Μπράβο κομάντο μουΠρέβεζα σήμερα μπήκαν λίγα τρυγονακια και είδα μερικά κοπαδακια.
Στο ξημέρωμα δεν είχε τίποτα, μετα τις 9 άρχιζαν και φαινόταν...
Κατάφερα 2 και έχασα άλλο 1.
.
Βροχή από τις 06.00 ως 08.30 (ψυχάλα) παρέα με τν @Aristos παραλιακά...απ'όλα τα καλά είδαμε...τρυγόνια,συκοφάγους (5-6) κ μια ομάδα παπιά στο θεό...τα πουλάκια (τρυγόνια) σήμερα είχαν την τιμητική τους, λίγα πιασμένα κ έπειτα ζευγαράκια των 2 κ κοπαδάκια των
3-4 εμφανίζονταν μετά τις 08.30 κ μπαίναν συνεχώς ως τις 10.00...έπειτα έκοψαν απότομα κ τέλος...ήταν ένα οικανοποιητικό πέρασμα για τη Β.Ηλεία.
Απολογισμός 27 πουλιά μέτρισα στο οπτικό μου πεδίο κ μόνο 2 ζευγαράκια κατάφερα να σηκώσω τουφέκι κ σε 1 μονό όπου περνούσαν οριακά από μ'ένα...ειδικά το 1 ζευγάρι το κλαμπάνισα καταλλήλως...τα άλλα ήταν οριακά...
Αυτά από μας....
Ωραία ήταν σημερα με τον Κώστα παρεα και καιρό φθινοπωρινό. Στα λιγοστά χρόνια που κυνηγω (από το 2016) πρωτη φορα είδα τόσα πουλακια σε 2-3-4αδες.
2 ζευγαράκια μου περασαν, κομητεςτο πρωτο ζευγάρι, αλλά κλαμπανισα.....
Όπως και να έχει όμως ήταν όμορφα!![]()
Ε ρε φίλε....... Πήγαιναν γρήγορα......Ε μα γκρινιάζετε ότι δεν έχει τρυγονάκια και όταν εμφανίζονται μερικά τα κλαμπανάτε![]()
Αλλά δύο σμρ αν κ δν είχε πολλά πουλιά.ακλα με υπομονή έγινε το κέφι....
View attachment 32248
Beretta.... το γράφει.. άλλωστεΗ οπλαρα Φράνκι είναι;;;
Έχω μια prestige του παππού μου και μοιάζει αρκετά.
Άξιζε ο ιδρώτας και για την καρπωση αλλά και για τις εικόνες με τις τουφεκιές που έριξες.
Ωραίος
Είναι Beretta AL 390 Urica δώρο του συγχωρεμενου παππού μουΗ οπλαρα Φράνκι είναι;;;
Έχω μια prestige του παππού μου και μοιάζει αρκετά.
Άξιζε ο ιδρώτας και για την καρπωση αλλά και για τις εικόνες με τις τουφεκιές που έριξες.
Ωραίος
Δν έχω φτάσει ακόμα σε τέτοιο σημείο..αυτά είναι για σένα...Μπράβο φίλε!!! είμαι σίγουρος δύο στα δύο.....
Το classica το χρησιμοποίησα και γω φέτος αλλά το αποσυρα στο πρώτο που έφυγε μονοπαντα μπορεί να φταίει το kicks λόγω του συγκεντρωτηρα,μετά έβαλα το Λάμπρο το 30ρι και ισορροπησε η κατάσταση,καλοκαιρινό φυσιγγι που το εμπιστεύομαι απόλυτα τα τελευταία χρόνια στα τρυγόνιαΚαλημέρα σε όλους πέρας πρωινού, καρτέρι και πολύ περπάτημα!Πάρα πολύ αέρα είχε λιγάκι παραπάνω ενδιαφέρον.Δυο από τα 5 πουλιά τα πήρα καθιστά σε 50+ απόσταση.Τα αλλά 3 με τον αέρα που είχε περνάγανε όχι απλά Ραφαλε, αλλά άλλο τόσο!Όλες οι ντουφεκιες wing shooting με προσκοπευση min 3 μέτρα μπροστά!Μακάρι να είχα shotcam να τραβούσα!Το classica 7'5 κέντησε!Τώρα λιγάκι ξεκούραση να στεγνώσουν και οι μπλούζες και μετά ξανά περπάτημα.
View attachment 32324
Και οι γειτονες σας οι Ζακυνθινοι είχαν πουλια σήμερα..Βροχή από τις 06.00 ως 08.30 (ψυχάλα) παρέα με τν @Aristos παραλιακά...απ'όλα τα καλά είδαμε...τρυγόνια,συκοφάγους (5-6) κ μια ομάδα παπιά στο θεό...τα πουλάκια (τρυγόνια) σήμερα είχαν την τιμητική τους, λίγα πιασμένα κ έπειτα ζευγαράκια των 2 κ κοπαδάκια των
3-4 εμφανίζονταν μετά τις 08.30 κ μπαίναν συνεχώς ως τις 10.00...έπειτα έκοψαν απότομα κ τέλος...ήταν ένα οικανοποιητικό πέρασμα για τη Β.Ηλεία.
Απολογισμός 27 πουλιά μέτρισα στο οπτικό μου πεδίο κ μόνο 2 ζευγαράκια κατάφερα να σηκώσω τουφέκι κ σε 1 μονό όπου περνούσαν οριακά από μ'ένα...ειδικά το 1 ζευγάρι το κλαμπάνισα καταλλήλως...τα άλλα ήταν οριακά...
Αυτά από μας....
Ψιτ....μάγκα...Ε μα γκρινιάζετε ότι δεν έχει τρυγονάκια και όταν εμφανίζονται μερικά τα κλαμπανάτε![]()
Όλο το Ιόνιο Διονύση...παίχτηκε μπάλα καλή σήμερα,με όποιον κ αν μίλησα.Και οι γειτονες σας οι Ζακυνθινοι είχαν πουλια σήμερα..