Τα έβαλες για ύπνο απ´ότι βλέπω. Μπραβο φίλε και εις ανώτερα!
Τα έβαλες για ύπνο απ´ότι βλέπω. Μπραβο φίλε και εις ανώτερα!
Μπράβο Βαγγέλη! Καλή αρχή!Καλημερα στην παρεα,σημερα επιτελους εκανα το πρωτο πρωινο κυνηγι της σεζον,μπορω να πω οτι ξεκινησα καλα!
3 τρυγονια στο χερι!!!
Να μαστε ολοι καλα και να απολαμβανουμε το υπεροχο χομπυ μας!
Φυσιγγια 32γρ νο 8 golden Σταματιαδη,οπλο Franchi Elite,με συναισθηματικη αξια,του πατερα μου,με ξυλα φινιρισμενα απο τον Μαστρο-Γιαννη!
Ολοζώντανο θα έλεγα!Το ενα επεσε ζωντανο
Με σπασμενο φτερο και σε ανοιχτο χωράφι που να παει , αλλωστε ετσι ειναι πολυ πιο ομορφοΟλοζώντανο θα έλεγα!
Και αντί να τρέξεις να το πιάσεις, είχες την ψυχραιμία να το φωτογραφίσεις;;;![]()
οι μέρες είναι πονηρέςΨιλοφάνηκαν κάποια πουλιά εδώ σήμερα σε εμάς...Άκουσα ντουφεκιές το πρωί στην δουλειά και με φίλο που μίλησα που είχε πάει μου είπε ότι κάτι χαζοφάνηκε
Μύρωνα χτεσινά είναι αυτά?
Όχι! Στις 20/8 είναι!Μύρωνα χτεσινά είναι αυτά?
Σε ποιο νομο φιλε;Είδαμε λίγα πουλιά σήμερα 1 βαρέσα.....1 του έκανα αέρα.. φέτος βλέπουμε πουλιά περισσότερα από άλλα Χρόνια.. ..
Γεια σ Ηλια.Τι πουλια ειδες;που;νοτια στα κακυτερα καρτερια δεν εχουμε δει τιποτα.Κερκυρα
Γεια σ Ηλια.Τι πουλια ειδες;που;νοτια στα κακυτερα καρτερια δεν εχουμε δει τιποτα.
Πήρα κι εγώ σήμερα το βάπτισμα του πυρός με 5 τρυγόνια.
Όλα με ναβαρο 30 γρ. Και νούμερο 10.
Ένα από αυτά έπεσε μέσα στη λίμνη και το έβγαλα με αρκετό ζόρι.
Από την κλίση γύρω από τη λίμνη μπήκε ένα πετραδάκι στο άρβυλο το οποίο λόγο δράσης αποφάσισα να το αφαιρέσω από το παπούτσι στο τέλος φεύγοντας.
Και θα καταλάβετε παρακάτω γιατί το αναφέρω.
Όταν λοιπόν έφτασα στο αμάξι και έβγαλα το παπούτσι ήρθε ένας μπάρμπας με μια τρικυκλη μηχανή και πάρκαρε στο χωράφι αφού με χαιρέτησε.
Αφού λοιπόν έβγαλα το πετραδάκι μπήκα στο αμάξι να φύγω και ο μπάρμπας πάρκαρε πιο κάτω.
Βάζω όπισθεν να κάνω στροφή να φύγω...Και κουτουλαω το καρεκλάκι που έχω για το καρτέρι.
Το είχα αφήσει πίσω απ το αμάξι και ξέχασα να το βάλω στο πορτ μπαγκαζ.
Οπότε κατέβηκα για να το βάλω μέσα.
Μου φωνάζει ο μπάρμπας και πάω και μου δίνει ένα τρυγονι που νόμιζα ότι δεν έπεσε...Αφού είχα δει ότι του είχαν φύγει κάποια φτερά και συνέχισε να πετάει με χίλια.
Η απόσταση περίπου 100 μέτρα από κει που του έριξα.
Και ρωτάω τώρα εγώ.
Πόση τύχη θέλει για να γίνει αυτό;
Δηλαδή αν δεν έμπαινε η πέτρα στο παπούτσι μου θα είχα φύγει πριν μπει ο μπάρμπας στο χωράφι.
Αλλά και πάλι...αν δεν ξεχνούσα το καρεκλάκι ώστε να χρειαστεί να κατέβω από το αμάξι πάλι θα είχα φύγει.
Αλλά και από ολόκληρο μεγάλο χωράφι έτυχε ο παππούς και σταμάτησε εκεί που έπεσε το τρυγονι και έτυχε να το δει.
Με λίγα λόγια όταν κάτι είναι γραφτό να μπει στην τσάντα θα μπει και αν δεν είναι να μπει θα είναι μπροστά μας και δεν θα μπορούμε τα το βρούμε!
Πολύ ευχαριστημένος από τα φυσίγγια και από το δικαννο.
5 πουλιά έπρεπε να πάρω και 5 πουλιά πήρα.
Δεν θυμάμαι άλλη πιο καλή μέρα στα τρυγόνια!
Μεγάλη τύχη με τα σκάγια Νο10...Πόση τύχη θέλει για να γίνει αυτό;
Το έχω πάθει με παπί εγώ αυτό....το είχαν δει ότι έπεσε κ όταν το έψαχνα δν το βρείκα.αλλά δυστυχώς πολλοί άλλοι κοιτάνε μέχρι και να στο πάρουν από το χέρι ή πριν πας να το πάρεις λέγοντας πως το ντουφέκισαν αυτοί, όχι να σου δώσουν θήραμα που δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι έπεσε, ενώ φεύγεις κιόλας...
Κωστη σκεψου ποσες συνταγες με το παπι μαγειρεμενοΤο έχω πάθει με παπί εγώ αυτό....το είχαν δει ότι έπεσε κ όταν το έψαχνα δν το βρείκα.
ΟΤΑΝ πήγα να φύγω το πάτησα κ το είδα....ο διπλανός μου έκανε τν κινέζο ενώ το είχε δει.