Μουρνταρης ο τρυγονος! Την είχε πέσει στην κισσα την παρδαλη!Λόγω διακοπής και βιασύνης λόγω πίεσης πραγμάτων, ξέχασα να πω ότι βλέπω το τρυγονάκι και δίπλα και άλλο.Στην αρχή, νόμιζα 2 μάζι αλλά ήταν δίπλα δίπλα το τρυγόνι με μια κίσσα..
Μουρνταρης ο τρυγονος! Την είχε πέσει στην κισσα την παρδαλη!Λόγω διακοπής και βιασύνης λόγω πίεσης πραγμάτων, ξέχασα να πω ότι βλέπω το τρυγονάκι και δίπλα και άλλο.Στην αρχή, νόμιζα 2 μάζι αλλά ήταν δίπλα δίπλα το τρυγόνι με μια κίσσα..
Τι τρυγόνι τι κίσσα, ίδια είναι χωρίς καπέλο στους 46C.Στην αρχή, νόμιζα 2 μάζι αλλά ήταν δίπλα δίπλα το τρυγόνι με μια κίσσα..
Με μία τουφεκιά πάντως έπεφταν και τα 2 και με Λάμπρο.Κράταγα το τρυγόνι και σου έφερνα την κίσσα για τα τσαπάρια.Τι τρυγόνι τι κίσσα, ίδια είναι χωρίς καπέλο στους 46C.
Σιγή ιχθύος φιλαράκι πολύ λίγες φωτογραφίες και τα περισσότερα πουλιά φάσσες…Βουλγαρία ανοίγει 10 αν δεν κάνω λάθοςΣκόπια Βουλγαρία τι έγινε φέτος στην έναρξη;
Αν δεν κάνω λάθος εκεί ανοίγει από την πρώτη του μήνα.
Και εγώ δεν άκουσα κάτι για φέτος.Συνηθως φασσες γίνονται περισσότερο από φωτογραφίες που βλέπω από άλλες χρονιές.Μπορει να μην πήγε ο κόσμος λόγω της κατάστασης με τον covid.Σιγή ιχθύος φιλαράκι πολύ λίγες φωτογραφίες και τα περισσότερα πουλιά φάσσες…Βουλγαρία ανοίγει 10 αν δεν κάνω λάθος
Θέλουμε ενημέρωση..Γυρνώντας από θάλασσα και ανάμεσα στις λίμνες είδα πως τα ηλιόσπορα είναι έτοιμα για αλώνισμα.
Με την ξηρασια και τις μεγάλες ζέστες ωρίμασαν νωρίτερα.
Μάλιστα είδα και δυο χωράφια θερισμενα.
Βλέπω να ξεκινάνε νωρίς ρο κόψιμο και να μένουμε με τα κοτσάνια μόνο στα χωράφια.
Τρυγονακια πολύ λίγα μου έκοψαν τον δρόμο.
Άλλες χρονιές κΙ το πρωί πηγαίνοντας και το απογευματάκι στην επιστροφή έβλεπα περισσότερα.
Μιλάω για Θεσσαλονίκη και μάλιστα πεδίνα στις λίμνες.
Για να δούμε σε κανένα 10ημερο τι θα παίξει.
Εγώ έκανα το άλλο βρηκα γυναίκα που έχει περιουσια κάτι καρτέρια ΑΑΑ και κατεβαίνω με το καφέ το πρωι και αν έχει άλλους τους λέω πολυ ευγενικά παιδια ειναι της πεθερας μου αυτά οποτε μπορείτε να αποχωρήσετε..μηδέν άγχος δηλαδή.. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..Τάσο εάν θέλεις να πιάσεις καρτέρι πρώτης γραμμής έτσι είναι τα πράγματα.Χρειαζεται ταλαιπωρία και διανυκτέρευση στον κυνηγότοπο.Εννοείται όμως ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους κυνηγούς.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να αποφύγεις όλη αυτή τη "μάχη" καλύτερα να βρεις σημεία με λιγότερα πουλιά που θα είσαι μόνος σου ή με λίγα άτομα τριγύρω ή να πιάσεις ένα καρτέρι μακρύτερα από το ηλιόσπορο και να τουφεκας όσα πουλιά σπάνε προς τα εσένα.
Εσύ Διονύση κέρδισες το τζόκερ..Εγώ έκανα το άλλο βρηκα γυναίκα που έχει περιουσια κάτι καρτέρια ΑΑΑ και κατεβαίνω με το καφέ το πρωι και αν έχει άλλους τους λέω πολυ ευγενικά παιδια ειναι της πεθερας μου αυτά οποτε μπορείτε να αποχωρήσετε..μηδέν άγχος δηλαδή.. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..
Πήγε ένα φιλαράκι φασσες βάρεσαν αρκετές από ότι έμαθα από τον πατέρα του δεν ξέρω λεπτομέρειες δεν έχω μιλήσει με τον ίδιοΣκόπια Βουλγαρία τι έγινε φέτος στην έναρξη;
Αν δεν κάνω λάθος εκεί ανοίγει από την πρώτη του μήνα.
Έχει κ αυτό την ομορφιά του όμωςΕσύ Διονύση κέρδισες το τζόκερ..
Εμείς μέχρι τότε υπομονή και ξενύχτι.![]()
Αυτή η διαδικασία είναι όλη η σημασία.Έχει κ αυτό την ομορφιά του όμως
Έχει κ αυτό την ομορφιά του όμως
Εννοείται.Για εμένα το τρυγόνι ξεκινάει από το πρώτο ανιχνευτικό που θα βγω.Ολη αυτή η διαδικασία να βρεις τα πουλιά,να πιάσεις το μέρος και να αποφασίσεις που θα στήσεις τα καρτερια είναι η μισή ομορφιά αυτού του κυνηγιού.Αυτή η διαδικασία είναι όλη η σημασία.
Εμείς είχαμε έναν τεράστιο πλάτανο μέσα σε χωράφι και ήταν σημείο αναφοράς γαμω τα καρτεριαΕγώ έκανα το άλλο βρηκα γυναίκα που έχει περιουσια κάτι καρτέρια ΑΑΑ και κατεβαίνω με το καφέ το πρωι και αν έχει άλλους τους λέω πολυ ευγενικά παιδια ειναι της πεθερας μου αυτά οποτε μπορείτε να αποχωρήσετε..μηδέν άγχος δηλαδή.. Το συστήνω ανεπιφύλακτα..
Δεν έπρεπε να κόψει τον πλάτανο αλλά τα @ρχιδια@ τους από την ρίζα, κυνηγάς που κυνηγάς σε ξένο χωράφι σεβασου του κάνε το κυνήγι σου μάζεψε τα άδεια φυσίγγια που έριξες και φύγε, είναι κάτι τέτοια άτομα που σου βγάζουν αυτό να τους βαράς με τις ώρεςΕμείς είχαμε έναν τεράστιο πλάτανο μέσα σε χωράφι και ήταν σημείο αναφοράς γαμω τα καρτερια
Παντα ήταν πιασμένο αλλά δεν έδινε σημασία ο μακαρίτης ο πατέρας μου έφευγε αφού έβρισκε άλλους
Όμως μία μέρα βρήκε κάτι μάγκες που είχαν βάλει και το αυτοκίνητο κάτω από τον πλάτανο με το χωράφι σπαρμένο βαμβάκι δεν έτρεχε μία πάτησαν μέσα σαν να ήταν εθνική οδός
Όταν τους είπε τι κάνετε εδώ ρε παιδιά δεν βλέπετε είναι σπαρμένο του ζήτησαν τα χαρτιά από το χωράφι για να δούνε αν είναι δικό του
Για να μην πάει μέσα για φόνο αναγκαστικά έκοψε τον πλάτανο και ηρέμησε
Σωστός.Δεν έπρεπε να κόψει τον πλάτανο αλλά τα @ρχιδια@ τους από την ρίζα, κυνηγάς που κυνηγάς σε ξένο χωράφι σεβασου του κάνε το κυνήγι σου μάζεψε τα άδεια φυσίγγια που έριξες και φύγε, είναι κάτι τέτοια άτομα που σου βγάζουν αυτό να τους βαράς με τις ώρες
Αυτά δεν γουστάρω Δημήτρη και ίσως γιαυτό δεν κυνηγάω και τρυγόνι πολλά τα άτομα ο ένας επάνω στον άλλο και χωρίς σεβασμό για κανεναν και τίποτα από αρκετούςΔεν έπρεπε να κόψει τον πλάτανο αλλά τα @ρχιδια@ τους από την ρίζα, κυνηγάς που κυνηγάς σε ξένο χωράφι σεβασου του κάνε το κυνήγι σου μάζεψε τα άδεια φυσίγγια που έριξες και φύγε, είναι κάτι τέτοια άτομα που σου βγάζουν αυτό να τους βαράς με τις ώρες
Έχω κι εγώ ένα χωραφακι που τον χειμώνα και με τις βροχές πιάνει νεράκια,πολλές φορές πήγα και ήταν πιασμένο ποτέ δεν τους είπα να φύγουν το πολύ πολύ επειδή λίγο πολύ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτά τα μέρη θα κάτσουμε στην γκιολα μαζί ήρθες πιο μπροστά με γεια σου με χαρά σου κυνηγα όλη μέραΣωστός.
Υπάρχουν και οι άλλοι βέβαια, που έχεις πιάσει εσύ ένα καρτέρι από τις 4 και σου έρχεται ο κονιόρδος στις 7 και σου λέει μεγάλε φύγε επειδή αυτό το χωράφι είναι δικό μου. Άμα είναι δικό σου μεγάλε να το περιφράξεις με συνεχόμενη περίφραξη άνω του 1.5 μέτρου όπως ορίζει ο νόμος και τότε δεν θα ξαναμπώ μέσα...
Απλώς χρειάζεται σεβασμός και από τις δύο μεριές...