Καλημέρα σαςΛοιπόν...Μόλις επέστρεψα από το καρτέρι μου.
Πέρασε ένα τρυγονι και το πήρα.
Άρα 100% επιτυχία.
Χαχαχα
Λοιπόν καθόμουν όπως φαίνετε στη φωτο και το πουλί τουφεκιστηκε την ώρα που περνούσε πίσω απ το αλμυρικι που δείχνει η δεύτερη φωτο.
Το πουλί έπεσε μέσα στο αμπέλι(ίσα που φαίνεται στη φωτο το αμπελι) με τη δεύτερη τουφεκια.
Με την πάνω καννη με τσοκ 3* και φυσιγγι ναβαρο νούμερο δέκα.
Γυρίζοντας μέτρησα 70 κανονικά βήματα από το σημείο που πήρα το τρυγονι.
Το οποιο δεν έπεσε πολύ μακρύτερα από κει που τουφεκιστηκε διότι πετούσε βολίδα μεν αλλά πολύ χαμηλά δε...
View attachment 15753View attachment 15754
Αύριο θα είναι μια καλή μέρα!!! Ελπίζω τουλάχιστον μιας και αύριο δουλεύω απόγευμα και παίζει να κατέβω...Πρέβεζα πάλι τίποτα,ένα πουλί είδα σε όλη την περιοχή και αυτό ήρθε επάνω μου και το πήρα...
Στην αναμονή για το μεγάλο πέρασμα...
Δεν είναι αυτό.Σε παραπλανούσε ΔΙΘΕΝ με την κουβέντα ρε Στέλιο, γιατί μάλλον θα ήθελα να κάτσει στο σημείο που ήσουν εσύ.....
Υπάρχουν τέτοιοι παρλαπίπες παντού.![]()
Μια που έχω ρεπό σήμερα λέω να ακούσω τη συμβουλή σου και να πάω για τελευταία φορά τις ώρες που μου προτείνεις.Αν θες τη γνώμη μου εκεί είναι καλά να πας απο 14:30 μέχρι 17:00. Το καλό είναι ότι αυτοί συνήθως έρχονται μετά τις 17:00
Αν μπορέσω θα περάσω μια βόλτα.Μια που έχω ρεπό σήμερα λέω να ακούσω τη συμβουλή σου και να πάω για τελευταία φορά τις ώρες που μου προτείνεις.
Άντε να δούμε....
Την μέρα που θα βαρεθείς η θα έχεις κάποια υποχρέωση είναι σίγουρο ότι θα περάσουν. Θυμάμαι παλαιόθεν στον Κουνο (περιοχή της Μανης),πήγαινα με το φίλο μου καθημερινα 100 χλμ απο 1/9, στις 8/9 μου λέει μιας και έχω εξεταστική αύριο πήγαινε εσύ το βράδυ θα γυρίσω από Αθήνα.Βαριεμαι του λέω 7 μέρες δεν υπάρχει τίποτα μια μέρα θα κάτσω να ξεκουραστώ και συνεχιζουμε. Αποτέλεσμα 8 του μηνός όσοι πήγαν γύρισαν μεσημέρι από την Μάνη είχε βάλει τόσα πουλιά που είχε χρόνια να βάλει.Εδώ κάτω πάντως δε φάνηκε ούτε πούπουλο για 3η συνεχόμενη μέρα που πάω.
Λογικα θα περάσουν όταν δεν θα μπορω να πάω εγω![]()
Άντε πηγαίνετε εσείς σήμερα να πάμε εμείς αύριο το απόγευμα που το έχουμε ελεύθερο.Απ τις 2 είμαι εδώ!
Να περάσεις!
Φίλε άμα θες να πας αύριο αλλά σήμερα δεν φάνηκε τίποτα εκεί.Άντε πηγαίνετε εσείς σήμερα να πάμε εμείς αύριο το απόγευμα που το έχουμε ελεύθερο.