Δεν θα είσαι ο μόνος.Αλλαξα ''ζωνη'' ( περιοχη ) σημερα.....Ωραιο μερος....ρεματιά με πλατανια πισω μου και αριστερα μου...
Τι να το κανεις.....Τα λιγα ντοπιαρικα πουλια ( φασσες ) πολυ πονηρεμενα....εχουν μαθει και περνανε
μεσουρανα....Ενα ζευγαρι περασε στα 50 μετρα περιπου....δεν σηκωσα οπλο.
Εννεα με δεκα πουλια ολα - ολα....και οπως προειπα ....μεσουρανα!!!
Ενα τρυγονι με επιασε στον '' υπνο ''....εφυγε ατουφεκιστο!!!
Μια τουφεκια επεσε σε ολη την περιοχη....
Το εχω ξανα πει.....και θα το λεω μεχρι να πεθανω....Ο πρωινος καφες στην φυση.... παρεα με τον σκυλακο σου
ειναι το κατι αλλο!!!!!
Ολα τα αλλα επονται !!!!
View attachment 31196View attachment 31197View attachment 31198View attachment 31199
Αυτην την σεζον....εχει δεν εχει θηραματα....καμια πουτανα δεν θα με ''μαντρωσει'' μεσα στο σπιτι!!!!![]()
Ναι Άριστο σίγουρα γιατί είδα και κοπαδακια.Γεια σου Χρησταρα με την κορακλα σου!!!
Πιθανολογεις ότι είναι μετακινήσεις λόγω φεγγαριου και ανέμων;;;
Εννοείται φιλαράκι θα το ήθελα πάρα πολύ!!!Χρήστο Θα κάνουμε συμπεθεριο για να βγει το εγγόνι killer. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Δεν υπάρχει νόμος που να οριοθετεί απόσταση από γλυκό νερό εκτός των φραγμάτων.Παιδιά σήμερα δυστυχώς αστοχουσα. Κοπάδι αγριοπερίστερα πάνω από το κεφάλι μου 3 τουφεκιές και δεν έπεσε κανένα ,τσατιστικα, νευρίασα,πέρασε και ένα τρυγόνι μέσα στη μούρη μου,δε πρόλαβα να του ρίξω.αλλαξα μέρος και άρχισα το περπατητο σε έναν κάμπο ,έβγαλα αρκετά αλλά έφευγαν μακριά και δε ήθελα να ρίξω στα όρια τουφεκιές.οπως περπάταγα ανακάλυψα μια στέρνα,σαν δεξαμενή και ήταν δύο τρυγονακια εκεί που πάλι αστόχησα. Ερώτηση : πόση απόσταση πρέπει να έχουμε από την δεξαμενή νερού βάση νόμου? Τσεκαρα του κυνηγετικού συλλόγου του χάρτες και γράφει μόνο για τα φράγματα .το ίδιο ισχύει και για δεξαμενές και ρυάκια-ποταμακια?
Χα χα χα...Καμία μπεκατσούλα είδατε? Τηλέφωνο επειγόντως. ΧΑ ΧΑ
Λες να μου γίνει τεκνατζου....Εσύ Αριστο στο δεύτερο γιό . ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Και εγώ είδα παρα πολλους σήμερα..Μελισσουργούς είχε αρκετούς σήμερα.
Πρώτη φορά φέτος όλα τα πουλιά πιτσουνια ( γαμβρια) συνήθως μισά μισά επερνα.Ξανά σήμερα στο προχθεσινό καρτέρι. Τα πουλιά λίγα, αλλά κάτι έγινε...
View attachment 31201
Μετά που θα βγάλω το σκύλο εκπαιδευτικό,θα σου πω τη είδα......Άντε απογευματινό δεν έκανε κανένας.????
Και που πήγα ,απλά τα είδα να περνάνε από άλλα σημεία. Γενικά πάντως ευχαριστημένος. Είχε τρυγονακια η Χίος φέτος. Όχι τόσα πολλά για να κάνεις 6 αλλά όχι και τόσο λίγα που να μην τα βλέπεις καν.Άντε απογευματινό δεν έκανε κανένας.????
Έλα λέγε με τη πυρίτιδα,σκάγια κ γραμμάρια....Ένα πιτσουνακι και από εμένα...έτσι για το καλό.
View attachment 31242