Πρέβεζα αρκετά πουλιά σήμερα όλοι κάτι εκαναν
Δεν έχασες και τίποτα καλό....Φετος μου την γλητοσανε τα καριοληκα.δεν εβγαλα ακομα αδεια![]()
Αυτό είναι για κλάματα Όχι γι γέλια..να βαράνε τους γλάρους.. ...ντροπι μεγαλη όποιος θέλει να ξεγκαυλοση πάει σκοπευτήριο η βαράει επιβλαβή ούτε μην τα γράφεται αυταΣημερα Λεγραινα μονο για το γέλιο αξιζε! Ειχε κυνηγο καθε 50 μετρα, αριστερα και δεξια του δρομου! Εφυγα πήγα αριστερα του Χαρακα να δω τι παίζει και επεσα σε κατι ομοβροντίες..κοιταω ψηλά τι να δω? Ενας γλαρος μεσουρανα! Πηγαινε δεξια ετρωγε τριαρα, πήγαινε αριστερα ετρωγε διπλη! Μαζεψε καμια δεκαρια μεχρι να φτασει θάλασσα
Για την ιστορια δυο τρυγονακια ειδα μακρια, ξεσηκωμενα απο τις τουφεκιες των ορτυκαδων, οι οποιοι ήταν αλλοι τοσοι στα κατσαβραχα!
Παντως τον καθαρο μας αερα τον πήραμε!
Φιλε Μεγαρα ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα απο τα Λεγραινα...οχι από θήραμα (εκει παπαρια μια απο τα ιδια ειναι στο τρυγονι), αλλα απο πληθος κυνηγων ..Κ στα μεγαρα ρε φιλε ακουγα κατι 2πλες,3πλες κ μετα εβλεπα 18ουρες να τρεχουν πανικοβλητες!Κ να εχει τρυγονια αν ο καθενας ντουφεκαει οτι πεταει που να ξεμυτησουν!
Χαχαχαχα οντως...Φιλε Μεγαρα ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα απο τα Λεγραινα...οχι από θήραμα (εκει παπαρια μια απο τα ιδια ειναι στο τρυγονι), αλλα απο πληθος κυνηγων ..
Τα προτιμω απλα τωρα με την ζεστη δε μπορω την μυρουδια απο τα κοτοπουλαδικα στην περιοχή!
Γενικα πάντως οι περισσότερες τουφεκιες νομιζω ειναι σε περιστερια και 18ουρες
Πήγαινε στην αμμουδιά πάντα μαζεύει πουλιά...Δίπλα στον Αχέροντα ποταμό 3 είδα μακρυά ....ένα ορτυκακι σήκωσα και μου έκανε παρέα...άκουσα 20 τουφεκιές στα 500 μέτρα περίπου .
Όμορφα ήταν σήμερα... Μέχρι τις 9:00 που έκατσα είδα κάποια πουλιά... Μονά, ζευγάρια έως και κοπαδάκια των 4-5... Αφου κατάφερα και αστόχησα, στα άχαστα, καρπώθηκα τελικα 3.
Καλή συνέχεια σε όλους.
View attachment 15690View attachment 15691
Χρησταρα μπράβο φίλε μου, το πας καλά.Πρέβεζα αρκετά πουλιά στο ξεκλαρωμα και στη συνέχεια πέρασαν κάποια κοπαδακια με αποτέλεσμα να πάρω 2 μεγάλα και να μου φύγει άλλο ένα τραυματισμένο.
.