Το πιο νωρις που εχω δει στο χωριο ειναι 2 απριλη μετα απο νοτιαδεςΡε μη ψάχνεστε...τρυγόνια θα δείτε μετά τα συκοφάγια...από 10-15/4 κ έπειτα!!
Πιο χωριό Σπύρο;;Το πιο νωρις που εχω δει στο χωριο ειναι 2 απριλη μετα απο νοτιαδες
Και καθόλου να μην τα δούμε τωρα και να μας έρθουν όλα μαζί από τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη ακόμα καλύτερα..Ρε μη ψάχνεστε...τρυγόνια θα δείτε μετά τα συκοφάγια...από 10-15/4 κ έπειτα!!
Βγαινεις στην αυλη σου, κοιταζεις νοτιοδυτικα και καμια 20αρια χιλιομετρα παρακάτω ειμαι ή μαλλον ημουν...Πιο χωριό Σπύρο;;
Και καθόλου να μην τα δούμε τωρα και να μας έρθουν όλα μαζί από τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη ακόμα καλύτερα..
Πέρσι που έκανε από τα καλύτερα περάσματα τρυγονιων τον Απρίλιο και τον Μάη η εικόνα τον Αύγουστο τουλάχιστον που κυνηγάω ήταν χειρότερη από προηγούμενες χρονιές.Σίγουρα παίζουν πολλοι παράγοντες λόγο για το που θα εγκαταστηθουν τα πουλιά.
Στις 12/4 2019 ήμουν παραθαλάσσια με τη δουλειά...ώρα 16:00 με Ν.Α άνερο κ βροχή....έμπεναν σε 5άδες...έμπαιναν καθημερινά, από το πρωί λίγο μετά τις 10:00 σταδιακά ως τις 16:00 με τν ίδιο καιρό...ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ με τέτοιες ΑΚΡΙΒΩΣ συνθήκες ως τις 22/4 επί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ βάσεως.....τώρα κοιτούσα τις σημειώσεις μου...Το πιο νωρις που εχω δει στο χωριο ειναι 2 απριλη μετα απο νοτιαδες
20χλμ μέσω Μυρτιάς μπορεί...αν πάω γύρω γύρω μέσα από Πύργο είναι καμιά 10χλμ παραπάνω....με έχει φάει το Κατάκολο φίλε...άσε..Βγαινεις στην αυλη σου, κοιταζεις νοτιοδυτικα και καμια 20αρια χιλιομετρα παρακάτω ειμαι ή μαλλον ημουν...
ΥΓ:κατακολο Κωστα