Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για να δούμε! οι αλεπούδες σου, τι θα σου πούνε! και εδώ είμαστε! Ένα θα σου πώ!, πώς πάω κάθε ημέρα από τις 27/8ου
Έχω μόνο επιφύλαξη γιατί η γυναίκα του ενός είναι από Πρεβεζα. Γενικά δεν λένε μέρη και δεν τους παρεξηγω.Απο Ευηνοχωρι δεν έβγαλε κανένα περασματακι ; Ήταν καταπληκτικό μέρος παλια

Κοντά στο Χάρακα σήμερα χωρίς πέρασμα, από τα Λεγρενα ακούστηκαν κάποιες τουφεκιές, τώρα οποίος πήγε Λεγρενα θα μας πει. Τουλάχιστον δεν έφυγα ατουφεκιστος αφού κοπάνησα μια καρακαξα...

Απο το πουθενα 5 τρυγονια....το πρωτο το περασα για φασσα του εριξα με 5ρια. ''Σφαιρα'' πηγαινε...
με την φορα που ειχε....επεσε μεσα σε περιφραγμενο οικοπεδο....δεν μπορεσα να το παρω....δεν ειχε
ουτε μια τρυπα να βαλω τον σκυλο να παει να το φερει.....το ''εκλαψα''.....σε αλλο ενα αστοχησα....και τα
υπολοιπα τρια....ενα ζευγαρι και ενα μονο του....δεν μου αφησαν περιθωριο τουφεκιας.
Σηκωθηκα και εφυγα.....η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.... ;)

Καλημερα απο κυκλαδες χτες 5/9 δεν το ειδα σημερα ομως ηταν μια καλη μερα, που αν αναλογιστουμε οτι το νησι βγαζει 500-600 αδειες τον χρονο η καρπωση ηταν καλη με αρκετα πουλια (προσωπικα ειδα 27 τρυγωνια) και η καρπωση ανα ατομο κατα την προσωπικη μου εκτιμηση ηταν απο 3-6 πουλια, δεν ηταν το μεγαλο περασμα, αλλα ηταν αρκετα καλο.

Β.Ηλεία μέχρι τις 9.00 μαζί με @Aristos τίποτα.
Αρκετοί μελισσουργοί κ 2 συκοφάγια που είδαμε...μια καρακάξα μόνο πήρα που δν είπε ούτε το όνομά της με τη Sipe.... .big smile. .sarcastic.
Κάμποσες τουφεκιές πέριξ αλλά τρυγόνι δν είδαμε.
Μαλων πηγανε στους μελισουργους απο τους χαρμανιδες χαχαχαχαχαχαχα

Χθές είχε το πρώτο μπασιματάκι και σε μας.Απο 2 εως 4 (οι πιο τυχεροι) πουλάκια ο καθένας, αρκετα συκοφάγια ,νυχτοκαράκια και μελισουργοί ,δείγμα οτι εκίνησαν σιγα σιγα προς τα κάτω...Σήμερα δουλευω και δεν ξέρω αν εγινε κάτι.

Φωτογραφία0702(1).jpg
Το πρωί ως τις 08:30 στο καρτέρι δεν μου πέρασε κανένα. Μετά άλλαξα τόπο και περπάτησα σχεδόν 2 ώρες! σε ελιές , χαρουπιές και πεύκα. Σήκωσα μια 5άδα δύο 3άδες και 4-5 μονά, έριξα 4 τουφεκιές σχετικά μακρυνές και το συμπέρασμα είναι ότι έχουν πέσει τα αντανακλαστικά μου!
Τόπος ανατολική Πελοπόννησος, ως σήμερα μόνο την Παρασκευή πρέπει να είχε λίγα πουλάκια.

View attachment 15705Κάτι κουνήθηκε και σήμερα το πρωί. Παρέα με το αδερφάκι μου
Ωραίοι Κώστα και Δημήτρη!
Η εβδομάδα που έρχεται είναι πολλή πονηρή για μετακινήσεις. Ενα ανακάτεμα του καιρού θα βοηθήσει.

Status
Not open for further replies.
Back