Καλημέρα και καλο μήνα σε όλους 4-5 του μηνός πιστεύω κατι θα δούμε να κινηται
Βασίλη ευελπιστούμε φίλε....Καλημέρα και καλο μήνα σε όλους 4-5 του μηνός πιστεύω κατι θα δούμε να κινηται
Μπράβο ρε μάγκα!View attachment 15594
Να βαλω και ενα τρυγωνακι με nsi trap7.5 24gr με τον εκολαπτομενο
Να μην δει τρυγόνια ο νότος και να δει μονο ο Βορράς δεν εχει ξαναγίνει.....εκτος αν τα κλείσει ο καιρός....Μπαινω που και που να δω αν ξαναγραψε ο πατριωτης μου Ηλιας Βλαχος.Μαλλον θα μαδει τρυγονια.....
θα δει και ο νότοςΝα μην δει τρυγόνια ο νότος και να δει μονο ο Βορράς δεν εχει ξαναγίνει.....εκτος αν τα κλείσει ο καιρός....
αναμένουμε ενημέρωση ειδικά εμείς οι νότιοιΞεκίνησα σήμερα και για 15 μέρες θα είμαι κάθε μέρα στο καρτέρι και θα υπάρχει ενημέρωση.
Σήμερα λοιπόν ούτε που το είδα να πετάει....
από μικρός στα ωραίαView attachment 15594
Να βαλω και ενα τρυγωνακι με nsi trap7.5 24gr με τον εκολαπτομενο
Από το Σάββατο που θα αναιβω εγώ θα αρχίσουν....μην χάνεις τα πρωινά σου τσάμπαΞεκίνησα σήμερα και για 15 μέρες θα είμαι κάθε μέρα στο καρτέρι και θα υπάρχει ενημέρωση.
Από αύριο μέχρι κ το Σάββατο θα γίνει το πρώτο...
Ξεκίνησα σήμερα και για 15 μέρες θα είμαι κάθε μέρα στο καρτέρι και θα υπάρχει ενημέρωση.
Τώωωωωρα είναι για στυφαδοΜπαινω που και που να δω αν ξαναγραψε ο πατριωτης μου Ηλιας Βλαχος.Μαλλον θα μαδει τρυγονια.....
Μπράβο Γιώργο, πως το είδες το νέο εργαλείο; σε έχει βολέψει;
Όλα τα λεφτά φίλε το όπλο!
Πολύ ευχαριστημένος!
Πως σου φάνηκαν τα Α1;Με το 30αρι Φαντομ είχες καθαρότερα σκοτώματα;Μόνιμα 4 και 3,5 άστρα!
Έριξα τα καινούργια Α1 της Lampro και τα 30άρια τα Fantom!