Ένα ζευγαράκι και ένα μόνο του, αλλά είχε και έναν βοριά, ίσα που δε σήκωνε τίς πέτρες!Τελικά είδατε πουλιά Αρίστο;
Ένα ζευγαράκι και ένα μόνο του, αλλά είχε και έναν βοριά, ίσα που δε σήκωνε τίς πέτρες!Τελικά είδατε πουλιά Αρίστο;
Δεν πειράζει...πιστεύω 2-3 μέρες όλο και κάτι θα φαίνεται.Ένα ζευγαράκι και ένα μόνο του, αλλά είχε και έναν βοριά, ίσα που δε σήκωνε τίς πέτρες!
Την ώρα που θα έπεφτε ο ήλιος,εγώ ήμουν στη δουλειά φιλάκι.....διστυχώς.Αφου ειχατε μπάσιμο σημερα ασε λίγο να πέσει ο ήλιος κ τραβα για περπατητο, ειναι αδυνατον να μην βρεις πουλια...
Ναι όντως....είδα και εγώ.Σήμερα είχε αρκετα συκολογια...
Χθες πάντως με όσους μιλησα εδώ γύρω παρα πολυ λίγα πουλια. Οι πιο πολλοί ούτε που το ειδαν.Για να δούμε σήμερα αν θα έχουν τρυγόνια τα Χανιά. Και αν θα γίνει κάνα πέρασμα από κεντρική Ελλάδα και από τα κυκλαδονήσια
Τα πουλια περασαν αδερφεΣήμερα ελάχιστα εώς τιποτα, πεσαν μερικές τουφεκιές και μέχρι εκεί!
Μια τριάδα είδα και ένα μόνο του!
Ακόμα δε μπορώ να διαχειριστώ το χθεσινό......![]()
Για λαγό αυριο με το πατερα!!!Τα πουλια περασαν αδερφε
Περιμενε αλλο ενα περασμα πανω σε εσας αλλα οχι αμεσα τωρα
Πηγαινε για ορτυκια σημερα αυριο![]()
Αξία ανεκτίμητη !!! Πάμε γερά !!!Για λαγό αυριο με το πατερα!!!
Για λαγο για λαγοοοΓια λαγό αυριο με το πατερα!!!
Για τρυγόνια ήταν η τελευταία μέρα.....
Έχει παπιά κομάντο μου;Πρέβεζα σήμερα με το ζόρι είδα 4 πουλιά αλλά κανένα εντός βολής...
Τώρα περιμένουμε ένα ακόμα πέρασμα αλλά ποτέ θα το κάνει θα δείξει...
Αύριο το πρωί έχει παπιά και μετά για κανα τρυγονακι....
Έχει πολύ πράμα φίλε μου, αλλά επειδή πρέπει να πάρω την μικρή νωρίς από τα νήπια(είναι εβδομάδα προσαρμογής) δεν θα πάω εκεί που θέλω αλλά θα κάτσω σε ένα πιο κοντινό σημείο όπου έχει και κάμποσα πουλάκια.Έχει παπιά κομάντο μου;
ναι αλλά το Σ/Κ?Έχει πολύ πράμα φίλε μου, αλλά επειδή πρέπει να πάρω την μικρή νωρίς από τα νήπια(είναι εβδομάδα προσαρμογής) δεν θα πάω εκεί που θέλω αλλά θα κάτσω σε ένα πιο κοντινό σημείο όπου έχει και κάμποσα πουλάκια.
Δώσε πόνο!!!!Έχει πολύ πράμα φίλε μου, αλλά επειδή πρέπει να πάρω την μικρή νωρίς από τα νήπια(είναι εβδομάδα προσαρμογής) δεν θα πάω εκεί που θέλω αλλά θα κάτσω σε ένα πιο κοντινό σημείο όπου έχει και κάμποσα πουλάκια.
Θα δείξει φίλε μου για το σ/κ διότι αύριο τα πουλιά θα μασουν πολύ τουφεκιδη και θα αλλάξουν νόμο...ναι αλλά το Σ/Κ?