Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω κι εγώ ένα χωραφακι που τον χειμώνα και με τις βροχές πιάνει νεράκια,πολλές φορές πήγα και ήταν πιασμένο ποτέ δεν τους είπα να φύγουν το πολύ πολύ επειδή λίγο πολύ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτά τα μέρη θα κάτσουμε στην γκιολα μαζί ήρθες πιο μπροστά με γεια σου με χαρά σου κυνηγα όλη μέρα
Όπως είπα χρειάζεται σεβασμός. Εσύ τον έχεις και φέρεσαι έτσι, σίγουρα όμως θα ξέρεις ότι δεν είναι όλοι έτσι.

Αυτά δεν γουστάρω Δημήτρη και ίσως γιαυτό δεν κυνηγάω και τρυγόνι πολλά τα άτομα ο ένας επάνω στον άλλο και χωρίς σεβασμό για κανεναν και τίποτα από αρκετούς
Γι'αυτό και πηγαίναμε αργότερα μόνο περπατητο να έχουμε την ησυχία μας εγώ ήμουν πιτσιρίκι δεν είχα όπλο μου το έδινε μέσα μέσα αλλά δεν είχα καταφέρει να βαρέσω κανένα
Ένα τρυγόνι έχω πάρει στην ζωή μου και αυτό στο βουνό τυχαία δεν με πάει ο κάμπος φαίνεται .big smile.
Είναι άσχημο και πολύ κακό να μη κάνεις αυτό που αγαπάς για ορισμένους"ΜΆΓΚΕΣ"όπως αυτοί έτσι κι εσυ θες να περάσεις όμορφα γιατί έχετε το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Εγω προσωπικά δεν το αφήνω έτσι μπορεί να μη είναι σωστό για μερικούς που θα κάτσω να ασχοληθώ.Αλλά όχι ρε φίλε άλλος μπορεί να σκύψει το κεφάλι του και να φύγει ενώ στερήθηκε κάποια πράματα μπορεί να ήταν κουρασμένος αλλά προτίμησε να μη ζαρωσει στο κρεβάτι αλλά να πάει για κυνήγι μπορεί να έχει χίλιες δουλειές αλλά τα αφήνει στην άκρη για κάτι που αγαπάει

Είναι άσχημο και πολύ κακό να μη κάνεις αυτό που αγαπάς για ορισμένους"ΜΆΓΚΕΣ"όπως αυτοί έτσι κι εσυ θες να περάσεις όμορφα γιατί έχετε το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Εγω προσωπικά δεν το αφήνω έτσι μπορεί να μη είναι σωστό για μερικούς που θα κάτσω να ασχοληθώ.Αλλά όχι ρε φίλε άλλος μπορεί να σκύψει το κεφάλι του και να φύγει ενώ στερήθηκε κάποια πράματα μπορεί να ήταν κουρασμένος αλλά προτίμησε να μη ζαρωσει στο κρεβάτι αλλά να πάει για κυνήγι μπορεί να έχει χίλιες δουλειά αλλά τα αφήνει στην άκρη για κάτι που το αγαπάει
Γενικά μου αρέσει το βουνό αν γούσταρα τα πεδινά θα συνέχιζα δεν θα το έκοβα για ορισμένους τενεκέδες
Σε καταλαβαίνω που τρελαίνεσαι γιατί και εγώ έχω τρελαθεί πολλές φορές ειδικά στα γουρούνια που πήγαινα από παιδάκι και μέχρι πριν από κάποια χρόνια αλλά επειδή κρατάμε όπλα και επειδή πλέον έχω και οικογένεια δεν θέλω να ασχοληθώ
Δεν λέω ότι θα σκοτώσω όποιον μου πάει κόντρα ούτε ότι θα με σκοτώσουν προς θεού αλλά πλέον προτιμώ όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία όπως και να το κάνουμε εάν ανάψουν τα αίματα ή θα μπλέξεις ή θα κάνεις τον μαλακα

Σωστός.
Υπάρχουν και οι άλλοι βέβαια, που έχεις πιάσει εσύ ένα καρτέρι από τις 4 και σου έρχεται ο κονιόρδος στις 7 και σου λέει μεγάλε φύγε επειδή αυτό το χωράφι είναι δικό μου. Άμα είναι δικό σου μεγάλε να το περιφράξεις με συνεχόμενη περίφραξη άνω του 1.5 μέτρου όπως ορίζει ο νόμος και τότε δεν θα ξαναμπώ μέσα...
Απλώς χρειάζεται σεβασμός και από τις δύο μεριές...
Σε ιδιοκτησία σου μπορείς να πάς ότι ώρα θες και για οποιονδήποτε λόγο!

Σε ιδιοκτησία σου μπορείς να πάς ότι ώρα θες και για οποιονδήποτε λόγο!
Σαφώς μπορείς να πας όπου θες. Δεν καταλαβαίνω, γιατί το λες αυτό; Έχει σχέση με αυτό που είπα για το καρτέρι και τα ξεφραγα χωράφια;
Δηλαδή κάθεσαι εσύ καρτέρι σε έναν ελαιώνα, έρχομαι εγώ με το όπλο μου και σου λέω φύγε από εδώ για να κάτσω εγώ επειδή το χωράφι είναι δικό μου, κι εσύ φεύγεις;

Σαφώς μπορείς να πας όπου θες. Δεν καταλαβαίνω, γιατί το λες αυτό; Έχει σχέση με αυτό που είπα για το καρτέρι και τα ξεφραγα χωράφια;
Δηλαδή κάθεσαι εσύ καρτέρι σε έναν ελαιώνα, έρχομαι εγώ με το όπλο μου και σου λέω φύγε από εδώ για να κάτσω εγώ επειδή το χωράφι είναι δικό μου, κι εσύ φεύγεις;
Εάν είναι ιδιοκτησία μου εννοείται ότι έχω προτεραιότητα για το πού θα κάτσω στο χωράφι μου...σε αυτή την περίπτωση τον σεβασμό τον δείχνει ο φιλοξενούμενος....για παράδειγμα εγώ σε ένα χωράφι μου με ελιές έχει ένα ψιλοκαρτερακι που για χάρη του έχω θυσιάσει 3 δεντρακια για ορατότητα, φαντάζεσαι να πάω στις 7 και νά μου πει ο άλλος ας ερχοσουνα νωρίτερα.

Εάν είναι ιδιοκτησία μου εννοείται ότι έχω προτεραιότητα για το πού θα κάτσω στο χωράφι μου...σε αυτή την περίπτωση τον σεβασμό τον δείχνει ο φιλοξενούμενος....για παράδειγμα εγώ σε ένα χωράφι μου με ελιές έχει ένα ψιλοκαρτερακι που για χάρη του έχω θυσιάσει 3 δεντρακια για ορατότητα, φαντάζεσαι να πάω στις 7 και νά μου πει ο άλλος ας ερχοσουνα νωρίτερα.
και που ξερει ο αλλος οτι ειναι δικο σου!?

Άρα, για να είμαστε σαφείς.
Πας εσύ με την παρέα σου σε ένα μέρος για καρτέρι. Ξεκινάει το κυνήγι, έχει και πουλάκια και γίνεται χαβαλες. Μετά από μισή ώρα έρχομαι εγώ με την καραμπίνα μου, τα φυσίγγια μου και το σκαμνάκι μου και σας λέω μάγκες δρόμο, αυτό το χωρίς περίφραξη χωράφι που κάθεστε είναι δικό μου.
Κι εσείς φεύγετε; Σοβαρα πιάνει αυτό; Αν είναι να ξέρω να το χρησιμοποιώ κι εγώ...

Οπως και ν'αχει.....ειτε ειναι δικο σου το χωραφι.....ειτε οχι.....ειναι πολυ ''βαρυ''να πεις στον αλλον
να σηκωθει να φυγει.
Και λεω για νορμαλ ανθρωπους και κυνηγους....και οχι για κανιβαλους που δεν ''σεβονται'' τον χωρο.!!!
Εννοω...φευγοντας να αφηνουν ολα τα σκουπιδια τους ( πλαστικα ποτηρια του καφε , πακετα απο τσιγαρα συσκευασιες απο γαριδακια....και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ) μεσα στο χωραφι.
Εχω και εγω χωραφι....και ξερω....ασε τους καλυκες.....
Δυστυχως.....εχουμε και κανιβαλους κυνηγους. :(

Εχει συμβει και το αναποδο

Διοτι οταν πεσεις σε μαλακα ειτε ιδιοκτητης ειναι ειται ξενος δεν υπαρχει οριο μετρησης

Να ειναι ο ιδιοκτητης του χωραφιου στο χωραφι του να κυνηγα
Και να πλακωνει το πρωι ξενος και να θελει να τον διωξει γιατι το χωραφι ειναι δικο του
Ο ανθρωπος εμεινει ξυλο λεμε .sarcastic.

οπως και να πιανει ο ιδιοκτητης αλλους να του κλεβουν τα φρουτα και να του λενε οτι ειναι δικο τους το χωραφι

πρεπει να υπαρχει σεβασμος απο ολους!!!

σεβομαστε την περιουσια του αλλου και τους κοπους του

Ειμαστε ευγενεις και με αξιοπρεπεια
Δυστυχως φυσικα ειναι περιπτωσεις που ατην καλυτερη θα κτυπησει η πιεση σου κοκκινο απο τα νευρα και θα χαλασει η μερα σου γιατι ειναι και τυποι που θεωρουν δικα τους τα παντα
Εκει Ο Θεος να μας φυλαει και να μας φωτιζει να κραταμε την ψυχραιμια μας γιατι το ευκολο ειναι να κανεια τον αλλο τοπι στο ξυλο
Το δυσκολο ειναι να αποδειξεις οτι τα ηθελε ο κωλος του και ειδικα οταν εχεις οοκογενεια προτιμας απλα να κανεις τον μαλακα και να φυγεις παρα να βλεπεις τα μωρα σου στο επισκεπτηριο

οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος ολος.

Προσωπικα εαν εβρησκα καποιον στο χωραφι μου εφοσον δεν ηταν περιφραγμενο να κυνηγα θα τον προσεγγιζα
Θα του ελεγα οτι ειμαι ο ιδιοκτητης
Να κυνηγησει ελευθερα και να περασει καλα
Αρκει να μην κανει ζημια
Αν κανει ζημια θα ζημιωσει και ο ιδιος
Απλα και ομορφα-ντομπρες κουβεντες

Και θα καθομουν παραδιπλα
Εχω στην νοοτροπια μου την φιλοξενεια σαν ανθρωπος
Αρκει να μην την καταχραστεις

Προσωπικα εαν εβρησκα καποιον στο χωραφι μου εφοσον δεν ηταν περιφραγμενο να κυνηγα θα τον προσεγγιζα
Θα του ελεγα οτι ειμαι ο ιδιοκτητης
Να κυνηγησει ελευθερα και να περασει καλα........
Και θα καθομουν παραδιπλα
Εχω στην νοοτροπια μου την φιλοξενεια σαν ανθρωπος
Αρκει να μην την καταχραστεις
Μάγκας.-

Άρα, για να είμαστε σαφείς.
Πας εσύ με την παρέα σου σε ένα μέρος για καρτέρι. Ξεκινάει το κυνήγι, έχει και πουλάκια και γίνεται χαβαλες. Μετά από μισή ώρα έρχομαι εγώ με την καραμπίνα μου, τα φυσίγγια μου και το σκαμνάκι μου και σας λέω μάγκες δρόμο, αυτό το χωρίς περίφραξη χωράφι που κάθεστε είναι δικό μου.
Κι εσείς φεύγετε; Σοβαρα πιάνει αυτό; Αν είναι να ξέρω να το χρησιμοποιώ κι εγώ...
Να το πάμε ανάποδα.... είσαι εσύ στο καρτέρι και έρχομαι εγώ στο χωράφι μου με το τρακτέρ η το αλυσοπρίονο για να δουλέψω ,μην μου πεις ότι θα μου βάλεις καί χέρι γιατί θα τρελαθώ!

Να το πάμε ανάποδα.... είσαι εσύ στο καρτέρι και έρχομαι εγώ στο χωράφι μου με το τρακτέρ η το αλυσοπρίονο για να δουλέψω ,μην μου πεις ότι θα μου βάλεις καί χέρι γιατί θα τρελαθώ!
Όχι βέβαια, εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση εξαφανίζεσαι και αφήνεις τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του.
Για το κυνήγι μιλούσαμε...

Του δείχνω επιτόπου το Ε9 που μόνιμα μες το αυτοκίνητο! συνοδευόμενο από χάρη κτηματολογίου!
Εγώ σου βρήκα καλύτερη λύση συνοδηγό να έχεις και έναν δικηγόρο και αν τύχης σε κανένα που κυνηγάει στο μέρος σου και έφαγε ξενύχτι εκεί θυσίασε ώρες για να κυνηγήσει ένα πρωινό και του πεις φύγε και αρχίσει να λέει τα δικά του να έχεις και έναν εισαγγελέα στο πίσω κάθισμα για ώρα ανάγκης

Πταίσματα ... Στις φάσες γίνεται το καλό παιχνίδι.
Κάποιοι τουφεκάνε σε ύψη που χρειάζεται πύραυλος εδάφους αέρος για να κατέβουν τα πουλιά.
Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη.
Εκεί αποχωρείς με την ουρά στα σκέλια :)

Φάση ...
Φίλος στην Κωπαΐδα.
Βλέπει έναν να φορτώνει καρπούζια σε ένα αγροτικό.
Του ζητάει 2 καρπούζια για το σπίτι.
Ναι ρε φίλε του λέει, πάρε όσα θες.
Φορτώνει 2 καρπούζια στα χέρια και ξεκινά για το αυτοκίνητο.
Στον δρόμο φρενάρει ένα αγροτικό δίπλα του και του λέει ο τύπος "που βρήκες τα καρπούζια;"
Του εξηγεί που και του λέει ότι ρώτησε τον ιδιοκτήτη για να τα κόψει.
"Εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης" του απαντά ο άλλος.
Πάρτα, αλλά μην ξανακόψεις ... Και έφυγε σπινιάροντας να βρεί τον αρχιμαλάκα ... :)

Εγώ σου βρήκα καλύτερη λύση συνοδηγό να έχεις και έναν δικηγόρο και αν τύχης σε κανένα που κυνηγάει στο μέρος σου και έφαγε ξενύχτι εκεί θυσίασε ώρες για να κυνηγήσει ένα πρωινό και του πεις φύγε και αρχίσει να λέει τα δικά του να έχεις και έναν εισαγγελέα στο πίσω κάθισμα για ώρα ανάγκης
Δεν είπα σε κανέναν φύγε...μην κάνουμε διαστρέβλωση για να το παίξουμε εξυπνακηδες...είπα ότι ο φιλοξενούμενος οφείλει να σέβεται....και μόνο που ανέφερα τη λέξη φιλοξενούμενος σημαίνει ότι αποδέχομαι την παρουσία του... αλλά όχι να βάλει νόμους στην ιδιοκτησία μου!

Status
Not open for further replies.
Back