Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά, μόλις πριν λίγα λεπτά έβλεπα σε ζωντανή μετάδοση στην ΕΡΤ1 τη φωτιά από ένα ωραίο χωράφι με ήλιους που συνορεύει με συστάδες από τεράστια δέντρα στο Σπαθάρι Ευβοίας...!!!
Το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται ιδανικός τρυγονότοπος και είναι πάρα πολύ κρίμα, τόσο για τα τρυγόνια εκεί, όσο και για τους κυνηγούς οι οποίοι είχανε σκοπό να το επισκεφθούνε από την έναρξη και μετά...
Δεν έχω ιδέα, βέβαια, για το εάν στον συγκεκριμένο τόπο επιτρέπεται το κυνήγι και από πότε (20/8 ή 15/9). Οι Ευβοιείς κυνηγοί του φόρουμ ή άλλοι που γνωρίζουν το συγκεκριμένο μέρος σίγουρα μπορούν να μας βεβαιώσουν...
Κινδυνεύει, δε, και το ίδιο το χωριό Σπαθάρι...!!!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...!!! Έλεος...!!!
Άμποτε να τελειώσει το συντομότερον δυνατόν αυτή η "πύρινη κόλαση" σε όλα τα ανοικτά μέτωπα...!!!
Επιτρεπεται μετα τις 15/9 Νικολα.
Ανθρακας ομως ο θησαυρος.Μονο κουρουνες και καρακαξες θα βρεις εκει.
Αν πετυχεις κανα ζευγαρι τρυγονια,παιξε τζοκερ

Φιλε θοδωρη καιγετε ολη η ευβοια και εσυ λες στο σπαθαρι οτι μπορεις να κυνηγησεις εκει μετα τις 15/9 που η περιοχη φλεγετε απο ακρη σε ακρη;φιλικα στο λεω,εδω η φωτια δεν σταματαει με τιποτα και υπαρχει περιπτωση να μην σταματησει ουτε ψαγνα!ασε που βλεπω αν συνεχιστουν οι καταστροφες βλεπω να υπαρχει απαγορευση σε ολη την χωρα,ειδη πολλες περιοχες στην χωρα δεν εχει μεινει τιποτα,που θα κυνηγησει ο κοσμος οταν δεν θα εχει μεινει τιποτα,ειδη η περιοχες σε ευβοια ,αττικη και πελλοποννησο εχουν συρικνωθει πολλυ,και δεν ξερουμε ποσο ακομα θα συρικνωθουν!στην ευβοια εχει καψει 500 χιλ, σρεμματα ως τωρα και συνεχιζει ανεξελεγκτα χωρις να ξερουμε που θα καταληξει,θλιψη,θλιψη,θλιψη!500 χιλι σρεματα δεν καιγονται ουτε σε ενα χρονο σε ολη την χωρα και εχουν καει μονο στην ευβοια και δυστυχως βλεπω παρα πολλυ παραπανω!

Βρε 'σεις, λέτε εφέτος να μας απαγορεύσουν οι "καραγκιόζηδες" το κυνήγι πανελλαδικώς (τοπικώς σίγουρα θα συμβεί), με αφορμή την καταστροφή από τις πυρκαγιές...;;;
Έχει γούστο...!!!
Επέρυσι απαγόρευση λόγω του κορωνοϊού τάχα μου - τάχα μου (να μην κολλήσουμε τον κιαρατά τον ιό από καμιά πουρνάρα), κι εφέτος απαγόρευση λόγω φυσικής καταστροφής...!!!
Ούτε στον χειρότερό μας εφιάλτη, δυο σερί χρονιές δίχως κυνήγι...!!!
Πάντως με δαύτους τους "καραγκιόζηδες" που μπλέξαμε δεν είναι απίθανο ακόμη και κάτι τέτοιο...!!!
Και μη χειρότερα...!!!
Φτου - φτου σκόρδα!!!

Φιλε θοδωρη καιγετε ολη η ευβοια και εσυ λες στο σπαθαρι οτι μπορεις να κυνηγησεις εκει μετα τις 15/9 που η περιοχη φλεγετε απο ακρη σε ακρη;φιλικα στο λεω,εδω η φωτια δεν σταματαει με τιποτα και υπαρχει περιπτωση να μην σταματησει ουτε ψαγνα!ασε που βλεπω αν συνεχιστουν οι καταστροφες βλεπω να υπαρχει απαγορευση σε ολη την χωρα,ειδη πολλες περιοχες στην χωρα δεν εχει μεινει τιποτα,που θα κυνηγησει ο κοσμος οταν δεν θα εχει μεινει τιποτα,ειδη η περιοχες σε ευβοια ,αττικη και πελλοποννησο εχουν συρικνωθει πολλυ,και δεν ξερουμε ποσο ακομα θα συρικνωθουν!στην ευβοια εχει καψει 500 χιλ, σρεμματα ως τωρα και συνεχιζει ανεξελεγκτα χωρις να ξερουμε που θα καταληξει,θλιψη,θλιψη,θλιψη!500 χιλι σρεματα δεν καιγονται ουτε σε ενα χρονο σε ολη την χωρα και εχουν καει μονο στην ευβοια και δυστυχως βλεπω παρα πολλυ παραπανω!
Φιλε μου τι λες;;;;Σοβαρα μιλας;;;Αυτα καταλαβες απο αυτα που εγραψα;;;;Ειπα εγω να παμε για κυνηγι εκει στις 15/9;;;
Αν ειναι δυνατον,να διαβαζουμε λιγο ελληνικα.
Ρωτησε ο Νικολας,γενικα,σαν περιοχη,ποτε ξεκιναει εκει το κυνηγι και του απαντησα.

Καλησπέρα σε όλους.
Το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά είδα δύο τρυγονακια πάνω σε καλώδια κάνοντας κατόπτευση σε ενα ηλιόσπορο δίπλα.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως μόνο σε μέρος με νερό ή σε λακκούβες που γεμίζουν νερό από ποτισματα θα βρεις να γυρνάνε πουλιά.
Μ αυτήν την ξηρασία και την ζέστη λογικό.
Πολύ λίγα μέχρι στιγμής και μάλλον πάμε για έναρξη με λίγα πουλιά και αυτά συγκεντρωμένα σε λίγα μέρη.
Εκτίμηση μου είναι χωρίς να έχω γυρίσει και να ψάξω.
Θα ψάξω αυτό το ΣΚ και ίσως το άλλο αν και δεν βλέπω να βγάζω άδεια τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Για να πω στη πεθερα να ανοίξει τα νερά να ποτιστουν καλά τα χωράφια..

Αν το εχεις περιφραγμενο δεν μπορι να μπει κανενας απαγορευεται αν οχι δεν μπωρης να απαγορευσεις σε κανενα μονο στην καλη θελησει του αλλου κυνηγου να φηγει μπορης να πονταρεις
Φίλε Ηλία κανεις λάθος η υπαρξη περιφραξης έχει να κάνει με τον φιλοξενουμενο και όχι τον ιδιοκτήτη. Με περιφραξη 1.5 μετρό απαγορεύεται να μπεις. Χωρίς περιφραξη επιτρέπεται να περάσεις χωρίς να κάνεις ζημιά. Σε περιπτωση που ο ιδιοκτήτης σου ζητήσει να αποχωρήσεις είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Σου ζητάει να φυγεις απο την ιδιοκτησια του, σαν να σου ζητάει να φυγεις απο το σπίτι του δηλαδή..

Παιδιά, μόλις πριν λίγα λεπτά έβλεπα σε ζωντανή μετάδοση στην ΕΡΤ1 τη φωτιά από ένα ωραίο χωράφι με ήλιους που συνορεύει με συστάδες από τεράστια δέντρα στο Σπαθάρι Ευβοίας...!!!
Το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται ιδανικός τρυγονότοπος και είναι πάρα πολύ κρίμα, τόσο για τα τρυγόνια εκεί, όσο και για τους κυνηγούς οι οποίοι είχανε σκοπό να το επισκεφθούνε από την έναρξη και μετά...
Δεν έχω ιδέα, βέβαια, για το εάν στον συγκεκριμένο τόπο επιτρέπεται το κυνήγι και από πότε (20/8 ή 15/9). Οι Ευβοιείς κυνηγοί του φόρουμ ή άλλοι που γνωρίζουν το συγκεκριμένο μέρος σίγουρα μπορούν να μας βεβαιώσουν...
Κινδυνεύει, δε, και το ίδιο το χωριό Σπαθάρι...!!!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...!!! Έλεος...!!!
Άμποτε να τελειώσει το συντομότερον δυνατόν αυτή η "πύρινη κόλαση" σε όλα τα ανοικτά μέτωπα...!!!
Ειχε ωραία μερη εκεί και για τρυγόνια Νικολα. Τώρα σταχτη μονο.

Επειδή συνέχεια παραπονιέστε
Χάρισμα στους κυνηγούς το τρυγόνι είδατε τι κάνει το κυνηγετικό λόμπι όλα δικά του
Από την <<έγκυρη >>ΕΦ- ΣΥΝ που το μόνο που ξέρει είναι να μας λέει δολοφόνους να μπει στον κόπο να ρωτήσει και την αντίθετη άποψη ούτε λόγος
Ως γνωστόν είναι υπέρ της αντίθετης άποψης αρκεί να την εκφράζει αυτή Screenshot_20210808-165804_Chrome.jpg

Μερικές φορές τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψεις την αξία ενός θηράματος που κυλάει στο αίμα του Έλληνα...

Να είσαι καλά πάντα
Είχα καιρό να μπω και τυχαία άνοιξα αυτή την σελίδα
Οι φωτογραφίες σου όπως πάντα μας φτιάχνουν την μέρα
Ανυπομονώ για την έναρξη
Πάντα με κάποιον καλό φίλο ή φίλους και με το γιό μου
όλα τελετουργικά ,ετοιμασία μέρες πριν, κατόπτευση έρευνα
επιλογή τόπου και καρτεριού , αν έχουμε την πολυτέλεια άλλο για πρωί και άλλο για απόγευμα
Ύπνος έξω , ψυγείο με πάγο, καλό φαγητό , παγωμένο νερό, μπύρες, φρούτα αναψυκτικά
σκιά για το μεσημέρι
Ακόμα και ορτύκια να έχω βρει μπορεί να περιμένουν για τις επόμενες μέρες
Το τρυγόνι ειδικά όταν το πρωί μπαίνει strealth , χαμηλά και σφαίρα είναι τρελό Challenge που λέγαμε στο χωριό
Εύχομαι να ματώσεις την V3 και να το ευχαριστηθείς

Καλή έναρξη σε όλους

Status
Not open for further replies.
Back