Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχει απο ολα!
Στα Σκοπια...
Στα Σκόπια όμως Παναγιώτη πόσοι μπορούν να πανε??????? Εγώ δεν θέλω να πάω στα Σκόπια. Θέλω να μπορώ να παω για τρυγόνια στο αγαπημένο μου σημείο απο 20/8 εως 20/9 όποτε γουστάρω και ας μην δω ούτε ενα.

Παίδες ανανεώνονται κανονικά οι άδειες...;
Μήπως έμαθε κανείς σας επισήμως από σύλλογο, εάν υπάρχει εναλλακτική σ' αυτή τη "μαλακία" του να δηλώνουμε τα χτυπημένα μας τρυγόνια, για όσους δεν διαθέτουν smart κινητό, παρά απλό...; Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να τα δηλώνουμε και μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή από το σπίτι ή κάτι άλλο μήπως...;
Ευχαριστώ.

Last edited:
Εδώ παραπάνω είναι Γιάννη, στο βουνό, εκτός ζώνης. Ανοίγει 15/9. Φυσικά στις 15/9* όσα θα έχουν γλυτώσει απ' τον καταψύκτη των ντόπιων, θα είναι Αφρική. Εύχομαι το δεύτερο...
Μη μου πείτε για τους θηροφύλακες... Παίρνουμε τηλέφωνα δεν το σηκώνουν, στέλνουμε μηνύματα δεν απαντούν. Ξέρουν να βγαίνουν στις 20/8 μια βόλτα στο επιτρεπόμενο που καθόμαστε, να δείχνουν ότι κάνουν κάτι και μετά καλά μπασίματα. Όλο τον υπόλοιπο καιρό οι σεσημασμένοι μπορούν να τουφεκούν ανενόχλητοι μελισσουργούς, τσαλαπετεινούς, κεφαλάδες κλπ

*πάλι καλά που βάλαμε τον ηλεκτρονικό κόφτη και στις 15/9 θα απαγορεύεται έτσι κι αλλιώς...:rolleyes:

Αυτά πάντως τα ντοπιάρικα που βαράω εγώ τα τελευταία χρόνια έχουν τίγκα τη γούσα τους με αυτά τα σποράκια του αγριόβικου (κι όχι μόνο), καθότι δεν υπάρχουν στον τόπο μου 'λιόσπορα...

Αυτά πάντως τα ντοπιάρικα που βαράω εγώ τα τελευταία χρόνια έχουν τίγκα τη γούσα τους με αυτά τα σποράκια του αγριόβικου (κι όχι μόνο), καθότι δεν υπάρχουν στον τόπο μου 'λιόσπορα...
Όπου δεν υπάρχουν ηλιόσπορα συνήθως σε τέτοια χωράφια τα πετυχαίνεις.Βικος,σταριες, γαϊδουράγκαθα και άλλα τέτοια φυτά με σπόρο.

Στα Σκόπια όμως Παναγιώτη πόσοι μπορούν να πανε??????? Εγώ δεν θέλω να πάω στα Σκόπια. Θέλω να μπορώ να παω για τρυγόνια στο αγαπημένο μου σημείο απο 20/8 εως 20/9 όποτε γουστάρω και ας μην δω ούτε ενα.
Γιατι εισαι αρνητης??
Θα βρεις και εκει μερος να το κανεις αγαπημενο!
Μεχρι και Βορεια Μακεδονια το καναμε, για να αισθανεσαι ανετα!
Και θα βαρας και τρυγονια!
Καθησε στον Πισσωνα που δεν περναει σπινος!

Μη μου πείτε για τους θηροφύλακες... Παίρνουμε τηλέφωνα δεν το σηκώνουν, στέλνουμε μηνύματα δεν απαντούν.
Υπαρχουν ομως και κατι εξαιρεσεις!!
Πριν λιγα χρονια σε κραχτη λαθροθηρια παιρνω τηλ τον εναν θηροφυλακα τον δικο μας.
- Δεν μπορω γιατι ειμαι...
Παιρνω τον δευτερο.
- Δεν μπορω ειμαι ....
Παιρνω τον Βοιωτο.
- Δεν μπορω ειμαι Δερβενοχωρια...
Παιρνω αλλον βοιωτο.
- Ερχομαι!
Ηρθε, ζητησε να συναντηθουμε απομερα για να μην εκτεθω, μου ζητησε να περιμενω σε αποσταση μηπως χρειαστει να καθοδηγησω την αστυνομια, (ηταν 4 λαθροθηρες) με πηρε μετα να μου πει τι εγινε, να με ευχαριστησει, και να μου πει οτι μπορω να φυγω.
Καθαρο παλικαρι, απο αυτα που εχει αναγκη το κυνηγι...

Εγώ όσους έχω πάρει τηλ για λεπτομέρειες περιοχών που είναι υπεύθυνοι, όσες φορές το σήκωσαν αυτοί άλλες τόσες το σήκωσε και η Μπελούτσι.Βασικα στο επόμενο κασετόφωνο θα πάρω τηλ το δασαρχείο και θα ηχογραφήσω την συνομιλία.Θελουν ξεβρακωμα για να πάρουν μπροστά.

Γιατι εισαι αρνητης??
Θα βρεις και εκει μερος να το κανεις αγαπημενο!
Μεχρι και Βορεια Μακεδονια το καναμε, για να αισθανεσαι ανετα!
Και θα βαρας και τρυγονια!
Καθησε στον Πισσωνα που δεν περναει σπινος!
Βασικά χρόνος και χρήμα δεν ειναι σε πλεόνασμα φιλε μου. Και όμως γουστάρω στον Πισσωνα και ας μην εχει. Γιατί όταν περάσει και το παρω η ικανοποίηση που νιώθω είναι πολύ πιο μεγαλη απο το να έπαιρνα 50 στη ΠΓΔΜ.

Παιρνω αλλον βοιωτο.
- Ερχομαι!
Ηρθε, ζητησε να συναντηθουμε απομερα για να μην εκτεθω, μου ζητησε να περιμενω σε αποσταση μηπως χρειαστει να καθοδηγησω την αστυνομια, (ηταν 4 λαθροθηρες) με πηρε μετα να μου πει τι εγινε, να με ευχαριστησει, και να μου πει οτι μπορω να φυγω.
Καθαρο παλικαρι, απο αυτα που εχει αναγκη το κυνηγι...
Ο ψηλός ήτανε Παναγιώτη...; (Έχω την εντύπωση, πως ο συγκεκριμένος είναι από αυτούς που βγάζουνε τίμια το ψωμάκι τους και μπράβο του!)

Βασικά χρόνος και χρήμα δεν ειναι σε πλεόνασμα φιλε μου. Και όμως γουστάρω στον Πισσωνα και ας μην εχει. Γιατί όταν περάσει και το παρω η ικανοποίηση που νιώθω είναι πολύ πιο μεγαλη απο το να έπαιρνα 50 στη ΠΓΔΜ.
Πιστευω να καταλαβες οτι και τα δυο ποστ μου ηταν ειρωνικα για την κατασταση που εχει διαμορφωθει.

Είδαμε ένα τρυγονάκι σήμερα σε μέρος που δεν έχουμε δει ποτέ.Τα τρέλανε η ζέστη..
Λόγω διακοπής και βιασύνης λόγω πίεσης πραγμάτων, ξέχασα να πω ότι βλέπω το τρυγονάκι και δίπλα και άλλο.Στην αρχή, νόμιζα 2 μάζι αλλά ήταν δίπλα δίπλα το τρυγόνι με μια κίσσα..

Status
Not open for further replies.
Back