Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ δυνατό απογευματινό πέρασμα σήμερα, τα πουλιά ξεκίνησαν να μπαίνουν το πρωί αλλά σταμάτησαν, το υποψιάστηκα ότι μεσημέρι θα αρχίσουν πάλι και δεν έπεσα έξω(έχει ξανασυμβεί όταν έχει αυτό τον καιρό εδώ σε εμάς).
Τις 14:00 ήμουνα στο καρτέρι τις 14:30 φάνηκε το πρώτο κοπάδι όπου συνέχισαν να περνάν μέχρι τις 19:00.
Το ποιο ωραίο, είδα ένα κοπάδι 100 πουλιά μπορεί να ήταν και παραπάνω και εγλειφε πάνω από τις ελιές όπου έφυγαν ατουφεκιστα, λίγοι ήταν οι κυνήγοι που τα πήραν χαμπάρι.
Πιστεύω άμα δεν φύγουν τα πουλιά το βράδυ θα γίνει δυνατό παιχνίδι και το πρωί....
.

Πολύ δυνατό απογευματινό πέρασμα σήμερα, τα πουλιά ξεκίνησαν να μπαίνουν το πρωί αλλά σταμάτησαν, το υποψιάστηκα ότι μεσημέρι θα αρχίσουν πάλι και δεν έπεσα έξω(έχει ξανασυμβεί όταν έχει αυτό τον καιρό εδώ σε εμάς).
Τις 14:00 ήμουνα στο καρτέρι τις 14:30 φάνηκε το πρώτο κοπάδι όπου συνέχισαν να περνάν μέχρι τις 19:00.
Το ποιο ωραίο, είδα ένα κοπάδι 100 πουλιά μπορεί να ήταν και παραπάνω και εγλειφε πάνω από τις ελιές όπου έφυγαν ατουφεκιστα, λίγοι ήταν οι κυνήγοι που τα πήραν χαμπάρι.
Πιστεύω άμα δεν φύγουν τα πουλιά το βράδυ θα γίνει δυνατό παιχνίδι και το πρωί....
.
Ω ρε φίλε!!! φορτώνω τα συμπράγκαλα κι έρχομαι!
(Θά ήθελα...)
:p

Απόγευμα με βροχή μέσα στις ελιές περπατητό μόνο!4 τρυγόνια μου ξεκλαρωσαν 3 καθαρά σκοτωματα το 4ο έφυγε ατραυματιστο ευτυχώς!Το αγριοπερίστερο εμφανίστηκε 50 μέτρα από τη θάλασσα σαν φαντομας από το πουθενά και με μια τουφεκιά με διασποράς στα 20 μέτρα μπήκε τσάντα!Τα τρυγόνια όλα μέσα στα δέντρα, ξελαφτο και ελιές!Δύσκολα αλλά η μέρα πήγε εξαιρετικά!
IMG_20210912_173910.jpg
Άλλη μια φωτό μαζί με το πατέρα, με τον τελικό απολογισμό της τόσο ωραίας σημερινής μέρας!
IMG_20210912_213240.jpg

Last edited:
Όλο το Ιόνιο Διονύση...παίχτηκε μπάλα καλή σήμερα,με όποιον κ αν μίλησα.
Σε ολο το Ιόνιο να περασουν πουλια είναι δυσκολο.....
Εδώ περα κ παρόλο το πρωινο ψιλόβροχο οι κυνηγοί ήταν στα καρτέρια αλλά δεν....
Λιγες μονές τουφεκιές στα χαμηλά καρτέρια προς την θάλασσα...
Βέβαια παντα θα υπάρχουν κ οι ενθουσιώδεις κυνηγοί κ ειδικά εκείνοι που εχουν ξεχάσει το χρώμα του τρυγονιου κ μόλις δουν καμια δεκαρια πουλια θα πουν ότι έγινε περασμα....
μέσα στις ελιές περπατητό μόνο!
Τα τρυγόνια όλα μέσα στα δέντρα, ξελαφτο και ελιές!Δύσκολα αλλά η μέρα πήγε εξαιρετικά
Έκανες ένα από τα πιο συναρπαστικα κυνηγια...
Παλικαρίσιο...

Εχω στα αυτιά μου ήχους από ξεσηκωματα περδικας κ μπεκάτσας αλλά σαν του τρυγονιου δεν νομίζω να υπάρχει κ αν αυτό συνδυαστεί κ με την ταχυτητα του τότε μιλάμε για την απολυτη μαγεία.......

Last edited:
Παλικαρίσιο...
Ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση και τα καλά λόγια!
Εχω στα αυτιά μου ήχους από ξεσηκωματα περδικας κ μπεκάτσας αλλά σαν του τρυγονιου δεν νομίζω να υπάρχει κ αυτό συνδυαστεί κ με την ταχυτητα του τότε μιλάμε για την απολυτη μαγεία.......
Ισχύει απόλυτα...Όταν τα άκουγα να ξεκλαρωνουν σε συνδυασμό με τον ισχυρό αέρα μαζί τους και οι ντουφεκιες να ναι οριακές κάποιες κιόλας σκυφτός κάτω από τις ελιές σαφώς και όσο και να χουν σκιστεί πόδια, χέρια,παντελόνια και μανίκια από τα ξελαφτα και όσο και να πονάνε μόλις βρίσκεις κιόλας το κάθε τρυγόνι χωρίς να χεις κάποιο χαμένο (που είναι παααρα πολύ εύκολο να χάσεις μέσα στα αγκάθια και στα ξελαφτα που τις περισσότερες φορές είναι όσο το μπόι μας...Η ψυχολογική ανταμοιβή είναι άπιαστη!!!

Το classica το χρησιμοποίησα και γω φέτος αλλά το αποσυρα στο πρώτο που έφυγε μονοπαντα μπορεί να φταίει το kicks λόγω του συγκεντρωτηρα,μετά έβαλα το Λάμπρο το 30ρι και ισορροπησε η κατάσταση,καλοκαιρινό φυσιγγι που το εμπιστεύομαι απόλυτα τα τελευταία χρόνια στα τρυγόνια
Φίλε πολύ τίμιο φυσίγγι όλες τις τελευταίες μέρες που τα κυνηγάω μαζί με τα super felt και τα διασποράς super kill δεν έχω παράπονο κανένα!Εχθές που έχασα κάποια πουλιά έφταιγα ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΕΓΩ

Τι μας λες, έχω πάει κι εγώ με 10 φυσίγγια στο βουνό .yelling.
Πιστεψέ με αδελφέ...σήμερα πήγα με 10 φυσίγγια στην τσέπη κ μόλις έκανα την τελευταία γεμισιά στην καραμπίνα,πήρα τηλ. τν Αρίστο να μου δώσει 5-6 δανικά.... .big smile.

Πιστεψέ με αδελφέ...σήμερα πήγα με 10 φυσίγγια στην τσέπη κ μόλις έκανα την τελευταία γεμισιά στην καραμπίνα,πήρα τηλ. τν Αρίστο να μου δώσει 5-6 δανικά.... .big smile.
Μέχρι κ οι λαγάδες με γεμάτη φυσιγγιοθηκη πανε ρεεεεε χαχαχα....
Τον Αριστο πηρες τηλ?
Καλά κάτσε να συνεχιζόταν το τουφεκιδι κ θα ξύπναγες τον Βασίλη να σου ανοίξει το μαγαζί κυριακάτικα χαχαχα

Μέχρι κ οι λαγάδες με γεμάτη φυσιγγιοθηκη πανε ρεεεεε χαχαχα....
Τον Αριστο πηρες τηλ?
Καλά κάτσε να συνεχιζόταν το τουφεκιδι κ θα ξύπναγες τον Βασίλη να σου ανοίξει το μαγαζί κυριακάτικα χαχαχα
Μπαααα....αυτός θα'χε τυλίξει την κοτσίδα στο λαιμό κ θα χουρχούριζε σαν τις γάτες στο κρεβάτι όταν κοιμούντε..... .sarcastic.

Υ.Γ Ο παθών, μαθών... ;)

.
Εμπειρια .love. .shake hands.λεγεται
Μπραβο λεβεντια μου

Μ
.
Μπράβο δυναμίτη μου!!!

Σε ολο το Ιόνιο να περασουν πουλια είναι δυσκολο.....
Εδώ περα κ παρόλο το πρωινο ψιλόβροχο οι κυνηγοί ήταν στα καρτέρια αλλά δεν....
Λιγες μονές τουφεκιές στα χαμηλά καρτέρια προς την θάλασσα...
Βέβαια παντα θα υπάρχουν κ οι ενθουσιώδεις κυνηγοί κ ειδικά εκείνοι που εχουν ξεχάσει το χρώμα του τρυγονιου κ μόλις δουν καμια δεκαρια πουλια θα πουν ότι έγινε περασμα....

Παλικαρίσιο...

Εχω στα αυτιά μου ήχους από ξεσηκωματα περδικας κ μπεκάτσας αλλά σαν του τρυγονιου δεν νομίζω να υπάρχει κ αν αυτό συνδυαστεί κ με την ταχυτητα του τότε μιλάμε για την απολυτη μαγεία.......
Ακριβως

Status
Not open for further replies.
Back