Δεν έχεις άδικο αλλά επειδή παλιά έχουμε περάσει ωραίες κυνηγετικές ημέρες σ αυτά τα μέρη, αρνούμαστε απλά να το δεχτούμε νομίζω.Δεν έχει νόημα η Λαυρεωτική παιδιά. ούτε για καθαρό αέρα δεν θέλω να πηγαίνω πλέον.
Μπραβο φίλε και συμφωνώ ακριβώς μαζί σου για το προηγούμενο συμπέρασμα.Απογευματινή βόλτα.
Εδώ και σήμερα είχε πολύ καλό μπάσιμο .Ανησυχητικη ησυχια....
9 κ τεταρτο κ δεν εχουμε ποστ. Δεν πιστευω να μπαινουνε πουλια??
ένα ένα, τα μαζεύεις πάντως Χρήστο! Αν και το τελευταίο της φωτογραφίας κάνει για 2, τόσο παχύ που φαίνεται!Από Πρέβεζα σήμερα τίποτα πάλι, είδα 5 πουλιά το οποίο το ένα μας ήρθε βολικά....
.
Ωραίο πουλί, μπαμπάτσικο !!!ένα ένα, τα μαζεύεις πάντως Χρήστο! Αν και το τελευταίο της φωτογραφίας κάνει για 2, τόσο παχύ που φαίνεται!
Aυτοι στην κοσμαρα τους!Ανταπόκριση περασμάτων : Η βροχή μοίρασε…χαμόγελα….9/9/2021
https://www.ihunt.gr/ανταπόκριση-περασμάτων-η-βροχή-μοίρα/
Με πρόλαβες αδερφε. Ακριβώς το ίδιο ήθελα να γραψω!!!Aυτοι στην κοσμαρα τους!
Είχα βρεί πρίν τον Χάρακα ένα κοτέτσι που έπιαναν τριγονάκια, το κάψανε κι αυτό πριν 2-3 χρόνια και τέλος.Γτ ρε συ και περσι τα ιδια δεν ηταν? Και προπερσι μην σου πω.... Αντε μια μερα να βαραγε κάποιος 2...Τι να συζηταμε τωρα!
Τώρα που βλέπω,το πόσο θερία τρυγόνια είναι,σιγά μη σε ξανά αφήσω να πας....Σήμερα αλλαγή πλανου, αφου περασματα όπως λένε οι παλιότεροι έχουν να δουν πανω απο μια 10ετια παραλιακα και υστερα από προτροπή του Κώστα @Kostas ContraDosi να κάτσω στο μέρος που πάει αυτός, γνωρίζοντας την υπαρξη πουλιων, έκατσα στα ενδότερα σε θερισμενη καλαμποκια!
Μέχρι τις 9 τιποτα και ξεκινάω να φύγω, εμφανίζονται καρακαξες σχετικά μακρυά που στη θέα μου στρίβουν και τους ρίχνω 2 για το καλό.... τότε εμφανίζονται 3 τρυγόνια και ρίχνω και την τρίτη και παίρνω το ένα.... Αν έχεις τυχη διάβαινε, 2 σκάγια(γουσα και κεφάλι), μετράω 55 βήματα με μεγαλυτερο άνοιγμα από το κανονικό! Φυσίγγι mb32x34 7/8 mix συνταγή του Άρη @aris_kalamata και το 3* της 391!
Ευχαριστώ το Κώστα που μου πρότεινε το καρτέρι του και μου έδωσε και τυχη και κάναμε με γεια, γιατί δε με πολυ παει αυτό το θήραμα....
Με συγχωρείτε για το κατεβατό...
![]()
Όντως Λεωνίδα ήταν πολύ μεγάλο πουλί το έβλεπες και χαιροσουν....ένα ένα, τα μαζεύεις πάντως Χρήστο! Αν και το τελευταίο της φωτογραφίας κάνει για 2, τόσο παχύ που φαίνεται!
Τώρα θα έπρεπε, αν κινείσαι στο πνεύμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να περιφέρεις αυτή τη φωτογραφία σε όσους χτυπούν φετινάρια και να γράφεις από κάτω: "θα σέβεστε"!Όντως Λεωνίδα ήταν πολύ μεγάλο πουλί το έβλεπες και χαιροσουν....
Τους έχεις πάρει στο κατόπι με το αμάξι?Πριν μια ώρα μελισσουργοι στη δροσιά Αττικής και πριν δέκα λεπτά στους Θρακομακεδόνες..