Tolis SBE1
Banned
Εχω βαρεσει και 11 νο κωτσοΜεγάλη τύχη με τα σκάγια Νο10...![]()
Ωραίες στιγμές τήμιες!!
Ωραίος ο παππούς.
Εχω βαρεσει και 11 νο κωτσοΜεγάλη τύχη με τα σκάγια Νο10...![]()
Ωραίες στιγμές τήμιες!!
Ωραίος ο παππούς.
Σε πιστεύω, αλλά καλά κρασιά.....κ εγώ λαγό με 30gr No9....ΚΑΙ.....θα πας με 11άρια στο τρυγόνι ή εγώ για λαγό με 9άρια;Εχω βαρεσει και 11 νο κωτσο
Με τσαμπα φυσιγγια τσαχταω που λενεΣε πιστεύω, αλλά καλά κρασιά.....κ εγώ λαγό με 30gr No9....ΚΑΙ.....θα πας με 11άρια στο τρυγόνι ή εγώ για λαγό με 9άρια;![]()
Φίλε στην Αττική θα είσαι τυχερός εάν δεις τρυγονι, οχι να ντουφεκησεις!Βόλτα Καπανδρίτι σήμερα και γυρίσαμε ατουφεκιστοι.Ουτε που το ειδαμε.
Δύο περιστέρια φανηκαν μακριά,αλλά από το πέταγμα δεν μου φάνηκαν για αγριοπερίστερα.
Τα ξέρω Κώστα, το να πάρεις τρυγόνι στην Αττική είναι σαν να πιάνεις το τζόκερ.Χρειαζεται καλή γνώση του τόπου και αρκετά ανιχνευτικά για να βρεις αυτά τα ελάχιστα που υπάρχουν.Προσωπικα δεν το ψάχνω ιδιαίτερα εδώ γύρω και βγαίνω για τη βόλτα πιο πολύ.Φίλε στην Αττική θα είσαι τυχερός εάν δεις τρυγονι, οχι να ντουφεκησεις!
Από Κορακοειδη είδες κάτι?
Εχω παει 6-7 φορές στην περιοχη Μαραθώνα κ έχουν εξαφανιστεί κ αυτα, πολυ λίγα βλέπεις!
Και τα J&B Light επίσης...Αυτά τα beretta...δηλητήριο!!!
Ειδικά ΑΥΤΟ το beretta δηλητήριο!!Αυτά τα beretta...δηλητήριο!!!
Ωραίο τρυγονάκι....αλλά κ η xlr5.....Καλημέρα στην παρέα , έδω και αρκετό καιρό πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα είτε πρωί είτε απόγευμα αλλά τα πουλιά λιγοστά με αποτέλεσμα να καρπώνομαι ενα- ενα ή δύο στην καλύτερη . Δεν πείραζει το κυνήγι έχει αλλή σημασια περα απο τα νούμερα . Την καλημερα μου λοιπον.
Μια χαρά! Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!Καλημέρα στην παρέα , έδω και αρκετό καιρό πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα είτε πρωί είτε απόγευμα αλλά τα πουλιά λιγοστά με αποτέλεσμα να καρπώνομαι ενα- ενα ή δύο στην καλύτερη . Δεν πείραζει το κυνήγι έχει αλλή σημασια περα απο τα νούμερα . Την καλημερα μου λοιπον.
Μια χαρά! Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!