαφανισμένα τρυγόνια και αναθαρισαμε,ε???? Ποτέ μην προδικαζετε τίποτα λοιπον. Τα πουλια περνανε οποτε θελουν αυτα και οχι οποτε θελουμε εμεις! Χαίρομαι για όσους τα χαρηκατε σημερα. Θα πάω και εγώ μια βολτα σε λιγο. Δεν θα εχει αλλά θα παω!

Χαίρετε παίδες.

View attachment 32393
Κράτησε μου λίγο..... έρχομαι. .... .big smile.

Χαίρετε παίδες.

View attachment 32393
Βρε Κώστα "καλοφαγά" (κι εγώ ένας τέτοιος είμαι), αυτά τα καφετιά στα δεξιά του τάπερ τι στο καλό είναι...;

Βρε Κώστα "καλοφαγά" (κι εγώ ένας τέτοιος είμαι), αυτά τα καφετιά στα δεξιά του τάπερ τι στο καλό είναι...;
Νικόλα ελιτσες ειναι, αλλά η νοστιμιά ήταν αριστερά... κολοκυθοκεφτεδες...... πρόλαβα και κατι τσίμπησα...... .big smile.

Νικόλα ελιτσες ειναι, αλλά η νοστιμιά ήταν αριστερά... κολοκυθοκεφτεδες...... πρόλαβα και κατι τσίμπησα...... .big smile.
Tόσο μεγάλες ελιές...;(!) o_O:oops: Σχεδόν όσο τα αυγά δίπλα τους είναι σε μέγεθος...! Να φας καμιά 10ριά από δαύτες και χόρτασες...!

Status
Not open for further replies.
Back