Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποτε επιασε το νησι τρυγόνια για να πιάσει κ τωρα..Να σκεφτείς ότι δυνατό πέρασμα έχει να κάνει πριν περίπου 12 χρόνια,Μονο με πολύ περπάτημα είναι δυνατόν να ξεπεταξουμε κάνα τρυγονι,Τα καρτέρια πολύ απλά δεν υπάρχουν...
Πάνε χροοοοονια που η Ζάκυνθος μαζι με την κεφαλονια φημιζόταν για τα περάσματα του τρυγονιού,Και γενικα όλα τα νησιά του Ιονίου..
Να σκεφτείς (και δεν είναι καθόλου υπερβολή)αν κάποιος πάρει την σεζόν 5-6 πουλιά θεωρείτε επιτυχία,Γιατί υπάρχουν παρά πολλοί που δεν το έχουν δει καν(συνήθως καρτεριτζηδες)..
Εδώ κ χρόνια είχα στάνταρ από 3-5 πουλιά συνολικα,φέτος όμως είμαι άτυχος μέχρι τωρα κ δεν το έχω τουφεκισει κ περνάν η μέρες..:(
και απο Σαμο τα ιδια σχεδον καθε χρονο 3 με 4 τρυγονια , εκτος απο μερηκες σπανιες χρονιες οπως προπερσυ που πηρα 27 ολη την χρονια και περσυ που εσπασα το ρεκορ και πηρα 31 , και απο κοσμο εκτος της δυο πρωτες μερες σχεδον κανενας δεν βγενει , γιατι ολοι το ξερουν οτι η Σαμος δεν κανει περασματα ουτε απο τρυγονια ουτε απο ορτικια , μονο περασματα με μερηκους συκοφαδες και μερηκους μελησουργους εχει και αυτη λιγες μερες

.RESPECT..RESPECT.Aυτον τον πανουτσο που σκοραρει απο τα αποδυτηρια με οποιο τροπο ναναι δεν θα τον ξαναπλησιαζω,δειχνει τα δοντια του και μερα και νυχτα ακομα και οταν οδηγη,γι αυτο να τον εχετε σε αποσταση ακρως ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΧΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

Έσπασα και εγω το ρόδι για φέτος, πήγα το απόγευμα στο γνωστό μέρος. Εκανα περπατητο και κατάφερα και κράτησα ενα πανέμορφο τρυγονι, με τη τουφεκιά πέρασε αλλο ενα αλλα μου πήρε το δέντρο, το τουφεκισα πισωκολα μακριά αλλα μονο φτερά και έφυγε τουρμπάτο. Είδα άλλα δύο αλλα ηταν εκτός βολής.
Το οπλακι μου το παραχώρησε ο ξάδερφος μου, ειναι 20αρι Varini Zanano armi. Θα γραψω αναλυτικά στο ανάλογο θέμα.
Ο Σπύρος το πρωί τίποτα, ειδε μονο ενα ξεμπαργκο μακριά και τίποτα αλλο. Τουφεκιές τιποτα.
Αύριο έχουμε έξοδο με τον Σπύρο μιας και το μεσημέρι φεύγει δυστυχώς.
upload pics

Έσπασα και εγω το ρόδι για φέτος, πήγα το απόγευμα στο γνωστό μέρος. Εκανα περπατητο και κατάφερα και κράτησα ενα πανέμορφο τρυγονι, με τη τουφεκιά πέρασε αλλο ενα αλλα μου πήρε το δέντρο, το τουφεκισα πισωκολα μακριά αλλα μονο φτερά και έφυγε τουρμπάτο. Είδα άλλα δύο αλλα ηταν εκτός βολής.
Το οπλακι μου το παραχώρησε ο ξάδερφος μου, ειναι 20αρι Varini Zanano armi. Θα γραψω αναλυτικά στο ανάλογο θέμα.
Ο Σπύρος το πρωί τίποτα, ειδε μονο ενα ξεμπαργκο μακριά και τίποτα αλλο. Τουφεκιές τιποτα.
upload pics
Ωραιοοοςς,Καλα το πας,Μετά το 16αρι σειρά έχει το 20αρι...well done.
Και γαμω τις φωτο..Μπράβο Γιάννη...shake.

Εσύ πάλι μια τουφεκια δεν έχεις ρίξει να δεις που στον φουτσο ρίχνει καινούριο όπλο και το παίρνεις στα τρυγόνια. Αυτό σε καθιστά μεγάλο τραχανοπλαγια .yelling.

Συνήθως με μπύρες και πίτσες αλλά πρωί πρωί μπορεί να του πετάξω κάναν καφέ μέσα στο c3 και να πιαστουμε στα χέρια στην Αθηνών -Σουνιου.....sarcastic.
Θα πλερώνεις βιολογικό εφ΄όρου ζωής και θα σου βάλω και πατάτα στην εξάτμιση της Corolla....
Επιπλέον θα κάμεις και πράξη το run Φόρεστ... ότι πρέπει για πρωϊνή προπόνηση...

Ως πρός τα μέτρα της Benelli έχεις δίκιο αλλά έιμαι νεανίας αψίκορος και επιθυμητικός και δεν κρατιέμαι..

upload pics
Οπτασια τι να λέμε τώρα.

Καλησπέρα στην παρεα και καλη κυνηγετικη χρόνια και από μένα. Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια αλλα σας παρακολουθώ οσο μπορώ.
Ορίστε και αυτό για τους δύσπιστους με τα benelli:p
Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εξαιρετικα ωραια και η Benelli σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωινο στο καρτερι μας βρηκε με τον Ευριπιδη, και το Γιαννη, και λογικα ακουγομαστε μεχρι και το Καστελι. Δε φανηκε τιποτα, περαν ενος που περασε δεξια μου χαμηλα οποτε και δεν του εριξα, ενος που ειδαμε στο βαθος, και ακομα ενος που ηταν ακομα πιο μακρια. Ο χαβαλες παντως που καναμε το πρωι, ηταν ολα τα λεφτα.

Άλλη μια βόλτα σήμερα προς Ταξιάρχη. Ό,τι αυτοκίνητο υπήρχε στο δρόμο πήγεναι προς τα κάτω. Φτάνοντας στο λόφο χαμός, όλα πιασμένα. Αφήνουμε το αυτοκίνητο σε σημείο που δεν είχε άλλους και ανεβαίνουμε βουνό. Καθώς ανεβαίναμε ξεκλαρώσαμε 2-3 πουλάκια. Λέω εδώ είμαστε. Οι καλές μεριές ήταν πιασμένες οπότε πιάνουμε με τον ξάδερφο διπλοκάρτερο. Αρχίζει να ξημερώνει και τουφεκιές μηδέν. Σε κάποια φάση αρχίζει το μπαμ μπουμ, καλημέρα λέω! Πίσω μας στα 50 μέτρα καθόταν ένας ο οποίος έριξε δίπλα μας 2 φορές, παραλίγο να μας πάρουν τα σκάγια!.hair. Μετά απο λίγο πιάνει ένα μπροστά μας και έρχεται καρφί πάνω μας. Τουφεκιά στα 10 μέτρα απο τον ξάδερφο, κάτω το πουλάκι. Στον πίσω λόφο να γίνεται πόλεμος. Χωριζίμαστε και μένω στο αρχικό σημείο. Ακούω μια φωνή "πάνω σου φίλε, πάνω σου". Το μαμήδι πέρασε ανάμεσά μας γλύφωντας τα θαμνάκια. Του τραβάω ένα τουφέκι αλλά έμεινε πίσω η τουφεκιά. Μετά απο 20 λεπτά βλέπω ένα να έρχεται απο κάτω, του ρίχνω 2 τουφεκιές αλλά τζίφος. Έπιασε σε μια ελιά και το κατέβασε ένας άλλος. Ο πόλεμος στον πίσω λόφο κρατούσε καλά. Από μένα δεν περνούσε τίποτα..buy buy.Μαζεύω και κατα τις 8 καταβαίνω στο δρόμο. Μετά από 5 λεπτά βλέπω ένα να έρχεται γρήγορα απο πίσω μου. Πρώτη τουφεκιά έμεινε πίσω, η δεύτερη το ίδιο. Σε κάποια στιγμή βουτάει απότομα με τρελή ταχήτητα και πάει να μπει χαμηλά στο λόφο. τραβάω ένα μέτρο μπροστά, του ρίχνω την τρίτη και όπως ήταν στηθάτο το βλέπω να πέφτει πατσαβουριασμένο. Το βρήκα 15μέτρα μακρια απο το σημείο που το τουφέκισα. Αυτό ήταν, το πρώτο μου τρυγόνι ήταν γεγονός! Η χαρά απερίγραπτη! Για την ιστορία στο πίσω λόφο έκανε καλό δυνατό πέρασμα, εκεί που καθόμουν τζίφος. Ο ξάδερφος που πήγε πίσω έφυγε με 5 τρυγόνια, εγώ με 1 αλλά για μένα μετράει για 10.:D.,,,,,.

ακουγομαστε μεχρι και το Καστελι.
Ο χαβαλες παντως που καναμε το πρωι,
Μα ορε συντεκνοι που να διαβεί τρυγονι από μπροστά σας με τέτοιο σαματά που θα κάνατε...sarcastic.
Ο χαβαλες γινετε άλλου κ όχι στο κυνηγι...sarcastic.

Πρωινο στο καρτερι μας βρηκε με τον Ευριπιδη, και το Γιαννη, και λογικα ακουγομαστε μεχρι και το Καστελι. Δε φανηκε τιποτα, περαν ενος που περασε δεξια μου χαμηλα οποτε και δεν του εριξα, ενος που ειδαμε στο βαθος, και ακομα ενος που ηταν ακομα πιο μακρια. Ο χαβαλες παντως που καναμε το πρωι, ηταν ολα τα λεφτα.
Υπεεεμονη συντεκνοι οπως ειπα και στον Χριστο πρωτυτερα το ταξιδι εχει σημασια...:)

Status
Not open for further replies.
Back