Παιδια ειδα νυχτοκορακες ολοκληρο κοπαδι πριν απο λιγο,μαλλον θα εχει μεγαλο περασμα απο τρυγονια,ολοι στα ποστα αυριο!
Και έχεις και το "φαρμακο" .Φτιαχνε αυτά τα ωραία φυσιγγακια κοντα στα 600 με 650 bar και η FABARM σου δεν θα χρειαστεί κανένα ανταλλακτικό και για χρόνια ακόμα.Έκανα μια βόλτα το απόγευμα σε θερισμένο.
Το απόλυτο. 0.
Δοκίμασα ένα μισόταπο Free shoot με GP σε μια καρακάξα ......άκρη μπάντα στα 30m.....άνοιξε φτερά κ στόμα κ προσγειώθεικε στα καλάμια....
Καλοκαιρινά είναι κι εμένα και ας μην είναι έξω τα ακροδακτυλα.Τα ίδια σε καλοκαιρινή versionView attachment 15757
Εγώ που τους βλέπω και ακούω ορτυκοσουρτες κάθε βράδυ γιατί δεν έχω ρίξει ντουφεκια 3 μέρες τώρα?Παιδια ειδα νυχτοκορακες ολοκληρο κοπαδι πριν απο λιγο,μαλλον θα εχει μεγαλο περασμα απο τρυγονια,ολοι στα ποστα αυριο!
Στέλιο φαντάζομαι ήσουν ο μεσαίος από τους τρεις που καθόσασταν στη λίμνη.Λοιπόν...Μόλις επέστρεψα από το καρτέρι μου.
Πέρασε ένα τρυγονι και το πήρα.
Άρα 100% επιτυχία.
Χαχαχα
Λοιπόν καθόμουν όπως φαίνετε στη φωτο και το πουλί τουφεκιστηκε την ώρα που περνούσε πίσω απ το αλμυρικι που δείχνει η δεύτερη φωτο.
Το πουλί έπεσε μέσα στο αμπέλι(ίσα που φαίνεται στη φωτο το αμπελι) με τη δεύτερη τουφεκια.
Με την πάνω καννη με τσοκ 3* και φυσιγγι ναβαρο νούμερο δέκα.
Γυρίζοντας μέτρησα 70 κανονικά βήματα από το σημείο που πήρα το τρυγονι.
Το οποιο δεν έπεσε πολύ μακρύτερα από κει που τουφεκιστηκε διότι πετούσε βολίδα μεν αλλά πολύ χαμηλά δε...
View attachment 15753View attachment 15754
Ναι φίλε!Στέλιο φαντάζομαι ήσουν ο μεσαίος από τους τρεις που καθόσασταν στη λίμνη.
Ναι. Οι άλλοι δύο έκαναν τίποτα;Ναι φίλε!
Εσύ ήσουν που χαιρέτησες με το αμάξι;
Όχι τίποτα.Ναι. Οι άλλοι δύο έκαναν τίποτα;
Παλι καλα που δεν σου ειπε οτι το 150μ.χ πηρε ενα Ρωμαιο στα 1986 μετραΟ ένας από αυτούς μάλιστα μου είπε ότι το 1986 σκότωσε με ένα μόνοκαννο ένα συκοφα στα 150 μέτρα.
Τα μάτια σου με καίνε γιατί σαι μανεκενεΠώς διάολο τα σκοτώνουν αυτά ρε παιδί μου .Εγώ στα 150 μετρα δεν βλέπω αν εινα μανεκέν Η γριά .
Νόμιζα ότι ήταν παρέα σου. Ατουφέκιστος έφυγα. Είδα ένα τρυγόνι και τρεις φάσσες όλα εκτός βολής. Οι τουφεκιές ήταν μέσα από το φραχτό και αμέσως μετά πέρασαν οι φάσσες. Μάλλον αυτοί τις ξεσήκωσαν.Όχι τίποτα.
Ήρθαν κι έκατσαν πάνω στο καρτέρι μου με το έτσι θέλω.
Καλοί άνθρωποι αλλά χωρίς κυνηγετική παιδεία.
Ο ένας από αυτούς μάλιστα μου είπε ότι το 1986 σκότωσε με ένα μόνοκαννο ένα συκοφα στα 150 μέτρα.
Τι να πω εγώ τώρα πως όχι;
Πιο κάτω μετά που πέρασες άκουσα κάποιες τουφεκιές.
Εσύ ησουν;
Πήρες τίποτα;
Του χε γεμίσει λέει ένας μπάρμπας από τη σαντορινη κάτι γαμηστερα φυσίγγια.Πώς διάολο τα σκοτώνουν αυτά ρε παιδί μου .Εγώ στα 150 μετρα δεν βλέπω αν εινα μανεκέν Η γριά .
Και καθισες μπρε κουζουλε;Του χε γεμίσει λέει ένας μπάρμπας από τη σαντορινη κάτι γαμηστερα φυσίγγια.
Αλλά του είπε λεει να τουφεκαει μόνο ψηλά.
Αργότερα όταν τουφεκισε χαμηλά κατάλαβε το λογο.
Δύο φορές που τουφεκισε κάτω πήρε φωτιά και την έσβηνε...
Στο λόγο μου φίλε τέτοια μου έλεγε.
Και έκατσε στο καρτέρι μου λες και πήγαμε παρέα.
Καμία σχέση.Νόμιζα ότι ήταν παρέα σου. Ατουφέκιστος έφυγα. Είδα ένα τρυγόνι και τρεις φάσσες όλα εκτός βολής. Οι τουφεκιές ήταν μέσα από το φραχτό και αμέσως μετά πέρασαν οι φάσσες. Μάλλον αυτοί τις ξεσήκωσαν.
Τους έβαλα και κάτσαμε στην ίδια ευθεία.Και καθισες μπρε κουζουλε;
Πώς δεν στην άναψε![]()
ωχ! ... αυτά έπρεπε να μας τα είχες πει πρώτα - πρώτα !!!Του χε γεμίσει λέει ένας μπάρμπας από τη σαντορινη κάτι γαμηστερα φυσίγγια.
Στέλιο μετά που πέρασα το πήρες;Του χε γεμίσει λέει ένας μπάρμπας από τη σαντορινη κάτι γαμηστερα φυσίγγια.
Το πήρα κατά τις 16:30.Στέλιο μετά που πέρασα το πήρες;