Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο έχει κουράσει όλο αυτο το θέμα μερικοί εδώ μέσα είναι κάθετη σ'αυτό που λένε χωρίς να ξέρουν τι είναι σωστό και τι όχι το να είσαι λίγο άνθρωπος είναι καλό χωρίς βέβαια ο φιλοξενούμενος να το παίζει τσαμπουκα. Τελος πάντων, έτσι έχουν μάθει να κάνουν ορισμένοι και γι'αυτό η νοοτροπία του κυνηγιού χαλάει και την παίρνουν άλλοι στα χέρια τους,δεν θα κάτσω να κυνηγήσω αυτόν που θα μπει να κυνηγήσει ένα πρωινό στο χωράφι μου αλλά θα προσπαθήσω με άλλους φίλους κυνηγούς να αλλάξουμε μυαλά στους έξυπνους που κάθε χρόνο σφίγγουν τα ζωνάρια...εσύ κάτσε διώξε κυνηγούς από την "ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΣΟΥ"
από τον λίγο χαοτικό τρόπο σκέψης σου καταλαβαίνω ότι είσαι μάλλον ένας νέος σε ηλικία συνάδελφος ( αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη ) και για αυτό σαν μεγαλύτερος θα σου δώσω μία συμβουλή.
νόμιμο = ο ιδιοκτήτης είναι παντελώς κυρίαρχος στην ιδιοκτησία του και έχει το νόμιμο δικαίωμα να επιτρέπει ή όχι την πρόσβαση σε άλλους.
ευγενικό = είναι προφανώς θέμα ευγένειας και πολιτισμού η δυνατότητα του ιδιοκτήτη να επιτρέψει σε κάποιον ( στην προκειμένη κυνηγό ) να εισέλθει στην ιδιοκτησία του.
ωφέλιμο = είναι προφανέστατα προς ώφελος όλων των πιθανά εμπλεκομένων , η συζήτηση και η ευγενική αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων , όταν υπάρχουν αντίθετες απόψεις.
Το πως κάθε ένας από εμάς αντιμετωπίζει μία τέτοια κατάσταση είναι θέμα κυρίως χαρακτήρα και εμπειριών .
Εγώ προσωπικά δεν θα "διώξω" κάποιον που θα βρω στο χωράφι μου , ίσως μόνο του πω να προσέχει λίγο να μην τουφεκάει χαμηλά και με πάρουν τα σκάγια
ΑΛΛΑ ........... και εδώ μάλλον δεν έχεις καταλάβει ,
Δεν πρόκειται να αμφισβητήσω ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου , τον ιδιοκτήτη που θα πει σε εμένα ή σε κάποιον άλλον να φύγει από την ιδιοκτησία του.
Είναι
αναφαίρετο και κυρίως νόμιμο δικαίωμά του και μπορεί να το κάνει είτε ευγενικά είτε αγενώς και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει το οτιδήποτε .
Δεν συζητάμε αν λοιπόν είναι ευγενικό , ηθικό , ωραίο , άσχημο .
Άπαξ και είναι νόμιμο τέλος η κουβέντα.
Και όσο για το περιφραγμένο ή όχι , το θέμα είναι ότι το περιφραγμένο είναι εμφανώς ιδιοκτησία και για αυτό απαγορεύεται να εισέλθεις , το χωρίς περίφραξη δεν ξέρεις αν είναι ιδιοκτησία και για αυτό μπορείς να εισέλθεις.
Όταν όμως ενημερωθείς ότι είναι ιδιοκτησία , μαζεύεις τα κουβαδάκια σου και πας σε άλλη παραλία χωρίς πολλές κουβεντούλες.
Αυτά και το κλείνω και εγώ.