Στα Σκόπια όμως Παναγιώτη πόσοι μπορούν να πανε??????? Εγώ δεν θέλω να πάω στα Σκόπια. Θέλω να μπορώ να παω για τρυγόνια στο αγαπημένο μου σημείο απο 20/8 εως 20/9 όποτε γουστάρω και ας μην δω ούτε ενα.Εχει απο ολα!
Στα Σκοπια...
Στα Σκόπια όμως Παναγιώτη πόσοι μπορούν να πανε??????? Εγώ δεν θέλω να πάω στα Σκόπια. Θέλω να μπορώ να παω για τρυγόνια στο αγαπημένο μου σημείο απο 20/8 εως 20/9 όποτε γουστάρω και ας μην δω ούτε ενα.Εχει απο ολα!
Στα Σκοπια...
Εδώ παραπάνω είναι Γιάννη, στο βουνό, εκτός ζώνης. Ανοίγει 15/9. Φυσικά στις 15/9* όσα θα έχουν γλυτώσει απ' τον καταψύκτη των ντόπιων, θα είναι Αφρική. Εύχομαι το δεύτερο...
Αυτά πάντως τα ντοπιάρικα που βαράω εγώ τα τελευταία χρόνια έχουν τίγκα τη γούσα τους με αυτά τα σποράκια του αγριόβικου (κι όχι μόνο), καθότι δεν υπάρχουν στον τόπο μου 'λιόσπορα...
Όπου δεν υπάρχουν ηλιόσπορα συνήθως σε τέτοια χωράφια τα πετυχαίνεις.Βικος,σταριες, γαϊδουράγκαθα και άλλα τέτοια φυτά με σπόρο.Αυτά πάντως τα ντοπιάρικα που βαράω εγώ τα τελευταία χρόνια έχουν τίγκα τη γούσα τους με αυτά τα σποράκια του αγριόβικου (κι όχι μόνο), καθότι δεν υπάρχουν στον τόπο μου 'λιόσπορα...
Γιατι εισαι αρνητης??Στα Σκόπια όμως Παναγιώτη πόσοι μπορούν να πανε??????? Εγώ δεν θέλω να πάω στα Σκόπια. Θέλω να μπορώ να παω για τρυγόνια στο αγαπημένο μου σημείο απο 20/8 εως 20/9 όποτε γουστάρω και ας μην δω ούτε ενα.
Υπαρχουν ομως και κατι εξαιρεσεις!!Μη μου πείτε για τους θηροφύλακες... Παίρνουμε τηλέφωνα δεν το σηκώνουν, στέλνουμε μηνύματα δεν απαντούν.
Βασικά χρόνος και χρήμα δεν ειναι σε πλεόνασμα φιλε μου. Και όμως γουστάρω στον Πισσωνα και ας μην εχει. Γιατί όταν περάσει και το παρω η ικανοποίηση που νιώθω είναι πολύ πιο μεγαλη απο το να έπαιρνα 50 στη ΠΓΔΜ.Γιατι εισαι αρνητης??
Θα βρεις και εκει μερος να το κανεις αγαπημενο!
Μεχρι και Βορεια Μακεδονια το καναμε, για να αισθανεσαι ανετα!
Και θα βαρας και τρυγονια!
Καθησε στον Πισσωνα που δεν περναει σπινος!
Ο ψηλός ήτανε Παναγιώτη...; (Έχω την εντύπωση, πως ο συγκεκριμένος είναι από αυτούς που βγάζουνε τίμια το ψωμάκι τους και μπράβο του!)Παιρνω αλλον βοιωτο.
- Ερχομαι!
Ηρθε, ζητησε να συναντηθουμε απομερα για να μην εκτεθω, μου ζητησε να περιμενω σε αποσταση μηπως χρειαστει να καθοδηγησω την αστυνομια, (ηταν 4 λαθροθηρες) με πηρε μετα να μου πει τι εγινε, να με ευχαριστησει, και να μου πει οτι μπορω να φυγω.
Καθαρο παλικαρι, απο αυτα που εχει αναγκη το κυνηγι...
Γιατί όταν περάσει και το παρω η ικανοποίηση που νιώθω είναι πολύ πιο μεγαλη απο το να έπαιρνα 50 στη ΠΓΔΜ.
Στην ΠΓΔΜ πάντα η ευχαρίστηση είναι μεγαλύτερη, τώρα για τρυγόνια μην με ρωτάτε, άντε να είδα 3-4.στη ΠΓΔΜ.
Ναι!Ο ψηλός ήτανε Παναγιώτη...; (Έχω την εντύπωση, πως ο συγκεκριμένος είναι από αυτούς που βγάζουνε τίμια το ψωμάκι τους και μπράβο του!)
Πιστευω να καταλαβες οτι και τα δυο ποστ μου ηταν ειρωνικα για την κατασταση που εχει διαμορφωθει.Βασικά χρόνος και χρήμα δεν ειναι σε πλεόνασμα φιλε μου. Και όμως γουστάρω στον Πισσωνα και ας μην εχει. Γιατί όταν περάσει και το παρω η ικανοποίηση που νιώθω είναι πολύ πιο μεγαλη απο το να έπαιρνα 50 στη ΠΓΔΜ.
Ναι Παναγιώτη , το καταλαβα!!!Πιστευω να καταλαβες οτι και τα δυο ποστ μου ηταν ειρωνικα για την κατασταση που εχει διαμορφωθει.
Λόγω διακοπής και βιασύνης λόγω πίεσης πραγμάτων, ξέχασα να πω ότι βλέπω το τρυγονάκι και δίπλα και άλλο.Στην αρχή, νόμιζα 2 μάζι αλλά ήταν δίπλα δίπλα το τρυγόνι με μια κίσσα..Είδαμε ένα τρυγονάκι σήμερα σε μέρος που δεν έχουμε δει ποτέ.Τα τρέλανε η ζέστη..