D
DrV
Του Χρηστάρα του πέρασε ένα τρυγόνι γ@μιόντ@ς όπως μου είπε μέσα από το στρατόπεδο 

Πηγαινε και μια βολτα το πρωιΑνατολικά του νομού σήμερα το απόγευμα ,σε μέρη που μου προτάθηκαν απο ...συμφορμίτες και δεν ειδα παρα μονο ενα ζευγάρι.
Φουλ στην πολυχρωμία να φανταστώ?Πήγα για μια αναγνωριστική πριν λίγο σε δυο μεγάλα ευκαλυπτα(χωρίς όπλο)3 συκολογια πετάχτηκαν..πολύ καλό σημάδι σκέφτηκα..Ίσως να φανεί κ κάποιο τρυγόνι..Η φυσιγγιοθηκη γέμισε..Αύριο ξεκινάω και εγώ..Καρτέρι το πρωί κ αν δεν δω κάποιο τρυγόνι δεν τα βάζω κάτω..έχει και περπατητο το πρόγραμμα όλο και κάποιο θα πεταχτεί..Θέλω να πιστεύω..
Χα Χα Χα Χα ρε με μάθατε ολοι σας..Φουλ στην πολυχρωμία να φανταστώ?![]()
Ωχ ... σε πήρα στον λαιμό μουΑνατολικά του νομού σήμερα το απόγευμα ,σε μέρη που μου προτάθηκαν απο ...συμφορμίτες και δεν ειδα παρα μονο ενα ζευγάρι.
Αν με αντέχεις ρε φιλαράκι στο λαιμό σου χαλάλι....Ωχ ... σε πήρα στον λαιμό μου![]()
Τα πλιά , μας θα δούμε όπως πάντα αλλά καλά να μαστε... μυρωδιές της φύσης λέεεεεεεεεεεμεΤο πρωί θα είμαστε με Πανούτσο και πατέρα στις επάλξεις μήπως και δούμε ... ένα![]()
Εισαι σίγουρος οτι αυτό που θα μυρίζεις θα ειναι η φύση ;Τα πλιά , μας θα δούμε όπως πάντα αλλά καλά να μαστε... μυρωδιές της φύσης λέεεεεεεεεεεμε
Βασίλη κάνα νέο; δεν πηγαίνει άλλο ο πατέρας σου;Του Χρηστάρα του πέρασε ένα τρυγόνι γ@μιόντ@ς όπως μου είπε μέσα από το στρατόπεδο![]()
Δευτέρα με βοριαδακι ίσως είναι καλύτερα.Σημερα ειδα μονο ενα πολυ μακρια δε τουφεκισα καν.Τωρα αυριο δουλεια μεθαυριο υποχρεωση πρωινη,αρα Δευτερα πια...
Αυτή η τρυγόνα, μικρή ήθελε να γίνει φάσσα ... .asking. Αχχχ ... έπρεπε να ήμουν μαζί του να της κάνω μια σκιταδόρικη τουφεκιά από τον βατήρα 8, με την διαφορά ότι πέρασε σε slow motion, αγουροξυπνημένη ήταν και μονολογούσε ... " πάλι πλάκωσαν αυτά τα πορτοκαλί ανθρωπάκια να μας σκοτίσουν τα @rX;hdi@ " ...Μεγάλο πουλί και κουρασμένο αφού πετούσε αργά...