Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Του Χρηστάρα του πέρασε ένα τρυγόνι γ@μιόντ@ς όπως μου είπε μέσα από το στρατόπεδο .sarcastic.

Πήγα για μια αναγνωριστική πριν λίγο σε δυο μεγάλα ευκαλυπτα(χωρίς όπλο)3 συκολογια πετάχτηκαν..πολύ καλό σημάδι σκέφτηκα..Ίσως να φανεί κ κάποιο τρυγόνι..Η φυσιγγιοθηκη γέμισε..Αύριο ξεκινάω και εγώ..Καρτέρι το πρωί κ αν δεν δω κάποιο τρυγόνι δεν τα βάζω κάτω..έχει και περπατητο το πρόγραμμα όλο και κάποιο θα πεταχτεί..Θέλω να πιστεύω..
Φουλ στην πολυχρωμία να φανταστώ?.sarcastic.

Φουλ στην πολυχρωμία να φανταστώ?.sarcastic.
Χα Χα Χα Χα ρε με μάθατε ολοι σας..;);):)
Διχρωμια Σπύρο..Ωμέγα κουτουμανος ν8(όπως πολύ σωστά είπε ο Γιώργος κ ο Αρις είναι με ακουιλα..)και Ρίο μπλε 32γρ ν8.(λίγο ψιλοτερο από 8αρι βγενει).

Ανατολικά του νομού σήμερα το απόγευμα ,σε μέρη που μου προτάθηκαν απο ...συμφορμίτες και δεν ειδα παρα μονο ενα ζευγάρι.
Ωχ ... σε πήρα στον λαιμό μου :D

Το πρωί θα είμαστε με Πανούτσο και πατέρα στις επάλξεις μήπως και δούμε ... ένα .sarcastic.
Τα πλιά , μας θα δούμε όπως πάντα αλλά καλά να μαστε... μυρωδιές της φύσης λέεεεεεεεεεεμε

Σημερα ειδα μονο ενα πολυ μακρια δε τουφεκισα καν.Τωρα αυριο δουλεια μεθαυριο υποχρεωση πρωινη,αρα Δευτερα πια...

Σήμερα πρωί πάνω από Λεγραινα προς Καμαριζα πολλοί κυνηγοί αλλά ελάχιστα πουλιά.
Εγώ δεν έκανα τίποτα. Ένα κοπαδάκι αγριοπερίστερα που έρχονταν ίσια επανω μου τα τουφέκισε άλλος και στριψανε. Ένα τρυγόνι πέρασε με χίλια μακριά και αντουφεκιστο.
Χαμηλά στα Λεγραινα ησυχία γενικά, μόνο κατά τις οκτώ παρα πέσανε κάτι ομοβροντιες ίσως σε περιστέρια.
Πολύ ζέστη, υγρασία και άπνοια. Τα σκυλιά κυρίως σεττερ που είδα να κυνηγάνε επεναντι, είχαν κρεμασει γλώσσα και προγκαγανε σπανίως κανένα ορτυκι μακριά από τον κυνηγό και πεφτανε οι τριαρες χωρίς αποτέλεσμα.
Είπαμε και δυο κουβέντες με δύο μεγάλους Λαυριωτες και πέρασε η ώρα μέχρι να φύγουμε.

Στα χαμηλά καρτέρια με Altair Lusso & τον Βαγγέλη (πατέρας Γιώργου)
Ενα πουλί που κάποιος το στράβωσε και μια "Βουλγάρα" η οποία πέρασε χαμηλά στο καρτέρι του Βαγγέλη ο οποίος και δεν τη ντουφέκισε αφού είχε κοντά του άλλο κυνηγό... Μεγάλο πουλί και κουρασμένο αφού πετούσε αργά...

Από την Πάρο και τον πάντα έγκυρο Leonidas επί λέξει σε τηλ. επικοινωνία
που είχα μαζί του : είδε 5 πουλιά (όλα μεγάλα) χθές και 9 σήμερα...
Πολλά συκοφάγια, κεφαλάδες και μελισσουργοί...

Μεγάλο πουλί και κουρασμένο αφού πετούσε αργά...
Αυτή η τρυγόνα, μικρή ήθελε να γίνει φάσσα ... .asking. Αχχχ ... έπρεπε να ήμουν μαζί του να της κάνω μια σκιταδόρικη τουφεκιά από τον βατήρα 8, με την διαφορά ότι πέρασε σε slow motion, αγουροξυπνημένη ήταν και μονολογούσε ... " πάλι πλάκωσαν αυτά τα πορτοκαλί ανθρωπάκια να μας σκοτίσουν τα @rX;hdi@ " ... .sarcastic.

Το πρωί είχε πολλά συκολογια..Τρυγόνι στο καρτέρι δεν πέρασε..Πήγα περπατητο και σήκωσα ένα μόνο το οποίο και ξεπουπουλιασα..Δυστυχώς δεν μου έδωσε περιθώρια για δεύτερη τουφεκιά..Τουφεκιες τριγύρω μόνο τρείς ακούστηκαν..Αυτά για σήμερα..

Status
Not open for further replies.
Back