Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Ανταπόκριση περασμάτων : Η πιο καλή μέρα μέχρι σήμερα….7/9/2021​

Η πιο καλή ημέρα ήταν η σημερινή για τα τρυγόνια. Πουλιά είδαν στην Πάρο, στην Σαντορίνη και πιθανώς και σε άλλα κυκλαδονήσι. Πάντως πουλιά δεν είχε ούτε η Τήνιος , ούτε η Σύρος.
Πιασμένα πουλιά βρήκαν σήμερα και κυνηγοί στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία.

Κάπως καλύτερα ήταν τα πράγματα και στα καρτέρια της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο.

Το πέρασμα δεν έγινε όμως στα καρτέρια της Μάνης που ακόμη πέρασμα δεν έχουν δει.

Κάθε φορά που αυξάνεται η κινητικότητα των πουλιών τις επόμενες ημέρες γίνεται κάποιο αξιόλογο πέρασμα.
https://www.ihunt.gr/ανταπόκριση-περασμάτων-η-πιο-καλή-μέρ/
Καλά αυτοι μια μέρα πέρισυ τον Οκτώβριο γράφανε τεράστιο μπασιμο στην Εύβοια, χαμός από τσιχλες κτλ κτλ. Ούτε τσονια δεν είχαν μπει εκείνη την ημερα....

IMG_20210908_184715.jpg

Τίποτα από πέρασμα εδώ ακόμα.Ελαχιστα πρωινά 3 πουλιά είδα όλα όλα εκτός βολής και το παιχνίδι ευτυχώς πάρθηκε στο 90' τώρα το απόγευμα με πάρα πολύ περπάτημα σε βράχο και αγκάθι ξελαφτο μπορεί να μάτωσαν χέρια και πόδια αλλά τουλάχιστον γλιτώσαμε και σήμερα την κυνηγετική κατάθλιψη.Εις αύριο πάλι με υγεία καλά βόλια σε όλους!

Έλα μην γκρινιάζεις βροχουλα έχεις. Θέλεις και άλλα. .yel. .yel. .yel.
Τους ελατιαδες και τα αλπικά ποτιζει καλά δύο μέρες τώρα και τα ανατολικά παράλια. Στον κάμπο λίγα πραγματα. Πάντως εκεί που πιάνουν οι πρώτες δικές σου αγαπημένες έχει ριξει καλο νερο!

Δημήτρη έβρεχε σμρ σε εσάς;;γτ εδώ από τις 3 δν σταμάτησε...ψιλόβροχο βέβαια αλλά όπως κ να ζει σίγουρα τα επηρέασε....
Ναι πραγματι, το μεσημέρι ξεκίνησε ψιλόβροχο με αέρα. Δούλεψαν αρκετά με τον αέρα. Είχε πολυ καλο απογευματινό, οχι όμως παντου... Όταν όμως το ψιλόβροχο έγινε βροχή αμέσως κλαρωσαν κ το παιχνιδι σταμάτησε.. Αυριο η συνεχεια..

Πρέβεζα τίποτα πάλι και σήμερα, ούτε που το είδαμε να πετάει....
Βγες για κανα κυνηγοψαρο αδερφε που ναι καλες οι μερες ειδικα εαν ειναι ψηλοτερα απο σας η κακοκαιρια
Οπως τα βλεπω τα πραγματα σε γενικη εικονα περασμα φετος δεν βλεπω να γινεται μαζικο αλλα μεμονομενο μιας μερας και σε συγκεκριμενες περιοχες

Ωραια! .big smile.

Εσενα περιμενα Χρηστο κ τσεκαρα το τοπικ ανα 10λεπτα.
Ειχα ενα αγχος μηπως περασουν μεσοβδομαδα κ δεν δω τιποτα το Σαβ\κο που κατεβαινω...
Λογικα εχει πουλια ακομη πισω, ειναι νωρις ακομη για να τελειωσε.

Βγες για κανα κυνηγοψαρο αδερφε που ναι καλες οι μερες ειδικα εαν ειναι ψηλοτερα απο σας η κακοκαιρια
Οπως τα βλεπω τα πραγματα σε γενικη εικονα περασμα φετος δεν βλεπω να γινεται μαζικο αλλα μεμονομενο μιας μερας και σε συγκεκριμενες περιοχες
Μπα.. κ απο ψαρια(κυνηγιαρικα) λιγα πραγματα εφετος απο οτι μου λενε.
Ο Χρηστος βεβαια θα ξερει καλυτερα

Φίλε Χρήστο νομίζω Πρέβεζα και Μάνη πάνε μαζί το έχω διασταυρωσει αρκετές χρονιές.Και εδώ ούτε για δείγμα παρόλο ότι ο καιρός είναι όχι απλά καλός αλλά ο ΙΔΑΝΙΚΌΤΕΡΟΣ
Ιόνιο - Νότια και νοτιο-νοτιοανατολικα του Ταινάρου βροχές μπουμπουνητα καταιγίδες όλη νύχτα και τώρα που έβγαλα τη φώτο το πρωί κάργα στους Σουρτες μέτρησα πάνω από 40 Σουρτες αλλά από τρυγόνια ορτύκια ούτε για δείγμα...Οποίος μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.Ας μας πει
16311762037381239422225086946991.jpg

Φίλε Χρήστο νομίζω Πρέβεζα και Μάνη πάνε μαζί το έχω διασταυρωσει αρκετές χρονιές.Και εδώ ούτε για δείγμα παρόλο ότι ο καιρός είναι όχι απλά καλός αλλά ο ΙΔΑΝΙΚΌΤΕΡΟΣ
Ιόνιο - Νότια και νοτιο-νοτιοανατολικα του Ταινάρου βροχές μπουμπουνητα καταιγίδες όλη νύχτα και τώρα που έβγαλα τη φώτο το πρωί κάργα στους Σουρτες μέτρησα πάνω από 40 Σουρτες αλλά από τρυγόνια ορτύκια ούτε για δείγμα...Οποίος μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.Ας μας πει
View attachment 32180
Ο καιρός είναι κλειστός και δεν μπορούν να διασχίσουν τον διάδρομο ίσως;

Status
Not open for further replies.
Back