Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αψογος σε όλα Νικο....RESPECT.
Αυτα τα μπλεδακια που πέταγε το κλείστρο σου τι μάρκα ήταν????.sarcastic.

Χαχαχαχαχα Τάσο thanks φίλε. Τα φυσίγγια είναι κάτι Ζεφυρ απο πέρσυ που μου είχαν ξεμείνει του Καρασσαβίδη. Που το πρόσεξες ρε κερατά και το χρώμα...:P? Τι μάτια έχεις?? :P

Καλησπέρα στην παρεα και καλη κυνηγετικη χρόνια και από μένα. Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια αλλα σας παρακολουθώ οσο μπορώ.
Ορίστε και αυτό για τους δύσπιστους με τα benelli:p
Πολυ ωραιες ντουφεκιες νικο!ευτυχως ανεβαινει και κανενα βιντεο με καμια benelli γιατι μας τις κατηγορουν συνεχεια!

Πρωινο ξημερωμα με τον Ευριπιδη, το γιο του και τον Γιαννη. Κοσμος πολυς, δυστυχως απο νωρις, οποτε κατσαμε οπως οπως, και οπου βρηκε ο καθενας, εκτος απο μενα που πηγαινα περα δωθε, λογω κοσμου. Ειδαμε 3 τρυγονακια, το ενα ηρθε στα χερια του Γιωργου, ενα περασε πρωι πρωι δινοντας για μια στιγμη στοχο και μετα μπαινοντας αναμεσα σε μας και καποιους αλλους παραδιπλα, και κατα τις 8 ενα ηρθε καταπανω μας, αλλα ξαφνιασε τον Ευριπιδη και δεν το κρατησε. Εγω γυρισα με καθαροτατο το δικανο αφου ημουν ο μονος που δεν εριξε καμμια. Ελαχιστα τα πουλια, πολυς ο κοσμος. Αυριο παλι.
ΚΑθε 10 μέτρα και κυνηγος να φανταστώ σήμερα. Μετά τα χθεσινά.. Είχε πουλιά? Βίκτωρ? Δεν μπόρεσα να πάω σήμερα.

Πήγα νωρίς το πρωί για μια δουλειά στο διπλανό χωριο,Αφού τέλειωσα έκανα μια γύρα με τα πόδια κατά μήκος σε ένα ποταμάκι που είναι γεμάτο πλατάνια,Μπενω σε ένα χωράφι και στην άκρη του σηκώνονται περίπου καμιά δεκαριά τρυγόνια και πιάνουν τα πλατάνια(νεύρα και η πίεση 19):(
Προχώρησα και τα ξεπεταξα..Τα δυο μάλιστα ήταν βολικοτατα σε διαφορετική περίπτωση.
Να γυρνάς μέσα στον ήλιο κ να μην κανείς μπαμ,και αυτά να είναι μέσα στα χωριά..
Ε μα παρανομείς κύριε πρόεδρε η δεν παρανομείς????????.hair.
Την αλλη φορα μαζι και η σφεντονα Τασο.....sarcastic.

Ξέχασα και το σημαντικοτερο :)
Σκασαμε μύτη σήμερα με Αργύρη, πατέρα και κύριο Τάσο (βετεράνος της Λαυρεωτικης). Ο Αργύρης προβλεπέ και τον βλέπω με αγριες διαθέσεις για τον χειμώνα. Περίμενα και γω να δω το 686 αλλά ατυχησα, έσκασε μύτη με Α400 :)
Τα παπουδια το πρωί, μου το παίζανε τζοβενοι και ήθελαν Λεγραινα....hair.
Γιωργο το πηρααααα..!!, σε λιγο αναρτηση

Σημερα με Γιωργο στα Λεργαινα για τρυγονακια για μενα πρωτη φορα σε κηνυγι τρυγονιου . Πολυς κοσμος λιγα τα πουλια εως ελαχιστα .,
Μια εμπειρια που θα μεινει στα υπ'οψιν μια που δεν ευτυχησα να δω και να ντουφεκισω...it's ok.!!! Αλλη φορα.
Θελω ομως να ευχαριστησω και δημοσια τον Γιωργο για την πρωτοβουλια του να με παρει να παμε παρεα για κηνυγι......πραξη που για να λεμε και την αληθεια δεν την κανουν πολυ κηνυγοι για τους γνωστους λογους....xm.;)
Ευχομαι να εχουμε και αλλες κηνυγιτικες συναντησεις.....! Γιωργο τωρα που γλυκαθηκα θελω να ξαναπαμε και οχι μονο για τριγωνια .....πρεπει να δοκιμασω ..( φασσες, παπακια ) κλπ !!!!!... ωχ την εκανες....hair..yelling.

Καλησπέρα στην παρεα και καλη κυνηγετικη χρόνια και από μένα. Λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια αλλα σας παρακολουθώ οσο μπορώ.
Ορίστε και αυτό για τους δύσπιστους με τα benelli:p
Νίκο, πολύ ωραίος :)

Ευχομαι να εχουμε και αλλες κηνυγιτικες συναντησεις.....! Γιωργο τωρα που γλυκαθηκα θελω να ξαναπαμε και οχι μονο για τριγωνια .....πρεπει να δοκιμασω ..( φασσες, παπακια ) κλπ !!!!!... ωχ την εκανες....hair..yelling.
Το πρωί θα είμαι με Πανουτσο, αν θες περίμενε στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα και ακολουθείς. Το μέρος θα αποφασιστεί αφού πλακωθουμε πρώτα με τον Πανουτσο ...:D

Το πρωί θα είμαι με Πανουτσο, αν θες περίμενε στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα και ακολουθείς. Το μέρος θα αποφασιστεί αφού πλακωθουμε πρώτα με τον Πανουτσο ...:D
Γιωργο δυσκολα για μενα αυριο ...να περασετε καλα..!!!

Πρωϊνή γρήγορη βόλτα και για μένα στα Νότια ...
Πήρα ένα τρυγόνι...
Ωστόσο όχι με την Benelli. Mε Michelin Energy Saver 185/65/15 & Citroen C3.
Το πάτησα αξημέρωτα στο Χάρακα... κουρασμένο μικρό πουλί καθήμενο στην ασφαλτο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φρενάρω..
Να χει γλυτώσει το πουλάκι από ενα κάρω σμπάρα ανα την Ελλάδα και να σκοτώνεται απο το Citroen του Πανούτσου... Tragic...

Στα ουσιαστικά είδα 6 πουλιά όλα μεγάλα και ένα ορτύκι...
Μπόρεσα και ντουφέκισα το ένα με μια τριάρα άλλα μου πήρε την Benelli και έφυγε ... όπως και σε άλλα 3 καρτέρια...
Μαρεσε που μπορεσα και το είδα σήμερα και πράγματι αυτό το πουλί είναι το κάτι άλλο.
Ες αύριον και πάλι ..

ΣΚ βρήκατε όλοι να γράψετε για πουλιά ρε φίλε που έχουμε περιορισμένο χρόνο;

Πήρα ένα τρυγόνι...
Ωστόσο όχι με την Benelli. Mε Michelin Energy Saver 185/65/15 & Citroen C3.
Το πάτησα αξημέρωτα στο Χάρακα... κουρασμένο μικρό πουλί καθήμενο στην ασφαλτο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φρενάρω..
Να χει γλυτώσει το πουλάκι από ενα κάρω σμπάρα ανα την Ελλάδα και να σκοτώνεται απο το Citroen του Πανούτσου... Tragic...

Στα ουσιαστικά είδα 6 πουλιά όλα μεγάλα και ένα ορτύκι...
Μπόρεσα και ντουφέκισα το ένα με μια τριάρα άλλα μου πήρε την Benelli και έφυγε ... όπως και σε άλλα 3 καρτέρια...
Μαρεσε που μπορεσα και το είδα σήμερα και πράγματι αυτό το πουλί είναι το κάτι άλλο.
Ες αύριον και πάλι ..

Κανουν καλη διασπορα τα λαστιχα σου ή εισαι και συ κεντροτουφεκαω style?

Πήρα ένα τρυγόνι...
Mε Michelin Energy Saver 185/65/15 & Citroen C3.
Το πάτησα αξημέρωτα στο Χάρακα..
. κουρασμένο μικρό πουλί καθήμενο στην ασφαλτο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φρενάρω..

.
.asking. Τι έκανες πάλι ρε ;.sarcastic.

24 τρυγωνια σημερα 2 ατομα τα καψαμεεεεεε 14 τουοφεκιες 12 στο χερηηηηη.

Μητσο το οπλο γ@μη οπως μουπες και το ευτιαξααααα

Αποσταση 50 μετρα μετρημενα με κορδελα μονοβολο ιδιοκατασκευη με 3 αστρα κεντρο κηκλου γαζωνηηηηηη
2q30xva.jpg
γυψοσανιδα ειναι?

άλλα μου πήρε την Benelli και έφυγε
Εσύ πάλι μια τουφεκια δεν έχεις ρίξει να δεις που στον φουτσο ρίχνει καινούριο όπλο και το παίρνεις στα τρυγόνια. Αυτό σε καθιστά μεγάλο τραχανοπλαγια .yelling.
Γιατι?Με τι?o_O
Συνήθως με μπύρες και πίτσες αλλά πρωί πρωί μπορεί να του πετάξω κάναν καφέ μέσα στο c3 και να πιαστουμε στα χέρια στην Αθηνών -Σουνιου.....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back