Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτο. Παρασκευή και Σ/Κ που θα έχουν σταματήσει τα φαινόμενα θα δειξει.Ο καιρός είναι κλειστός και δεν μπορούν να διασχίσουν τον διάδρομο ίσως;
Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτο. Παρασκευή και Σ/Κ που θα έχουν σταματήσει τα φαινόμενα θα δειξει.Ο καιρός είναι κλειστός και δεν μπορούν να διασχίσουν τον διάδρομο ίσως;
Δέν ακούσαμε Χρύσανθε διότι μόνο για τρυγόνια κοιτάμε -ρωτάμε ....Λαμπη
Για ορτυκια εμαθες τιποτα;
Ξερω θα πεις την παροιμια
Ο καθε ενα εκει που πονει![]()
Λογικά Σπύρο και θέλω να πιστεύω ότι έχει πουλιά πίσω ακόμα, θα δούμε.....Ωραια!
Εσενα περιμενα Χρηστο κ τσεκαρα το τοπικ ανα 10λεπτα.
Ειχα ενα αγχος μηπως περασουν μεσοβδομαδα κ δεν δω τιποτα το Σαβ\κο που κατεβαινω...
Λογικα εχει πουλια ακομη πισω, ειναι νωρις ακομη για να τελειωσε.
Φέτος μέχρι στιγμής είχε και έχει ακόμα πολλά γοφαρια πολύ δυνατή χρόνια σε αυτά,αλλα σε ότι σχέση με μαγιατικα και συναγρίδες όπως πάει μέχρι τώρα είναι μέτρια προς κακά όμως το παλεύουμε.....Μπα.. κ απο ψαρια(κυνηγιαρικα) λιγα πραγματα εφετος απο οτι μου λενε.
Ο Χρηστος βεβαια θα ξερει καλυτερα
Έτσι φίλε μου είναι όπως τα λες, όταν έχουμε πουλιά εμείς εδώ έχει και εκεί, είμαστε στην ίδια ρότα που τραβάνε για να ταξιδέψουν...Φίλε Χρήστο νομίζω Πρέβεζα και Μάνη πάνε μαζί το έχω διασταυρωσει αρκετές χρονιές.Και εδώ ούτε για δείγμα παρόλο ότι ο καιρός είναι όχι απλά καλός αλλά ο ΙΔΑΝΙΚΌΤΕΡΟΣ
Ιόνιο - Νότια και νοτιο-νοτιοανατολικα του Ταινάρου βροχές μπουμπουνητα καταιγίδες όλη νύχτα και τώρα που έβγαλα τη φώτο το πρωί κάργα στους Σουρτες μέτρησα πάνω από 40 Σουρτες αλλά από τρυγόνια ορτύκια ούτε για δείγμα...Οποίος μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.Ας μας πει
View attachment 32180
Και εδώ τα ίδια σήμερα μου είπαν 2 καλοί φίλοι.Μηδεν!!!!Κερκυρα παλι τιποτα!
Γτ ρε συ και περσι τα ιδια δεν ηταν? Και προπερσι μην σου πω.... Αντε μια μερα να βαραγε κάποιος 2...Τι να συζηταμε τωρα!Πήγε Χαρακα σήμερα ο πατέρας μου πάλι τιποτα δεν φάνηκε. 'Καμμένο' μέρος η Αττική πάει και τελείωσε. Είπαμε να βγαίνουμε για τον αέρα μας αλλά και να χει πάει 9 ο μήνας κι ενα τρυγόνι να μην έχεις τουφεκίσει το λές και μάυρο χάλι....Αντε να έρθουν οι τσίχλες να ρίξουμε καμιά τουφεκιά....
Έχω να δώ καλό πέρασμα πάνω απο 15 χρόνια!Γτ ρε συ και περσι τα ιδια δεν ηταν? Και προπερσι μην σου πω.... Αντε μια μερα να βαραγε κάποιος 2...Τι να συζηταμε τωρα!