Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aπογευματινο καρτερι υστερα απο πολλες μερες....αποτελεσμα αρκετα φτωχο,2 πουλια ειδα.Το πρωτο εφυγε ατουφεκιστο λογω του οτι δε μου εδωσε καθολου περιθωρια για τουφεκιά...το δευτερο ρχονταν σφαιρα...με πηρε και χαμπαρι κι αρχισε τα τσαλιμια,ομως περασε καλα...η black eagle μ ενα lambro tordo 30gr 9αρι εκαναν τη δουλεια τους....

Αφου ειχατε μπάσιμο σημερα ασε λίγο να πέσει ο ήλιος κ τραβα για περπατητο, ειναι αδυνατον να μην βρεις πουλια...
Την ώρα που θα έπεφτε ο ήλιος,εγώ ήμουν στη δουλειά φιλάκι.....διστυχώς.

Σήμερα είχε αρκετα συκολογια...
Ναι όντως....είδα και εγώ.

Για να δούμε σήμερα αν θα έχουν τρυγόνια τα Χανιά. Και αν θα γίνει κάνα πέρασμα από κεντρική Ελλάδα και από τα κυκλαδονήσια
Χθες πάντως με όσους μιλησα εδώ γύρω παρα πολυ λίγα πουλια. Οι πιο πολλοί ούτε που το ειδαν.

Σήμερα ελάχιστα εώς τιποτα, πεσαν μερικές τουφεκιές και μέχρι εκεί!
Μια τριάδα είδα και ένα μόνο του!
Ακόμα δε μπορώ να διαχειριστώ το χθεσινό...... .hair.
Τα πουλια περασαν αδερφε
Περιμενε αλλο ενα περασμα πανω σε εσας αλλα οχι αμεσα τωρα
Πηγαινε για ορτυκια σημερα αυριο ;)

Πρέβεζα σήμερα με το ζόρι είδα 4 πουλιά αλλά κανένα εντός βολής...
Τώρα περιμένουμε ένα ακόμα πέρασμα αλλά ποτέ θα το κάνει θα δείξει...
Αύριο το πρωί έχει παπιά και μετά για κανα τρυγονακι....
Έχει παπιά κομάντο μου;

Έχει παπιά κομάντο μου;
Έχει πολύ πράμα φίλε μου, αλλά επειδή πρέπει να πάρω την μικρή νωρίς από τα νήπια(είναι εβδομάδα προσαρμογής) δεν θα πάω εκεί που θέλω αλλά θα κάτσω σε ένα πιο κοντινό σημείο όπου έχει και κάμποσα πουλάκια.

Έχει πολύ πράμα φίλε μου, αλλά επειδή πρέπει να πάρω την μικρή νωρίς από τα νήπια(είναι εβδομάδα προσαρμογής) δεν θα πάω εκεί που θέλω αλλά θα κάτσω σε ένα πιο κοντινό σημείο όπου έχει και κάμποσα πουλάκια.
ναι αλλά το Σ/Κ?

Δώσε πόνο!!!!

Status
Not open for further replies.
Back