A
AltairLusso
Ο μόνος που δεν έγραψε για πουλιά είμαι εγώ ρε ΒαγγελαΣΚ βρήκατε όλοι να γράψετε για πουλιά ρε φίλε που έχουμε περιορισμένο χρόνο;

Ο μόνος που δεν έγραψε για πουλιά είμαι εγώ ρε ΒαγγελαΣΚ βρήκατε όλοι να γράψετε για πουλιά ρε φίλε που έχουμε περιορισμένο χρόνο;
και απο Σαμο τα ιδια σχεδον καθε χρονο 3 με 4 τρυγονια , εκτος απο μερηκες σπανιες χρονιες οπως προπερσυ που πηρα 27 ολη την χρονια και περσυ που εσπασα το ρεκορ και πηρα 31 , και απο κοσμο εκτος της δυο πρωτες μερες σχεδον κανενας δεν βγενει , γιατι ολοι το ξερουν οτι η Σαμος δεν κανει περασματα ουτε απο τρυγονια ουτε απο ορτικια , μονο περασματα με μερηκους συκοφαδες και μερηκους μελησουργους εχει και αυτη λιγες μερεςΠοτε επιασε το νησι τρυγόνια για να πιάσει κ τωρα..Να σκεφτείς ότι δυνατό πέρασμα έχει να κάνει πριν περίπου 12 χρόνια,Μονο με πολύ περπάτημα είναι δυνατόν να ξεπεταξουμε κάνα τρυγονι,Τα καρτέρια πολύ απλά δεν υπάρχουν...
Πάνε χροοοοονια που η Ζάκυνθος μαζι με την κεφαλονια φημιζόταν για τα περάσματα του τρυγονιού,Και γενικα όλα τα νησιά του Ιονίου..
Να σκεφτείς (και δεν είναι καθόλου υπερβολή)αν κάποιος πάρει την σεζόν 5-6 πουλιά θεωρείτε επιτυχία,Γιατί υπάρχουν παρά πολλοί που δεν το έχουν δει καν(συνήθως καρτεριτζηδες)..
Εδώ κ χρόνια είχα στάνταρ από 3-5 πουλιά συνολικα,φέτος όμως είμαι άτυχος μέχρι τωρα κ δεν το έχω τουφεκισει κ περνάν η μέρες..![]()
Εδώ ο άλλος τα πατάει στον δρόμο και εσύ δεν τα βλέπεις;Ο μόνος που δεν έγραψε για πουλιά είμαι εγώ ρε ΒαγγελαΔύο πουλιά είδα και ένα που άκουσα.
Ωραιοοοςς,Καλα το πας,Μετά το 16αρι σειρά έχει το 20αρι..Έσπασα και εγω το ρόδι για φέτος, πήγα το απόγευμα στο γνωστό μέρος. Εκανα περπατητο και κατάφερα και κράτησα ενα πανέμορφο τρυγονι, με τη τουφεκιά πέρασε αλλο ενα αλλα μου πήρε το δέντρο, το τουφεκισα πισωκολα μακριά αλλα μονο φτερά και έφυγε τουρμπάτο. Είδα άλλα δύο αλλα ηταν εκτός βολής.
Το οπλακι μου το παραχώρησε ο ξάδερφος μου, ειναι 20αρι Varini Zanano armi. Θα γραψω αναλυτικά στο ανάλογο θέμα.
Ο Σπύρος το πρωί τίποτα, ειδε μονο ενα ξεμπαργκο μακριά και τίποτα αλλο. Τουφεκιές τιποτα.
Αύριο έχουμε έξοδο με τον Σπύρο μιας και το μεσημέρι φεύγει δυστυχώς.
upload pics
Θα πλερώνεις βιολογικό εφ΄όρου ζωής και θα σου βάλω και πατάτα στην εξάτμιση της Corolla....Εσύ πάλι μια τουφεκια δεν έχεις ρίξει να δεις που στον φουτσο ρίχνει καινούριο όπλο και το παίρνεις στα τρυγόνια. Αυτό σε καθιστά μεγάλο τραχανοπλαγια
Συνήθως με μπύρες και πίτσες αλλά πρωί πρωί μπορεί να του πετάξω κάναν καφέ μέσα στο c3 και να πιαστουμε στα χέρια στην Αθηνών -Σουνιου....![]()
Με άλλα λόγια...κ@βlomεn0s, γιατί μιλάς Γαλλικά;έιμαι νεανίας αψίκορος και επιθυμητικός και δεν κρατιέμαι..
Καλό είναι αυτό, θα κρατήσει τα πουλιά και αυτά που ήταν σε ταξίδι θα το διακόψουν.Ο καιρός ίδιος με χθες βράδυ, ανοιχτά της Αίγινας αστραποβροντα.
Οπτασια τι να λέμε τώρα.Έσπασα και εγω το ρόδι για φέτος, πήγα το απόγευμα στο γνωστό μέρος. Εκανα περπατητο και κατάφερα και κράτησα ενα πανέμορφο τρυγονι, με τη τουφεκιά πέρασε αλλο ενα αλλα μου πήρε το δέντρο, το τουφεκισα πισωκολα μακριά αλλα μονο φτερά και έφυγε τουρμπάτο. Είδα άλλα δύο αλλα ηταν εκτός βολής.
Το οπλακι μου το παραχώρησε ο ξάδερφος μου, ειναι 20αρι Varini Zanano armi. Θα γραψω αναλυτικά στο ανάλογο θέμα.
Ο Σπύρος το πρωί τίποτα, ειδε μονο ενα ξεμπαργκο μακριά και τίποτα αλλο. Τουφεκιές τιποτα.
Αύριο έχουμε έξοδο με τον Σπύρο μιας και το μεσημέρι φεύγει δυστυχώς.
upload pics
Εξαιρετικα ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εξαιρετικα ωραια και η Benelli σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα στην παρεα και καλη κυνηγετικη χρόνια και από μένα. Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια αλλα σας παρακολουθώ οσο μπορώ.
Ορίστε και αυτό για τους δύσπιστους με τα benelli![]()
ακουγομαστε μεχρι και το Καστελι.
Μα ορε συντεκνοι που να διαβεί τρυγονι από μπροστά σας με τέτοιο σαματά που θα κάνατε..Ο χαβαλες παντως που καναμε το πρωι,
Υπεεεμονη συντεκνοι οπως ειπα και στον Χριστο πρωτυτερα το ταξιδι εχει σημασια...Πρωινο στο καρτερι μας βρηκε με τον Ευριπιδη, και το Γιαννη, και λογικα ακουγομαστε μεχρι και το Καστελι. Δε φανηκε τιποτα, περαν ενος που περασε δεξια μου χαμηλα οποτε και δεν του εριξα, ενος που ειδαμε στο βαθος, και ακομα ενος που ηταν ακομα πιο μακρια. Ο χαβαλες παντως που καναμε το πρωι, ηταν ολα τα λεφτα.