εισαι κοντά.. Με το φορτηγό από δροσιά για Θρακομακεδόνες.. Δουλευα..Τους έχεις πάρει στο κατόπι με το αμάξι?![]()
εισαι κοντά.. Με το φορτηγό από δροσιά για Θρακομακεδόνες.. Δουλευα..Τους έχεις πάρει στο κατόπι με το αμάξι?![]()
Αν εχεις σκυλακι αλλαζει το πράγμα, όλο και κανα ορτυκακι πιανει...Αλλα ακομα και ορτυκια περσι ηταν εξαφανισμένα σε Χαρακα και Λεγρενα (ποδι του Ιταλου κτλ)Είχα βρεί πρίν τον Χάρακα ένα κοτέτσι που έπιαναν τριγονάκια, το κάψανε κι αυτό πριν 2-3 χρόνια και τέλος.
Κανά δυο τρεία χρόνια πηγαίνω στο Θυμάρι, όταν είχα σκύλο έπαιρνα καμμία ωραία φέρμα στο ορτύκη με κύνδινο να φας καμιά τουφεκία, από τριγόνια λίγα πράγματα, το μόνο καλό είναι ότι στο καρτέρι πίνεις τον καφέ σου το πρωι κι αγναντεύεις από ψηλά, κατί είναι κι αυτό.
Μάλλον κάηκαν αυτά τα μέρη...
Αυτοί τελικά η παλαβοί είναι η πουλάνε ομπρέλες .Ανταπόκριση περασμάτων : Η βροχή μοίρασε…χαμόγελα….9/9/2021
https://www.ihunt.gr/ανταπόκριση-περασμάτων-η-βροχή-μοίρα/
Πάνο πέρασμα ή τοπιαρικα πουλιά;View attachment 32249
Καλησπέρα φίλοι μου σήμερα ήταν μια καλή μέρα εδώ στον Θεσσαλικό κάμπο!!
Στο συγκεκριμένο μέρος είχε αρκετά τοπιαρικα απ' την έναρξη μέχρι σήμερα πιστεύω όμως μερικά ήταν κ από πέρασμαΠάνο πέρασμα ή τοπιαρικα πουλιά;
Τον μπάρμπα Βαγγέλη λες κορώνα?Μετά από μια εβδομάδα στην Μάνη πενιχρά αποτελέσματα 2τρυγονια σε 8ημερες και αυτά το προηγούμενο ΣΚ που είχε μια κινησουλα ,και όπως πάντα ήμουν σε άλλο σημείο μερικοι φίλοι καρπώθηκαν κάτι περισσότερο που ήταν αλλού.Το διάβασμα του καιρού είναι προνόμιο λίγων εδώ , θυμάμαι ένα καφενεδάκι στον Αϊ Γιώργη που έφτιαχνε μανιάτικες πίτες και όταν σταματούσαν οι ορδές των κυνηγών,ο ηλικιωμένος παππούς του μαγαζιού όταν ξύπναγε το πρωί και έβλεπε τον καιρό ήξερε με μαθηματική ακρίβεια εάν θα είχε πέρασμα η όχι.
Ναι μορφή μεγάλη και μέγας κυνηγός στα νιάτα του επισνε τα ορτύκια με δίχτυ και τα παιδιά του κυνηγοί ο ένας νομίζω είναι και πυροσβέστης.Τον μπάρμπα Βαγγέλη λες κορώνα?
Πέννα την έχεις την 391!! Μπράβο φιλαράκι και στα ταίρια του.Σήμερα αλλαγή πλανου, αφου περασματα όπως λένε οι παλιότεροι έχουν να δουν πανω απο μια 10ετια παραλιακα και υστερα από προτροπή του Κώστα @Kostas ContraDosi να κάτσω στο μέρος που πάει αυτός, γνωρίζοντας την υπαρξη πουλιων, έκατσα στα ενδότερα σε θερισμενη καλαμποκια!
Μέχρι τις 9 τιποτα και ξεκινάω να φύγω, εμφανίζονται καρακαξες σχετικά μακρυά που στη θέα μου στρίβουν και τους ρίχνω 2 για το καλό.... τότε εμφανίζονται 3 τρυγόνια και ρίχνω και την τρίτη και παίρνω το ένα.... Αν έχεις τυχη διάβαινε, 2 σκάγια(γουσα και κεφάλι), μετράω 55 βήματα με μεγαλυτερο άνοιγμα από το κανονικό! Φυσίγγι mb32x34 7/8 mix συνταγή του Άρη @aris_kalamata και το 3* της 391!
Ευχαριστώ το Κώστα που μου πρότεινε το καρτέρι του και μου έδωσε και τυχη και κάναμε με γεια, γιατί δε με πολυ παει αυτό το θήραμα....
Με συγχωρείτε για το κατεβατό...
![]()
Αφού την έχω συνέχεια στο χάιδεμα.....Πέννα την έχεις την 391!! Μπράβο φιλαράκι και στα ταίρια του.
Αristos Kαλημέρα μου χάρισε ο άνηψιος μου την Α 391 Urica είναι το ίδιο μοντέλο;Αφού την έχω συνέχεια στο χάιδεμα.....
Ευχαριστώ φίλε!![]()
Αυτή είναι η teknys optima plus, αλλά νομίζω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με καλά σκοτωματα όπως έχουν πει οι παλιοτεροι και εμπειροτεροι!Αristos Kαλημέρα μου χάρισε ο άνηψιος μου την Α 391 Urica είναι το ίδιο μοντέλο;
Κατέβηκα κ εγώ.Πρέβεζα μια από τα ίδια πάλι και σήμερα, πέρασμα δεν έγινε με το ζόρι είδα 2 πουλιά και αυτά μακριά...