Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα θυμήθηκα τον Νταλάρα το 98 που κυνηγούσε με το ταχύπλοο μπαλιζες στο Μεσολόγγι.Ειχα βγει πάνω σε ένα βαρέλι και του έχωνα κάτι Γαλλικά.... Μέχρι το Χρυσοβεργι με ακούγανε!!
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Φαίνεται η έλλειψη τότε οργανομενης θυροφυλακης το μεταφορικό μέσο και το χρήμα έκανε ότι ήθελε στο κυνήγι

Χθες επιτελους βρηκα και γω τον χρονο μου να κανω την πρωτη εξοδο μετα την δουλεια..το μερος που πηγα τετοια εποχη το σιχαινομαι γιατι ειναι μονο πουρναρι ασφακα στο φουλ και ενα δεντρο στην ανατολη και αλλο στη δυση..πιο πολυ περπατητο εκανα αναμεσα στα δεντρα και κοντα σε ενα νερακι που κραταει μπας και αλλα δυστυχως δεν μου εκαναν την χαρη..επιασα στο τελος εναν ισκιο και εμεινα να ρεμβαζω την θαλασσα..για να δουμε απο δω και περα στα περασματα μπας και δουμε το χρωμα του μεχρι τοτε σκοπευω να ξεκληρισω κορακοειδη
Και εδω το μερος που συνηθως στα περασματα βλεπουμε και κανα τρυγονακι
20200823_174704.jpg

Έκανα μια αρπαχτή και πήγα ξανά στο θερισμένο.
Μόνο ένα τρυγονάκι πέρασε στο βάθος...
Δν έφυγα πάντος ατουφέκιστος γιατί στις 07:45 άκουσα πίσω μου ένα βουητό.....γυρίζω κ βλέπω ένα κοπάδι αγριοπερίστερα περίπου 30 πουλιά και πήγαιναν μαλλιά κουβάρια....σπάνια περίπτωση η συνάντηση μαζί τους εδώ κάτω τέτοια εποχή.......τους έριξα πάντος μια μπηχτή πισώκολλα αλλά έχασα χρόνο αφού τα είδα ΚΑΙ ως ότου να πιστώ πως δν ήταν περιστέρια οικόσιτα.
Αυτά από μ'ένα!!
Πάμε για δουλειά τώρα κ καλή συνέχεια σε όλους σας.

20200825_065918.jpg

Προχτές, Κυριακή απόγεμα, μόνο ένα είδα μακριά μου, σαν βολίδα βούτηξε σε μια βαθειά ρεματιά μερικά λεπτά μετά τις 19:30...
Εχτές δεν είχε τρυγονοκαρτέρεμα, διότι προτίμησα την έτερη "λατρεία", το ψάρεμα απίκο από βράχια με ικανοποιητική ψαριά μάλιστα...
Σήμερα το απογεματάκι λοιπόν, λέω να ξαναπάω στο καρτεράκι μου, μπας και σταθώ τυχερός...

Εγω παλι εκει σήμερα , μονο το απόγευμα, τουφεκισα 5 και πηρα τα τρια πλεον ειναι πιο ανησυχα ωστοσο ειναι 30-40 πουλια που παιζουν μεταξυ τριων χωραφιων , ενας συναδέλφος στο ενα απο τα τρια χωραφια με μονες τουφεκιες πρεπει να πλησιασε το οριο

Έκανα μια αρπαχτή και πήγα ξανά στο θερισμένο.
Μόνο ένα τρυγονάκι πέρασε στο βάθος...
Δν έφυγα πάντος ατουφέκιστος γιατί στις 07:45 άκουσα πίσω μου ένα βουητό.....γυρίζω κ βλέπω ένα κοπάδι αγριοπερίστερα περίπου 30 πουλιά και πήγαιναν μαλλιά κουβάρια....σπάνια περίπτωση η συνάντηση μαζί τους εδώ κάτω τέτοια εποχή.......τους έριξα πάντος μια μπηχτή πισώκολλα αλλά έχασα χρόνο αφού τα είδα ΚΑΙ ως ότου να πιστώ πως δν ήταν περιστέρια οικόσιτα.
Αυτά από μ'ένα!!
Πάμε για δουλειά τώρα κ καλή συνέχεια σε όλους σας.

View attachment 15400
κατσε να σου δωσω την ευλογια μου γιατι τρυγονι δεν βλεπω να βαρας φετος! .sarcastic.

Εγω μαθαινω οτι και κοντα στα γυρω χωρια στα τσιχλοτοπια των Καθενων όλο και κάποιο τρυγονι φαίνεται .Έχει και ένα ωραίο ποτάμι εκεί κοντα.
εχει κατι λιγα πουλια αλλα εχουνε σκορπισει μεσα στο απαγορευμενο.

Καλημερα στην παρεα,σημερα επιτελους εκανα το πρωτο πρωινο κυνηγι της σεζον,μπορω να πω οτι ξεκινησα καλα!
3 τρυγονια στο χερι!!!
Να μαστε ολοι καλα και να απολαμβανουμε το υπεροχο χομπυ μας!
Φυσιγγια 32γρ νο 8 golden Σταματιαδη,οπλο Franchi Elite,με συναισθηματικη αξια,του πατερα μου,με ξυλα φινιρισμενα απο τον Μαστρο-Γιαννη!

Attachments

• A08BD0E3-AFE4-4BC0-BC04-BB8E38FDD2AC.jpeg
    A08BD0E3-AFE4-4BC0-BC04-BB8E38FDD2AC.jpeg
    184,2 KB · Προβολές: 83
  • 994B6833-495D-42DF-9E6E-46B90172A14B.jpeg
    994B6833-495D-42DF-9E6E-46B90172A14B.jpeg
    203,5 KB · Προβολές: 84
Καλημερα στην παρεα,σημερα επιτελους εκανα το πρωτο πρωινο κυνηγι της σεζον,μπορω να πω οτι ξεκινησα καλα!
3 τρυγονια στο χερι!!!
Να μαστε ολοι καλα και να απολαμβανουμε το υπεροχο χομπυ μας!
Φυσιγγια 32γρ νο 8 golden Σταματιαδη,οπλο Franchi Elite,με συναισθηματικη αξια,του πατερα μου,με ξυλα φινιρισμενα απο τον Μαστρο-Γιαννη!
Τι λένε τα φυσίγγια του φίλου μου του πέτραν??

Σημερα μου ειπε ο φιλοs μου απο το Αιτωλικο ειχε παει στο ποταμι στο Νεοχωρι και ειδε πεντε μεγαλα τρυγονια αλλα ψηλα . Τον νου σαs
εσειs Δυτικη Ελλαδα και Δ.Πελοποννησο μην κανουν καμια Αυγουστιατικη επιθεση . Εχω την εντυπωση οτι φετοs θα παιξει η Πελοποννησοs
και Δυτικα αλλα και Ανατολικα προs τον Πορο.

Ρε παιδια βαλτε κανενα καλαμποκι εκει στο Νεοχωρι .Οχι εκεινεs τιs θαλασσεs με καλαμποκια που ειχε παλια. 2 - 3 στρεματα με ενα μοναχικο
δενδρο κοντα και να μου πειτε που ειναι αν γινεται παρακαλω .

Τριτη και τελευταία μερα σήμερα , καθως και τα πουλια ειναι λιγοτερα και λογικα σκορπισαν αφου στην ευρύτερη περιοχη τα περισσότερα ηλιοσπορα ειναι ακομη ακοπα και επειδή τα υπόλοιπα ,οικογένεια σκυλια κηποε κλπ εμειναν πισω
Σήμερα τα αιφνιδίασα καθως έπιασα θεση στην αρχη μιας συσταδας δεντρων οπου τα εβλεπα χθες να κάθονται πολυ ωρα πριν αποφασισουν να βουτηξουν στο ηλιοσπορο , ετσι καταφερα τρια χαρη και στην ακινησια που επεδειξα , παρολο που ημουν ορθιος
bb&t branch locations
Το ενα επεσε ζωντανο

Ρε παιδια βαλτε κανενα καλαμποκι εκει στο Νεοχωρι .Οχι εκεινεs τιs θαλασσεs με καλαμποκια που ειχε παλια. 2 - 3 στρεματα με ενα μοναχικο
δενδρο κοντα και να μου πειτε που ειναι αν γινεται παρακαλω .
Ξεκινάν κ θερίζουν εδώ κάτω.
Έλα κάτω... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back