Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εεεεχχχηηηηη ακωμη καιρω για τα τρυγονιαααα,,εδω ακωμη τσιχλες εχουμεεε ;) .exciting.
Σάκη εμείς εδώ στην Αθήνα φέτος με τον Κούλη ούτε τσίχλες δεν είχαμε με την μαλακία που τους δέρνει.
Έχω να πιάσω όπλο από τέλη Δεκεμβρίου που είχε ανοίξει για μια εβδομάδα.

Καλησπέρα σήμερα είδα τον πρώτο τσαλαπετεινό μήπως έχουν αρχίσει τα επιστροφια;
Καλησπέρα! Και εγώ σε εκπαιδευτικό σήμερα στο Σχιστό σήκωσα έναν με τα σκυλιά ήταν κατάκοπος ο κακομοίρης! Α και παρά πολλές τσίχλες που δεν υπήρχαν την Πέμπτη που είχα ξαναπάει! Νομίζω ότι έχεις δίκιο αρχησαν τα επιστροφια!

Εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί.Ισως να μην είχε και άλλα φυσίγγια πάνω του το παλικάρι και να τα έριξε από ανάγκη.
Με το ίδιο φυσίγγι στο ίδιο νούμερο έχω χτυπήσει πολλά τρυγόνια περιμένοντας για φάσσες τον Αύγουστο.Το μόνο θέμα ήταν στα πολύ κοντινά που τα ψιλοχάλαγε η τουφεκιά.
Από εκεί και πέρα και εγώ για τα τρυγόνια τον Αύγουστο ρίχνω αποκλειστικά 8-9αρια. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω στις αποστάσεις που συνήθως τουφεκαμε στη βοσκή ή μέσα στα ρέματα.

Εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί.Ισως να μην είχε και άλλα φυσίγγια πάνω του το παλικάρι και να τα έριξε από ανάγκη.
Με το ίδιο φυσίγγι στο ίδιο νούμερο έχω χτυπήσει πολλά τρυγόνια περιμένοντας για φάσσες τον Αύγουστο.Το μόνο θέμα ήταν στα πολύ κοντινά που τα ψιλοχάλαγε η τουφεκιά.
Από εκεί και πέρα και εγώ για τα τρυγόνια τον Αύγουστο ρίχνω αποκλειστικά 8-9αρια. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω στις αποστάσεις που συνήθως τουφεκαμε στη βοσκή ή μέσα στα ρέματα.
Έτσι ακριβώς.. Μπορεί το μέρος να κρατουσε κ ντοπιαρες φάσσες...
Και το παιδι στο βίντεο φανηκε να ρίχνει πολυ καλα με ένα συγκεντρωτικό φυσιγγι κ σε ν6 κιόλας..πραγμα που σημαίνει ότι με ψιλά σκάγια δεν θα δυσκολευοταν.......
Άλλοι στην θέση του με ψιλά σκάγια μπορει να μην έπερναν ουτε πουπουλο...

Last edited:
Σήμερα είδα και τον πρώτο τσαλαπετεινό για φέτος.Μέσα στην Αθήνα κιόλας.
Έχουν θεαθει πολλοί σε πολλά μέρη τις τελευταίες ημερες. Μόνο σήμερα είδα 7-8. Άρα η εαρινή αποδημία ξεκινησε. Χελιδόνια δεν έχω δει ακομα. Άλλες χρόνιες τα βλέπαμε ακόμα και τις τελευταίες μέρες του Φλεβάρη.

Status
Not open for further replies.
Back