Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξέχασα και το σημαντικοτερο :)
Σκασαμε μύτη σήμερα με Αργύρη, πατέρα και κύριο Τάσο (βετεράνος της Λαυρεωτικης). Ο Αργύρης προβλεπέ και τον βλέπω με αγριες διαθέσεις για τον χειμώνα. Περίμενα και γω να δω το 686 αλλά ατυχησα, έσκασε μύτη με Α400 :)
Τα παπουδια το πρωί, μου το παίζανε τζοβενοι και ήθελαν Λεγραινα....hair.

Καλησπέρα στην παρεα και καλη κυνηγετικη χρόνια και από μένα. Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια αλλα σας παρακολουθώ οσο μπορώ.
Ορίστε και αυτό για τους δύσπιστους με τα benelli:p

μπραβο αγορινα.για πες τι καμερα και τι τσοκ φορας???

Καλησπέρα στην παρεα και καλη κυνηγετικη χρόνια και από μένα. Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια αλλα σας παρακολουθώ οσο μπορώ.
Μπράβο φίλε,πολύ ωραίες τουφεκιές..well done.

γενικα το νησι επιασε τιποτα?
Ποτε επιασε το νησι τρυγόνια για να πιάσει κ τωρα..Να σκεφτείς ότι δυνατό πέρασμα έχει να κάνει πριν περίπου 12 χρόνια,Μονο με πολύ περπάτημα είναι δυνατόν να ξεπεταξουμε κάνα τρυγονι,Τα καρτέρια πολύ απλά δεν υπάρχουν...
Πάνε χροοοοονια που η Ζάκυνθος μαζι με την κεφαλονια φημιζόταν για τα περάσματα του τρυγονιού,Και γενικα όλα τα νησιά του Ιονίου..
Να σκεφτείς (και δεν είναι καθόλου υπερβολή)αν κάποιος πάρει την σεζόν 5-6 πουλιά θεωρείτε επιτυχία,Γιατί υπάρχουν παρά πολλοί που δεν το έχουν δει καν(συνήθως καρτεριτζηδες)..
Εδώ κ χρόνια είχα στάνταρ από 3-5 πουλιά συνολικα,φέτος όμως είμαι άτυχος μέχρι τωρα κ δεν το έχω τουφεκισει κ περνάν η μέρες..:(

Last edited:
Αυτο ξαναπεστο Τασο..7 χρονια που ειμαι εδω περσυ ειδα μονο μια φορα ενα σε εκπαιδευτικο λαγου..δεν ξαναδα ποτε..αντε να ναι κανενα ξεχασμενο και αυτο που να το βρεις..εχω τρελαθει που δεν εχω ριξει τουφεκια μεχρι τωρα..θα την πληρωσουν οι καρακαξες μου φαινεται παλι

Ποτε επιασε το νησι τρυγόνια για να πιάσει κ τωρα..Να σκεφτείς ότι δυνατό πέρασμα έχει να κάνει πριν περίπου 12 χρόνια,Μονο με πολύ περπάτημα είναι δυνατόν να ξεπεταξουμε κάνα τρυγονι,Τα καρτέρια πολύ απλά δεν υπάρχουν...
Πάνε χροοοοονια που η Ζάκυνθος μαζι με την κεφαλονια φημιζόταν για τα περάσματα του τρυγονιού,Και γενικα όλα τα νησιά του Ιονίου..
Απο ότι μου έχει πει ο πεθερός μου μεγάλα περάσματα και σοβαρό κυνήγι οι Κεφαλλονίτες κάναν μόνο τον Απλρίλιο

εισαι πρωτος , στο 0.33 το ειχες και δεν πατησες , το πηγες σημαδευτουρα , αν ειχες πατησει πιο νωρις το ειχες καψει , πολύ ωραιο σβησιμο στην κινηση στον πυροβολισμο , εχεις παει σκοπευτηριο ?

Απο ότι μου έχει πει ο πεθερός μου μεγάλα περάσματα και σοβαρό κυνήγι οι Κεφαλλονίτες κάναν μόνο τον Απλρίλιο
Απο ανεκαθεν παντα τον Απρίλιο περνούσαν περισσότερα πουλιά από ότι τον Σεπτέμβρη,Και τωρα το ίδιο συμβαίνει..Κ η διάφορα είναι τεράστια μπορώ να πω..
Και τον Σεπτέμβρη όλοι επερναν πουλιά ασυζητητι,όμως σε καμία περίπτωση δεν έβλεπαν τα πουλιά του Απρίλη..
Και όπως μου έχουν πει οι παλιοί κρατούσε κ πολλά ντοπιαρικα το νησι τότε,Τον Αύγουστο στην εναρξη είχαν κυνήγι..

Σημερα σε περπατητο και καρτερι λιγο ,4ωρο σηκωσα 9 τρυγονια και πηρα τα 3 και θα μπουρουσα ναεχω αλλα 4 αν τα σκυλια που εψαχναν για ορτυκια τα σηκωναν μακρια η σηκωνοντουσταν μακρια λογο το τι ηταν αγρια.Πρεπει να αναφερω για το μετριο περασμα στην Παρο χτες το οποιο εδωσε σε ολους πουλια και ηταν τα πρωτα που μπηκαν στο νησι φετος.Σημερα ομως το περασμα που εγινε ειχε πολλα χρονια να φανουν πολλα πουλια ,ο αδερφος μου ανετα το οριο και στο περπατητο τα πουλια σηκονονταν κοπαδιασμενα,αυτα τα σημερινα νεα εστω και μετα απο χρονια με εκαναν να αλλαξω εστω και προσωρινα την γνωμη μου για τον πληθυσμο αυτου του πουλιου.

εισαι πρωτος , στο 0.33 το ειχες και δεν πατησες , το πηγες σημαδευτουρα , αν ειχες πατησει πιο νωρις το ειχες καψει , πολύ ωραιο σβησιμο στην κινηση στον πυροβολισμο , εχεις παει σκοπευτηριο ?

Σε ευχαριστώ Δημήτρη. Η αλήθεια είναι οτι για το 0:33 περίμενα απο κάποιον σχολιασμό χαχααχχα:p. Το φοβήθηκα γιατί ήταν πολύ κοντά και θα γινόταν σμπαράλια. Είχα πάρει άλλα 2 ποιο πριν σε κοντινή απόσταση και στο ένα έφυγε κεφάλι, ενώ στο άλλο θα πήγαινε για πέταμα δε τρωγόταν αλλά τελικά το κράτησα γιατί το λυπήθηκα να το πετάξω. Θα επακολουθήσουν κι άλλα βιντεάκια αν μας κάνουν τη χάρη τα τρυγόνια μέχρι και το άλλο ΣΚ, αλλιώς μετά έπεται συνέχεια τον Οκτώβρη στην τσιχλίτσα για να χουμε να θυμόμαστε όταν κλείσει η περίοδος και φέτος.
Σκοπευτήριο πηγαίνω 3-4 φορές το πολύ το χρόνο στην νεκρή περίοδο και αυτό για την παρέα και το χαβαλέ. Κατα τα άλλα οτι κάνω το κυνήγι και αυτό μη φανταστείς. Οσο επιτρέπει η δουλειά και εννοείται μονο τα ΣΚ γιατί καθημερινές παίρνω live μετάδοση απο φίλους μέσου τηλεφώνου και αναστενάζω...:(

μπραβο αγορινα.για πες τι καμερα και τι τσοκ φορας???

Άκη ένα Gemini 3αρι φοράω επάνω που μου το είχε δώσει ένας φίλος. Αρκετά καλό αν και δεν το περίμενα για τη σειρά του. Παρόλα αυτά με έχει ικανοποιήσει πλήρως σε όλα τα καρτέρια που κάνω και δε το βγάζω. Αν και είμαι ποιο πολύ της άποψης οτι για την καθαρή επιτυχία οφείλεται ο σκοπευτής πάνω απο όλα και όχι όλα τα υπόλοιπα.

Αψογος σε όλα Νικο....RESPECT.
Αυτα τα μπλεδακια που πέταγε το κλείστρο σου τι μάρκα ήταν????.sarcastic.

24 τρυγωνια σημερα 2 ατομα τα καψαμεεεεεε 14 τουοφεκιες 12 στο χερηηηηη.

Μητσο το οπλο γ@μη οπως μουπες και το ευτιαξααααα

Αποσταση 50 μετρα μετρημενα με κορδελα μονοβολο ιδιοκατασκευη με 3 αστρα κεντρο κηκλου γαζωνηηηηηη
2q30xva.jpg

Last edited:
28 τρυγωνια σημερα 2 ατομα τα καψαμεεεεεε 18τοφεκιες 16 στο χερηηηηη.

Μητσο το οπλο γ@μη οπως μουπες και το ευτιαξααααα

Αποσταση 50 μετρα μετρημενα με κορδελα μονοβολο ιδιοκατασκευη με 3 αστρα κεντρο κηκλου γαζωνηηηηηη
2q30xva.jpg
Μπραβο Γιαννιο!
Ρε τρελαμενε,τον τοιχο ντουφεκας?

Μπραβο Γιαννιο!
Ρε τρελαμενε,τον τοιχο ντουφεκας?
11ux728.jpg

Δες τρηπα περασε διαμπερης τον τιχο,με σοβα ετσει ταχητητα μην ψαχνεις εξοπραγματηκη με στρομα και βλημα 32γρ κουπατο σαν του αεροβολου.τεραστια δηναμη και ακρηβια

Status
Not open for further replies.
Back