Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ζωλο, κατσε εκει που εισαι κ ψαξε κ κανενα αλλο μερος... Θα εχει πουλια σιγουρα κ θα εμφανιστουν κ αλλα αυτες τις μερες...
Κ σημερα στο καρτερι, δεν ειχε μπασιμο... Ωστοσο για να θυμηθουμε τις παλιες καλες συνηθειες, ενα περασε ολο κ ολο κ το πηρα... :)
Μπράβο Άρι, έτσι για να κρατιέσαι ζεστός...;):)

Από εδώ τίποτα ακόμα(όπως ήταν αναμενόμενο) Εκτός από κάτι λίγα πετειναρια..(τσαλαπετεινοί).Τα συκολογια θα φανούν πολύ πιο σύντομα πάντα και τότε ειμαι σε επιφυλακή γιατι συνήθως τις επόμενες μερες "σημαδεύει"και καμιά τρυγονα..

Αν ακούω λέει ολος αυτιά είμαι..:):):):):):)
Σπύρο γενικά η τιμές του τι λένε?Γιατι έχει επώνυμα υλικά βλέπω.(και μπράβο του..)
6 ευρώ. Γενικά όλη η σειρά των φυσιγγίων του, προτιμάται από τους κυνηγούς του νησιού από τη δεκαετία του '80 που γεμίζει φυσίγγια με την επωνυμία του. Αν κάνεις μια βόλτα στα κιχλοκάρτερα του νησιού στην πλειοψηφία τους βρίσκεις κάλυκες από τα ''κόκκινα'' , ''μπλέ-διασποράς'' ''κίτρινα-καλοκαιρινό'' και ''πράσινα'' του Ζωχιού. Τα τελευταία χρόνια γεμίζει και σκοπευτικά.

... ΝΕΟ VELOX No 7, NSI classica No 7,5 και PREDATOR 30 No7,5 ... ... ... παρόλα αυτά και οι τρεις καρακάξες ήταν καλοσκοτωμένες χωρίς αίματα. Παρόλο που λένε ότι οι μονοβασικές μπαρούτες δεν κάνουν για υγρασία...
Σπύρο! Τι λες τώρα; .what. ... Τολμάς να αμφισβητήσεις (και μάλιστα στην πράξη) το ... Μέγα Θεμελιώδες Αξίωμα της Βλητικής & Μπαρουτολογίας ... της Ελληνο-ιταλικής Σχολής;;; .....asking.
Αιρετικέ! ... .kkk.
Ανακάλεσε αμέσως, αλλιώς ... στην πυρά ...!!! .evil.
Υ.Γ.... και μην τολμήσεις να ψιθυρίσεις: "Κι όμως ... σκοτώνουν" ;)

.yelling. .sarcastic.

Σπύρο! Τι λες τώρα; .what. ... Τολμάς να αμφισβητήσεις (και μάλιστα στην πράξη) το ... Μέγα Θεμελιώδες Αξίωμα της Βλητικής & Μπαρουτολογίας ... της Ελληνο-ιταλικής Σχολής;;; .....asking.
Αιρετικέ! ... .kkk.

.yelling. .sarcastic.
Όχι ρε Στέλιο στη πυρά με τέτοια ζέστη.goodboy., εγώ σαν απλός κυνηγός και χωρίς να κατέχω διπλώματα-παπλώματα βλητικού-χημικού.sarcastic.,μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ανάφερα.sarcastic.

Αιρετικέ! ... .kkk.

.yelling. .sarcastic.
.crying smile..very happy.Πολυ ωραιος!!!!

Ζωλο, κατσε εκει που εισαι κ ψαξε κ κανενα αλλο μερος... Θα εχει πουλια σιγουρα κ θα εμφανιστουν κ αλλα αυτες τις μερες...
Κ σημερα στο καρτερι, δεν ειχε μπασιμο... Ωστοσο για να θυμηθουμε τις παλιες καλες συνηθειες, ενα περασε ολο κ ολο κ το πηρα... :)
Εσυ να μην χασεις!!Τσουκου-τσουκου τα ροκανιζεις κανονικα:)

Πρεπει να ερθω εγω εδω για να τους μάθω βλέπετε.....
Οι βοριοελλαδιτισσες είναι μανούλες στα μαγειρευτά .eat.λόγω μικρασιατικων καταβολων, αλλά από ψητά τα τελευταία είκοσι χρόνια άρχισαν να μαθαίνουν.
Το ίδιο και στα νησιά.

Σε λγο αναχωρώ .Αν και πάλι δεν δω τίποτα μπορεί να τα παρατήσω και να παω για ψάρεμα.
Έχει και ωραίες περκες στους παραποταμους του Εβρου....fishing.

Last edited:
8 με 15 θα γινουν τα μπασιματακια οπως παει ο καιρος... Κ τα τελευταια στο τελος του μηνα...
Αν κ τα πρωτα εχουν ηδη φυγει...

Εγω οσο ημουν κατω Μεσσηνία ειδα ενα κοπαδακι 10 πουλια στις 19 Αυγουστου. Απο εκει και μετα τιποτα, αν και δεν πηγαινα συστηματικα. Με το ημερολογιο που κρατάω, στα νοτια τα καλα τα μερη τα πουλια περνανε 8-15 οπως ειπε ο αρης παραπανω.Μαλιστα περυσι που πηγαινα καθε μερα πουλια να το ευχαριστιθουμε μονο 10 του σεπτεμβρη. 11-12-13-14 ειναι οι μερες που θα αφιερωσω φετος για το τρυγονι και ο θεος βοηθος

ελα λεω το σαββατο συνοδο κορυφης να δειξουμε τι κανουνε τα παλιοδικαννα δε περνω τη μπενελι ακομα για να μη τους κοψω το σπορο .buy..buy....και οι πληροφοριες λενε για τρελλο μπασιμο με μεγαλα κ δυνατα πουλια...κοινως θα πιασουμε το γκιωνη .......fff..fff.

Γιωργο (freeman89) περασα απο το χωριο το απογευμα και ειδα αρκετα
ηλιοσπορα να στεκουν ορθια ακομα. Κινηση απο πουλια ομως δεν ειχε.

Γιωργο (freeman89) περασα απο το χωριο το απογευμα και ειδα αρκετα
ηλιοσπορα να στεκουν ορθια ακομα. Κινηση απο πουλια ομως δεν ειχε.

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα φίλε μου.
Τα ηλιόσπορα υπάρχουν ακόμα αλλά τα πουλιά από την Δευτέρα και μετά χάθηκαν.
Θέλει ψάξιμο από εδώ και πέρα...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα φίλε μου.
Τα ηλιόσπορα υπάρχουν ακόμα αλλά τα πουλιά από την Δευτέρα και μετά χάθηκαν.
Θέλει ψάξιμο από εδώ και πέρα...
Πιστευω να μην την εκαναν οριστικα κ να ειναι στα απαγορευμενα.
Το ψαξιμο και η υπομονη δεν ειναι απο τα ατου μου οποτε εγκαταλειπω κ γυρναω στο ορτυκακι. Θα ξαναπαω ομως στην περιοχη σου οταν κοπουν τ ηλιοσπορα για κανα κοτουρνιξ.

Status
Not open for further replies.
Back