Άμα δεν σου κάνει, πέρασε της 2 λάστιχα και βούτα για χταπόδιαΤην κρατάω σε κατάσταση καινουργης
Μπορεί να τη δεις στο car καμιά μέρα![]()

Άμα δεν σου κάνει, πέρασε της 2 λάστιχα και βούτα για χταπόδιαΤην κρατάω σε κατάσταση καινουργης
Μπορεί να τη δεις στο car καμιά μέρα![]()
Και που πρόλαβα οι τουφεκιές ήταν στον γάμο του @Θοδωρής-Εύβοια .![]()
Ωραία πουλιά , μεγάλα![]()
Λαμπρέτες;;;Ρίξε ρε σπάγκο τρία φυσίγγια να δεις, δουλεύει?Θα στα δώσω εγώ![]()
Καλημέρα Γιώργο, οι δύο παππούδες είναι από 2 χωριά περίπου 7 χιλιόμετρα το ένα με το άλλο και είχαν λίγο κόντρα εκείνα τα χρόνια.Μετά που το θυμήθηκα καλύτερα θυμάμαι να λέει ο παππούς ότι άκουγε τους άλλους, που έσμιγαν στα χωράφια, από το άλλο χωριό να λένε 《μια κωλοντάνα στο ταγάρι》.Τότε γύρισε ο παππούς και ρώτησε τι είναι κωλόντανα τους μεγαλύτερους που είχαν μάθει τις λέξεις από την συναναστροφή και του το εξήγησε.Ακόμα το λέει και γελάει.Χρήστο αυτή τη πράσινη σαύρα τη λέτε κωλοσαφιά ;
Ρώτα ακόμα κανένα παππού από διπλανά χωριά ...Καλημέρα Γιώργο, οι δύο παππούδες είναι από 2 χωριά περίπου 7 χιλιόμετρα το ένα με το άλλο και είχαν λίγο κόντρα εκείνα τα χρόνια.Μετά που το θυμήθηκα καλύτερα θυμάμαι να λέει ο παππούς ότι άκουγε τους άλλους, που έσμιγαν στα χωράφια, από το άλλο χωριό να λένε 《μια κωλοντάνα στο ταγάρι》.Τότε γύρισε ο παππούς και ρώτησε τι είναι κωλόντανα τους μεγαλύτερους που είχαν μάθει τις λέξεις από την συναναστροφή και του το εξήγησε.Ακόμα το λέει και γελάει.
Φουρνία ακριβώςΡώτα ακόμα κανένα παππού από διπλανά χωριά ...
Φουρνία![]()
Γεια σου Χρησταρα με την κορακλα σου!!!Βγήκαμε μια βολτούλα σήμερα με την κοράκλα μου με αποτέλεσμα να δούμε αρκετά τρυγονακια αλλά ένα μονο εντός βολής το οποίο ήταν και μεγάλο.
.
Η αδυναμία μου....Ναι εσύ πας πίσω με την δικιά σου. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ναι εσύ πας πίσω με την δικιά σου. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Η αδυναμία μου....![]()
Μελισσουργούς είχε αρκετούς σήμερα.Στο ποταμι σήμερα λιγότερα από χθες και πολύ πιο πονηρεμενα απο χθες. Τουφεκισα αρχικά 2 και κλαδεψα τα πλατανια αφού ερχόντουσαν μέσα στο ποτάμι και τα τουφεκουσαμε στα διάκενα των δεντρων. Μετά μου έκοψε να βάλω το bell και το τρίτο το κρατησα. Άλλο ένα πήρε ο φίλος μου. Απο τις 6:45 μέχρι τις 8 περνούσαν συνεχώς κοπαδακια μελισσοφαγων. Αλλα πολύ ψηλωμενα που μόνο τα ακούγαμε και αλλά πιο χαμηλά που τα ειδαμε. Τώρα την Τετάρτη-Πέμπτη θα πάμε κάνα απογευματινό.
Κύριε Νίκο να κοιμαστε πιο νωρίς το βράδυ για να μην σας παίρνει ο ύπνος το πρωί. ΧΑ ΧΑ ΧΑ